←  Články / Articles

For Gamers Fusion

»

Herní client

, uživatelova fotka Kyry 20.04.2013

S radostí vypouštíme do světa aktualizaci herního clienta.

Features:
  • Server jde rozkliknout -> náhled mapy a seznam hráčů
  • Přidán chat
  • Client jde libovolně roztahovat
  • Při připojení do hry jde client do oznamovací oblasti
  • Vybrané skupiny jsou připojovány na private slot
  • Přidán seznam oblíbených serverů
  • Opraveny spousty chyb :P
Je nutné stáhnout novou verzi !

Prosíme o náměty na zlepšení/bugtrack.
Pokusím se odpovědět na všechny relevantní commenty :)

Click here to view the record
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 21.04.2013

Tak jsme si pro vás připravily ještě jednu novinku hráči kteří budou hrát přes klienta budou mít vyšší XP na všech OW serverech násobič skore je +20% takže když je standart kill 15 tak dostanete 18 jen se to bohužel nezobrazuje ve ScoreBoardu ale na konci mapy se vám XP přičtou
Odpovědět

, uživatelova fotka ToKy 21.04.2013

Good luck :D
Odpovědět

, uživatelova fotka HaaNz 21.04.2013

Stáhnul jsem si to a když ho chci zapnout napíšemi "Error: Update failed" poradíte mi prosím?
Odpovědět

, uživatelova fotka Kapo 21.04.2013

Stiahni si nový Client.

----------------------------------
Návrh:
Chcel by som vylepšiť keď máte Chat máte tam napísané napr.: Ahoj a dáte enter tak aby to odoslalo tú správu a nie zmenšilo/zväčšilo Okno.
++ Neviem či to robí mne ale nemám tam ukázanú profilovku.
++ Keď si zmeníte meno na webe tak aby sa zmenilo aj tam..
--------------------------------------
Inak mi ostatné veci vyhovujú.
Odpovědět

, uživatelova fotka pan.Afrokrocan™ 21.04.2013

Mám menší problém, přes HLSW mám normal lvl 116, ale přes klienta 112, jde to nějak vyřešit?
Odpovědět

, uživatelova fotka armin 21.04.2013

Povedenej update, jen pár návrhů a chybek

1) Při otevření novinky na fórko se mi to v chromu otevře hned 4×

2) Jako tomu bylo dříve tak je problém u lidí se změněnou zobrazovací velikostí, celej klient se rozpadne. Ale to nejspíš nebude vůbec jednoduché na opravu, tím pádem je to jen rada pro ty co tento problém mají.
Odpovědět

, uživatelova fotka Kapo 21.04.2013

pan.Afrokrocan™ dne 21.04.2013 - 12:27 napsal:

Mám menší problém, přes HLSW mám normal lvl 116, ale přes klienta 112, jde to nějak vyřešit?

LoL.
Aj to upravte..
Odpovědět

, uživatelova fotka coolby 21.04.2013

Ahoy, též mám problém, píše mi to update failed a tím pádem pak nejde ani spustit, pls help
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 21.04.2013

Zeptám se narovinu stáhnul jsi si nový installer? pokud j tak to může být již jedině tím že máš spuštěnou hru
Odpovědět

, uživatelova fotka optical 22.04.2013

nainstaloval jsem novou aktualizaci clienta a kdyz to chci zapnout napise mi to 4gf client prestal pracovat prosím co mám dělat
Odpovědět

, uživatelova fotka optical 22.04.2013

nainstaloval jsem novou aktualizaci clienta a kdyz to chci zapnout napise mi to 4gf client prestal pracovat prosím co mám dělat
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 22.04.2013

win 7 - 64 bit - 4GB RAM ,Intel core duo.

Pri stahnutí a instalace klienta se zastavil v půlce a stagnoval. NAtvrdo ukončen - při opětovné instalaci to samé.
Odpovědět

, uživatelova fotka youko Kurama 22.04.2013

odinstaloval jsem starého, nainstaloval nového ( trošku delší instalace ale trpělivost klienta přináší ), zadal cestu, zkoušel roztahovat, zkoušel chat, vše OK
Odpovědět

, uživatelova fotka Bagul 22.04.2013

Mám stejný problém jako coolby a HaaNz. Error: Update failed. Hru mám vyplou a mam i novou verzi klienta.
Odpovědět

, uživatelova fotka Wiliam Wallace 22.04.2013

pri instalacii neukazuje priebeh zda sa ako keby neinstaloval ale instaluje treba mat trpezlivost a neukoncovat instalaciu,
Odpovědět

, uživatelova fotka Gejmik 22.04.2013

Zdravím komunitu.

Při hře s clientem i bez clienta na SaD serverech je 180 za kill. I na konci mapy když to přepočítám, tak to tak vychází. Je chyba jen u mě nebo má někdo stejný problém? :)
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 22.04.2013

Děkuji za report byla to chyba ve scriptu a nyní je již opravena :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Gejmik 22.04.2013

Super, děkuji moc :)
Jinak good job, myslím, že to hodně hráčů ocení :)
Odpovědět

, uživatelova fotka antifasatan 22.04.2013

Odinstaloval jsem starej, nainstaloval novej a běží pěkně :) akorát bych tomu vytkl velikost písma, vím že tu hraje spousta starších lidí, ale když rozkliknu ty servery, tak bych to přečet i z deseti metrů bez brejlí :D
Odpovědět

, uživatelova fotka Otaznik 22.04.2013

Zdravím, dnes jsem si stáhl toho klienta a běžel pěkně i plus xp. Pak jsem stáhl downloader na mapy stáhl jsem si všechny a když si chci zas zahrát přes toho klienta, tak mi to ve hře nenačetlo žádné xp. Zkoušel jsem to zapínat a vypínat a bůch ví co všechno ale nic, ale když zapnu hru bez klienta tak mám opět svoje XP. Pls je to jen u mě, nebo popřípadě nějaké řešení?

-----> Tak už nic, problém vyřešen při vypnutí spouštění klienta jako správce.
Příspěvek upravil Otaznik: 22.04.2013 - 18:49
Odpovědět

, uživatelova fotka DEADMAN 22.04.2013

Klienta jsem nikdy nepoužil (do teď jsem se přihlašoval na xfire) mám nahrán LVL 62 , teď jsem se připojil přes 4GF-klienta a spadl mi LVL 26 .
Přes xfire jsem na plném :unsure2:
Taky mě hned po připojení na server vykopne , musím na 2x .
W7 Home Premium
Příspěvek upravil DEADMAN: 22.04.2013 - 19:09
Odpovědět

, uživatelova fotka Coach 22.04.2013

Vykopne tě asi proto, že jsi sponzor a přepojuje tě to na VIP slot. Nemusíš nic mačkat, až tě to odpojí. Připojí tě to automaticky zase zpět. :)
Odpovědět

, uživatelova fotka GEORGE.cz 22.04.2013

Tak me to problemy nedela mam ve slozce 4gf. ted nainstalovany oba a jede meto tak nevim.Mel jsem akorat u prvniho problem stim rozlisenim ze se me jako rozpadal a vsechno bylo pres sebe ale to jsem vyresil dik arminovi nemel jsem to na 100% a tim to bylo jinak to fachci perfektne dobra prace. :thumbup:
Příspěvek upravil GEORGE.cz: 22.04.2013 - 19:37
Odpovědět

, uživatelova fotka pan.Afrokrocan™ 22.04.2013

DEADMAN dne 22.04.2013 - 19:07 napsal:

Klienta jsem nikdy nepoužil (do teď jsem se přihlašoval na xfire) mám nahrán LVL 62 , teď jsem se připojil přes 4GF-klienta a spadl mi LVL 26 .
Přes xfire jsem na plném :unsure2:

To ten fail s lvl máme jenom my dva? Když bude někdo tak hodný a napíše řešení, tak se určitě nebudeme zlobit.

Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 22.04.2013

Problém je v UAC že musíte pouštět klienta jako administrator a v registrech mate vedene dva klice jeden který je v pro lidi s uac a druhej kterej jede pre administratora a nebo druha možnost též také možná máte hru nainstalovanou v program files a hra nacita data z virtaustore ale kdyz hrajete pres klienta a spoustite ho jako spravce tak to nacita data primo z adresare z hrou
Odpovědět

, uživatelova fotka DEADMAN 22.04.2013

To bude ono :thumbup: (zítra teď to už "nestíhám")
Děkuji
Odpovědět

, uživatelova fotka CampAloha 23.04.2013

Mám takový problem nemůžu se tam přihlásit... Teď jsem se registroval. Ale nejde to.
Odpovědět

, uživatelova fotka Georgik 23.04.2013

Zkus si změnit heslo, aby tam nebyly "složité" znaky jako #,&.. Na minulém klientovi jsem měl taky takový problém, že to heslo to nebralo, ale po změně hesla jen na čísla je to OK.
Odpovědět

, uživatelova fotka armin 23.04.2013

Tak ještě tu mám pár návrhů:

1) Na logon screen přidat zatržítko "přihlásti automatikcy".

2) Ve všech seznamech hráčů zprovoznit barvy jako jsou ve hře, pokud někdo má barevné jméno.

3) Zalamování řádků v chatu podle slov.
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 23.04.2013

Tak se mi to povedlo nainstalovat - ale FPS ve hře mi šli rapidně dolu - z nejakech 200 FPS mi to běhá na 40 FPS. Nehratelný. To samé mi dělal i starší klient.
Odpovědět

, uživatelova fotka Kyry 24.04.2013

Bohužel client není optimalizován pro jednojádrové procesory. Jinak díky za návrhy ;)
Odpovědět

, uživatelova fotka Bengoro 25.04.2013

Klient jede v pohodě, rychle staženo, rychle nainstalováno, všechny funkce běží. Takže velké + vývojářům. Dobrá práce!
Odpovědět

, uživatelova fotka BARTY 25.04.2013

vse jede jak ma-dobra prace
Odpovědět

, uživatelova fotka antifasatan 27.04.2013

Souhlasím se smudlem, z 200 fps jich zbylo jen 50-40, starej mi tohle nedělal
Odpovědět

, uživatelova fotka pan.Afrokrocan™ 27.04.2013

Tak jsem asi zjistil příčinu toho, proč mám ve hře přes klienta menší lvl než přes HLSW. Nedávno jsem si měnil cd key a na hlsw frčí vše jak má, ale klient mi nevím proč bere pořád starý cd klíč. Tak teď nevím jak to vyřešit, za radu budu rád.
Odpovědět

, uživatelova fotka GEORGE.cz 27.04.2013

Afro to bude necim jinym,protoze mas zaplej UAC tak HLSW jede z appdat a klienta poustis jako zpravce a ten jede primo ze sluzky z hrou,tak ze ty vetsi savy mas v appdatech, nevim ale podle me to bude tim.Takze savy z appdat zkopiruj do slozky z hrou.

start/name/appdata/local/virtualstore/activision/
Příspěvek upravil GEORGE.cz: 27.04.2013 - 15:21
Odpovědět

, uživatelova fotka infarct 27.04.2013

Neviem prečo,ale od vtedy čo mám nového klienta tak mi začala padať hra (problém z iw3mp)do teraz to nerobilo ani pri starom klientovi.Zvukovku nemám realtek,ale conexant.Do teraz mi padla iw3jka tak raz za mesiac.čo mám klienta tak 4-5 krát za večer.
Odpovědět

, uživatelova fotka luk3zz1 27.04.2013

Čau hele mám takový problém když mám klient tak mi to nepřidává 20% exp a když skončí kolo tak taky nééé nevíte jak to vyřešit ?
Příspěvek upravil Libunda: 28.04.2013 - 08:46
Důvod úpravy:: přesunuto
Odpovědět

, uživatelova fotka Bagul 27.04.2013

Co s tim je? Do tedka mi to šlapalo a ted když chci hrát přes klienta tak mi zmizel profil.
Odpovědět