Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 27.06.2013 - 18:59
Patos v tomto topicu išlo iba o chronických kemperov na respe za att.
Odesláno 27.06.2013 - 19:02
Ibizo, já s Tebou taky souhlasím. Myslím si, že kempit na respu za attack je kravina..
Plně podporuji tvůj názor..
Plně podporuji tvůj názor..
Odesláno 27.06.2013 - 19:02
Tak panove..JE TO JEN HRA !!!!! A vy se tu kvulini hadate ??? Bezte na chvilku ven a podivejte se jak je tam krasne. Vy tu kazdeho jen obvinujete. Hraju tu dost dlouho na to abych vedel co je a neni dobre... SaD je na cas a pokud vyuziju cas na kempeni + plant/defus je to jen moje vec.Ted tu obvinujete hrace ktery uz pomalu ani nevy co cod4 je. Podle me je tenhle topic totalni BLBOST. Kazdej kdo tu psal tak cas od casu kempi !!!! A ted tu mate akorad tvrdy slova. A ty KATE nejtvrsi slova od nejmin BRAIN hrace...hm to sedi....
Odesláno 27.06.2013 - 19:20
Nechápu proč je tady x/x příspěvků stejnak je to houby platný (: Mě se také nelíbí style,který se nedá snad ani nazvat jako style protože je to ''ZBABĚLOST'' ale chápu lidi co si vemou ''SNIPU'' a snaží se to vystřílet pomalu (dělám to i já teda pokuď vím)....
Nelíbí se mi ''SCORPION'',protože je to fatálně nerealistický,nehumorný,nevkusný,prostě rybí hnus..
Nelíbí se mi''DSko'',protože je to sice možná reálny u nějakých FTW / FBI složek nebo bůhví čemu ale je to prostě hloupost....člověk který se snaží poslouchat tak nemá šanci při jakékoliv střelbě na mapě lépe slyšet muže s ''DS''.
Nelíbí se mi ''SNIPERKY'',protože když je scorpion jak ..... přesný tak proč né zbraň co je na střelbu na dálku úrčena???...aspoň kdyby šlo nastavit mířidla podlě větru,dálky apod.
Ale stejnak na to budu brečet pořád dokuď mě to nevezme duši a nepůjdu hrát jinou hru.....Tak ale co stím my ''LIDÉ'' uděláme..přece jen je to jen hra )
Nějak tak sem to napsal takže ''Jdeme brečet dál '' A ještě ktomu jak dlouho kdo hraje....(celkem blbost to tu psát)
čus a sory za další komentÁÁÁR
Nelíbí se mi ''SCORPION'',protože je to fatálně nerealistický,nehumorný,nevkusný,prostě rybí hnus..
Nelíbí se mi''DSko'',protože je to sice možná reálny u nějakých FTW / FBI složek nebo bůhví čemu ale je to prostě hloupost....člověk který se snaží poslouchat tak nemá šanci při jakékoliv střelbě na mapě lépe slyšet muže s ''DS''.
Nelíbí se mi ''SNIPERKY'',protože když je scorpion jak ..... přesný tak proč né zbraň co je na střelbu na dálku úrčena???...aspoň kdyby šlo nastavit mířidla podlě větru,dálky apod.
Ale stejnak na to budu brečet pořád dokuď mě to nevezme duši a nepůjdu hrát jinou hru.....Tak ale co stím my ''LIDÉ'' uděláme..přece jen je to jen hra )
Nějak tak sem to napsal takže ''Jdeme brečet dál '' A ještě ktomu jak dlouho kdo hraje....(celkem blbost to tu psát)
čus a sory za další komentÁÁÁR
Odesláno 27.06.2013 - 19:32
POPULÁRNÍ
Zvláštní. Čtu, přemýšlím, někdy souhlasím s Usery, někdy zase s Adminy..
Některé nepravdy jsou evidentní, některé skryté pro ostatní nezainteresované.
Každopádně je špatné, že jste hned v prvním příspěvku spojili dvě různé věci.
Měl to být topic ve smyslu " co s chronickým kemperem" včetně signovaných dalších userů, a pak druhý topic
" problémy s hodnocením situací adminama" nebo tak nějak.
Každopádně se vyjádřím alespoň k něčemu: mě osobně kempení nevadí a nikdy jsem ho nepostihoval.
Jsem v tomto benevolentní.
K banování a warnování: To máte tak. My jako admini se automaticky snažíme vycházet vstříct vám hráčům,
někdy to nejde, nekdy špatně, jindy zase na pohodu. Občas je ale potřeba dělat VELKÉ kompromisy.
Vy je řešit nemusíte a jen vyrejváte, co se vám nelíbí. ANO, je možné, že někdy upřednostníme jednoho hráče před jiným. Stane se.
Ale že by to bylo opakovaně jak tady všichni tvdí a že by to bylo tak hrozný??
To určitě ne.
Takže z mého pohledu přehnaná reakce z obou táborů.
Natáčení dema kvůli kempení?? Nesohlasím. Proč?? Protože to dospěje do stádia, kdy budou všichni preventivně natáčet všechno a všude.
To mě vadí principielně, stejně jako kamery na každém rohu ve městech, kde bydlíte.
Sice je digitální věk, ale když se budeme všichni chovat jako šílenci, tak se brzy vrátíme do doby kamenný.
Všichni se tu oháníte demokracií, ale většina z vás to chápe jen jako možnost do všeho kecat.
Až něco dokážete, něco pro ostatní uděláte, něco zařídíte, pomůžete ap., můžeme si o tom pak v klidu u piva pohovořit a to myslím vážně.
Toto je můj osobní názor, takže ho nespojujte s názory ostatních adminů !!
Některé nepravdy jsou evidentní, některé skryté pro ostatní nezainteresované.
Každopádně je špatné, že jste hned v prvním příspěvku spojili dvě různé věci.
Měl to být topic ve smyslu " co s chronickým kemperem" včetně signovaných dalších userů, a pak druhý topic
" problémy s hodnocením situací adminama" nebo tak nějak.
Každopádně se vyjádřím alespoň k něčemu: mě osobně kempení nevadí a nikdy jsem ho nepostihoval.
Jsem v tomto benevolentní.
K banování a warnování: To máte tak. My jako admini se automaticky snažíme vycházet vstříct vám hráčům,
někdy to nejde, nekdy špatně, jindy zase na pohodu. Občas je ale potřeba dělat VELKÉ kompromisy.
Vy je řešit nemusíte a jen vyrejváte, co se vám nelíbí. ANO, je možné, že někdy upřednostníme jednoho hráče před jiným. Stane se.
Ale že by to bylo opakovaně jak tady všichni tvdí a že by to bylo tak hrozný??
To určitě ne.
Takže z mého pohledu přehnaná reakce z obou táborů.
Natáčení dema kvůli kempení?? Nesohlasím. Proč?? Protože to dospěje do stádia, kdy budou všichni preventivně natáčet všechno a všude.
To mě vadí principielně, stejně jako kamery na každém rohu ve městech, kde bydlíte.
Sice je digitální věk, ale když se budeme všichni chovat jako šílenci, tak se brzy vrátíme do doby kamenný.
Všichni se tu oháníte demokracií, ale většina z vás to chápe jen jako možnost do všeho kecat.
Až něco dokážete, něco pro ostatní uděláte, něco zařídíte, pomůžete ap., můžeme si o tom pak v klidu u piva pohovořit a to myslím vážně.
Toto je můj osobní názor, takže ho nespojujte s názory ostatních adminů !!
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 27.06.2013 - 19:42
Odesláno 28.06.2013 - 08:24
Ibiza klidne si tam dopis i me ja s tim kempenim za attack na respu taky dost nesouhlasim.Byly doby kdy admini tyto hrace aspon oznacovali (viz Markus) jako upozorneni ze kempi za attack na respu ted?tedka to nikdo neresi a nejvic me stve ze se ti hraci vysmejou do chatu jak te vykempily za attack z respu a nikdo nereaguje (nejvetsi pripad toho typu byla marketa ktera to korunovala tim ze psala sracky ze ona je kamarad adminu a ze ona kempit muze).
Odesláno 28.06.2013 - 09:20
Briki promiň, ale výmluva na zvykání si na hru po dlouhé době a najít si taktiku... je blbost. Každý z vás snad někdy řekl, že na 54 už to VŮBEC není o taktice -_-, že všichni jen huntí killy a pár hráčů se snaží hrát SaD. A zvykat si na hráče jak hrají? přijdu po půl roce a ti staří hráči hrají stále stejně a ti noví hrajou stále stejně i těch nekolik měsíců co jsem je mohl pozorovat.
Jinak k tématu.. řešil bych pouze lidi typu Marketa, která není případ, který čeká až ostatní vyhážou nady nebo hraje na čas... každé kolo jsem ji viděl pouze z dálky pozorovat z kempu jk vybuchuje bomba nebo dochází čas a okolo sebe zapíchané claye. Občas to vypadá, že děla Spectatora ve hře a u toho si dává něco k snědku. A výjimky jsou pro mě pouze lidi, kteří hrajou hru CoD poprvé, ne kteří přišli po dlouhé době.
A další typ výmluvy, že neznají mapu? tkže si sednou na resp a budou kempit? takhle se tu mapu ani nikdy nenaučí..
Jinak k tématu.. řešil bych pouze lidi typu Marketa, která není případ, který čeká až ostatní vyhážou nady nebo hraje na čas... každé kolo jsem ji viděl pouze z dálky pozorovat z kempu jk vybuchuje bomba nebo dochází čas a okolo sebe zapíchané claye. Občas to vypadá, že děla Spectatora ve hře a u toho si dává něco k snědku. A výjimky jsou pro mě pouze lidi, kteří hrajou hru CoD poprvé, ne kteří přišli po dlouhé době.
A další typ výmluvy, že neznají mapu? tkže si sednou na resp a budou kempit? takhle se tu mapu ani nikdy nenaučí..
Odesláno 28.06.2013 - 09:23
ibizo zabudol si tam dopísať aj mňa
Odesláno 28.06.2013 - 09:26
Ať si každý kempí jak chce.. jak je psáno kempení je též styl hry.. nevím proč na to každý nadává jak už tu bylo řečeno každý z nás kempí/kempil/a bude kempit. To že někdo kempí na respu za attack je podle mě docela normální, co máš dělat když např na mapě Bog je smršť granátů,plynů + výbušné kuše a prostřelování z respu na resp, prostě někdy není jiná možnost než si chvíli pokempit na respu. . BTW nevím proč je zde zmíněné mé jméno protože když ibiza chodil po TS a ptal se lidí jestli jim vadí kempení za attack nevyjadřoval jsem se k tomu, protože je mi to v celku jedno každý hraje tak jak je to pro něho dobré. a navíc lidi si stěžují i když si pokempíš za defend což už mi hlava nebere
Odesláno 28.06.2013 - 09:39
Nanook, tu se asi neřeší CHVÍLE pokempení na respu a jinak za střílení z respu na resp se tky trestalo ani sem to neviděl v pravidlech a kempení za attack na respu je v pravidlech a proto se to asi řeší..
Odesláno 28.06.2013 - 09:40
Ahoj tak proč se neudělá místo stanu. Bych dal Expy Dolu aspoň 5000 Expu za kemp
Odesláno 28.06.2013 - 10:13
POPULÁRNÍ
s kempením na respu je to složité ( mluvím o 26 ), jsou malé mapy jako nuke town, assylum, aztek atd. kde hráč zkrátka musí počkat než doprší nady ( a že to někdy trvá dlouho ), jsou zde průstřely z respu na resp, kde hráč občas radši počká, než riskuje proskok 300 kulkama atd.
Mě osobně se stalo, že jsem byl rusherem ( za kterého považuji i sebe ) nařčen, že jsem kemper a to v situaci, kdy uběhlo 15 vteřin od začátku kola, já čekal až přeprší nady u respu, protože jsem měl špatnou startovní pozici pro rush. Takových případů bych mohl uvádět mnoho.
Proto všem říkám - DEFEND - braň planty - nikdo tě nenutí jít dobývat resp útočníků ( sám ho taky dobývám, a často umřu na soupeřově spawnu ), o to víc když víte, že se tam drží X kemperů.
ATACK - máš určitý čas na položení kufru, někdo se hold pomalu takticky posouvá, někdo letí jak šílenej, ale pokud plantneš ( i na konci času ) tak jsi splnil účel ( ještě to ubrátit )
Já osobně označuji či jinak řeším hráče, kteří evidentně nemají zájem o kufr a hrají místo SaD TDM.
Nicméně s ostatními adminy z 26 jsme tento problém začali v poslední době probírat a diskutujeme o řešení ( myslím, že už jsme trošku přitvrdili ), uvidíme kam se dostaneme, abychom uspokojili co nejvíce hráčů.
Mě osobně se stalo, že jsem byl rusherem ( za kterého považuji i sebe ) nařčen, že jsem kemper a to v situaci, kdy uběhlo 15 vteřin od začátku kola, já čekal až přeprší nady u respu, protože jsem měl špatnou startovní pozici pro rush. Takových případů bych mohl uvádět mnoho.
Proto všem říkám - DEFEND - braň planty - nikdo tě nenutí jít dobývat resp útočníků ( sám ho taky dobývám, a často umřu na soupeřově spawnu ), o to víc když víte, že se tam drží X kemperů.
ATACK - máš určitý čas na položení kufru, někdo se hold pomalu takticky posouvá, někdo letí jak šílenej, ale pokud plantneš ( i na konci času ) tak jsi splnil účel ( ještě to ubrátit )
Já osobně označuji či jinak řeším hráče, kteří evidentně nemají zájem o kufr a hrají místo SaD TDM.
Nicméně s ostatními adminy z 26 jsme tento problém začali v poslední době probírat a diskutujeme o řešení ( myslím, že už jsme trošku přitvrdili ), uvidíme kam se dostaneme, abychom uspokojili co nejvíce hráčů.
Odesláno 28.06.2013 - 11:08
Tak trochu Vážně - čas je daný - 3 minuty. pokud budu kempit na respu 2:30 minuty a stihnu položit bombu za 30 vteřin tak je to v pořádku ? Já myslím,že ano - je to pouze o taktice.
Odesláno 28.06.2013 - 15:20
youko, tento topic nie je zameraný na kemp keď čaká hráč až padnú nady ale na to, že je tu skupinka ľudia, ktorí pernamentne kempia za att a kufor ich vôbec nezaujíma a ešte majú srandu z tých čo zabijú.
Odesláno 28.06.2013 - 15:30
vyděl bych řešení ,,,, Když hráč někoho nařkne z kempu a je to opakovaně označoval bych
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔Nike
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
╱┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
╱┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃╱┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃╱┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╱╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯
SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
╱┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
╱┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃╱┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃╱┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╱╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯
SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil
Odesláno 29.06.2013 - 10:32
Souhlasím s Ibizou, kempeni na respu za attack akorát kazí hru, nemám nic proti, když chvílí zůstane na respu a schovává se před granáty, to beru, ale jinak ee.
K tomu s těma adminama - u té situace jsem nebyl, takže se k tomu nebudu vyjadřovat, ale jinak s adminy problém nemám.
K tomu s těma adminama - u té situace jsem nebyl, takže se k tomu nebudu vyjadřovat, ale jinak s adminy problém nemám.
Příspěvek upravil Jamal: 29.06.2013 - 18:23
Guest_ibizjeahyeyezorzur_*
Odesláno 1.07.2013 - 12:34
Konečné řešení: Nic
Je fakt super, jak každému vadí kemp na respu za attack a nikoho to nezajímá. Briki, díky za tvoje příspěvky a taky sory jestli jsem tě nějak urazil, ale prostě jsem byl nasratý z toho, co se dělo na 54. A taky díky moc všem adminum, kteří by zrovna tohle měli řešit a nenapíšou sem ani "něco".
Kdyby chtěl ještě někdo něco dopsat, tak to sem dopiště. Jestli ne, tak prosím o LOCK
A za všechny příspěvky v tomto topicu vám moc děkuji, ale bohužel, prostě se to asi řešit nebude. Díky.
Je fakt super, jak každému vadí kemp na respu za attack a nikoho to nezajímá. Briki, díky za tvoje příspěvky a taky sory jestli jsem tě nějak urazil, ale prostě jsem byl nasratý z toho, co se dělo na 54. A taky díky moc všem adminum, kteří by zrovna tohle měli řešit a nenapíšou sem ani "něco".
Kdyby chtěl ještě někdo něco dopsat, tak to sem dopiště. Jestli ne, tak prosím o LOCK
A za všechny příspěvky v tomto topicu vám moc děkuji, ale bohužel, prostě se to asi řešit nebude. Díky.
Odesláno 1.07.2013 - 12:40
Všiml sis vůbec, že většina adminů byla celý víkend pryč a že v pondělí je opět většina z nich v práci??
OMG, co kdyby si nechal všem trochu času, než zase začneš prudit??
OMG, co kdyby si nechal všem trochu času, než zase začneš prudit??
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 1.07.2013 - 13:02
osobně řeším kemp na respu, jen ve chvílích, kdy někdo očividně ignoruje bombu.
Ibizo sorry, ale když se ti pod tento topic podepíšou problémoví hráči 1/3 z udaného počtu.
tak si nejsem uplně jistý, jestli to mam brát jako výsměch nebo komedii.
kdyby si radši každý z vás nejdřív zametl před vlastním prahem, než začne něco psát.
Ono občas myslet neuškodí.Nehledě na to jaký jsi pokrytec, když na něco nadáváš a pak to sám uděláš.
například berserk vůbec nevím kdo to je, ale už tady píše do druhého topicu, kde vůbec netuší co se vůbec stalo.
nehledě na to, že T3X1K tu nehraje ani týden, chudák se ti podepsal ani nemá šanci tušit pod co.
jak mi to připadá -> co bys/te měli delat
název topicu nadržování-> napiš oficiální stížnost
hráči souhlasí s tím, že nemají rádi kemp -> ať začnou u sebe
ty si připadáš osobně poškozen -> napiš oficiální stížnost
každý podle zásluh, co mu patří...takže pokud je někdo notorický prudič, tak má samozřejmě přísnější tresty.
Ibizo sorry, ale když se ti pod tento topic podepíšou problémoví hráči 1/3 z udaného počtu.
tak si nejsem uplně jistý, jestli to mam brát jako výsměch nebo komedii.
kdyby si radši každý z vás nejdřív zametl před vlastním prahem, než začne něco psát.
Ono občas myslet neuškodí.Nehledě na to jaký jsi pokrytec, když na něco nadáváš a pak to sám uděláš.
například berserk vůbec nevím kdo to je, ale už tady píše do druhého topicu, kde vůbec netuší co se vůbec stalo.
nehledě na to, že T3X1K tu nehraje ani týden, chudák se ti podepsal ani nemá šanci tušit pod co.
jak mi to připadá -> co bys/te měli delat
název topicu nadržování-> napiš oficiální stížnost
hráči souhlasí s tím, že nemají rádi kemp -> ať začnou u sebe
ty si připadáš osobně poškozen -> napiš oficiální stížnost
každý podle zásluh, co mu patří...takže pokud je někdo notorický prudič, tak má samozřejmě přísnější tresty.
Příspěvek upravil Smoky®: 1.07.2013 - 13:44
Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!
! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !
Odesláno 1.07.2013 - 13:15
Podivejte se, ze warny za rule10 davam jen tem, kteri kemp na respu za attack pouzivaji jako provokaci nebo jsou nepoucitelni ( napriklad po oznaceni ).... Cely tento topik, ze jsem potrestal provokatera
Nebudu warnovat jak rozhodujete vy... Pokud sledujete jak to resim, tak vam kempu oznacuji ve chvili, kdyz uz nema sanci stihnout zaplantovat (nekdy to nestihnu nebo to proste nevidim), protoze SaD je takticka zalezitost s kempami i blaznivymi rushery.
Ty Ibizo jsi dostal warning za kemp na respu za attack, protoze jsi tim provokoval. Dalsi hrac byl zhulen, dalsi upalen, ty jsi dostal warn. A bud rad, ze to dopadlo jen warnem.
Smoky: cely tento topik je saskarna... navic u textu pouzita jmena byla dotazovana na jinou otazku nez je tema topiku.
Nebudu warnovat jak rozhodujete vy... Pokud sledujete jak to resim, tak vam kempu oznacuji ve chvili, kdyz uz nema sanci stihnout zaplantovat (nekdy to nestihnu nebo to proste nevidim), protoze SaD je takticka zalezitost s kempami i blaznivymi rushery.
Ty Ibizo jsi dostal warning za kemp na respu za attack, protoze jsi tim provokoval. Dalsi hrac byl zhulen, dalsi upalen, ty jsi dostal warn. A bud rad, ze to dopadlo jen warnem.
Smoky: cely tento topik je saskarna... navic u textu pouzita jmena byla dotazovana na jinou otazku nez je tema topiku.
Odesláno 1.07.2013 - 13:32
Když vy si to představujete jak Hurvínek válku. Nevystartoval hned po začátku kola z respu pryč tak honem admine, automaticky ho trestej bez přihlížení k situaci.
Osobně se snažím kemp za attack(na respu) řešit podle okolností. Kolikrát záleží na mapě, jestli to narušuje plynulost hry, má zájem plantnout nebo jen hraje tdm s bombou, atd. atd. Na některých mapách je opravdu na výběr jen ze dvou možností 1) chvíli počkat na respu, 2) zemřít hned na začátku kola v dešti granátů a průstřelů.
Osobně se snažím kemp za attack(na respu) řešit podle okolností. Kolikrát záleží na mapě, jestli to narušuje plynulost hry, má zájem plantnout nebo jen hraje tdm s bombou, atd. atd. Na některých mapách je opravdu na výběr jen ze dvou možností 1) chvíli počkat na respu, 2) zemřít hned na začátku kola v dešti granátů a průstřelů.
Odesláno 1.07.2013 - 15:40
POPULÁRNÍ
Tuto debatu uzavírám.
Tento prohřešek se řeší dle přítomného admina a konkrétní situace. Na toto ani nemůžou a nebudou tabulky, vždy je to individuální posouzení admina jak danou situaci vyřeší. Samozřejmě pokud daný hráč nereaguje jak již na def či plant, pak toto je snad vždy trestáno, a´t už zhulením, upálením nebo označením a pokud si daný hráč nedá říct tak nezbývá nic jiného než kick či ban.
Ale vždy je potřeba u této problamatiky zachovat zdravý rozum ze strany hráčů jelikož nemůůže admin vidět vše a aby se vše nahrávalo to také není uplně košér. To by admin nedělal nic jiného než pouze vyhodnocoval dema a kdy bude mít čas na hru aby hlídal servery?
Tento prohřešek se řeší dle přítomného admina a konkrétní situace. Na toto ani nemůžou a nebudou tabulky, vždy je to individuální posouzení admina jak danou situaci vyřeší. Samozřejmě pokud daný hráč nereaguje jak již na def či plant, pak toto je snad vždy trestáno, a´t už zhulením, upálením nebo označením a pokud si daný hráč nedá říct tak nezbývá nic jiného než kick či ban.
Ale vždy je potřeba u této problamatiky zachovat zdravý rozum ze strany hráčů jelikož nemůůže admin vidět vše a aby se vše nahrávalo to také není uplně košér. To by admin nedělal nic jiného než pouze vyhodnocoval dema a kdy bude mít čas na hru aby hlídal servery?
3 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních