Takže po včerejším dni, 26.6.13, na serveru 54 přetekla hranice mé trpělivosti a to mi dává důvod založit tohle téma, které je zaměřeno na kempení, kempení a kempení. Vše začalo tím, že se za kempení na respu (ATTACK ONLY) začali dávat warny (za to ti děkuji K4), ale po nějaké době to nějak odvál vítr. Najednou se na serveru objevil bananaman, který pořád pouze kempil na respu, za attack i za defence. Nikomu to nevadilo, nikdo to neřešil. Ano, já si na to stěžuji pořád a štve mě to a samozřejmě nejsem jediný. Když byl včera na serveru Briki a já jsem opakovaně nadával na kempení na spawnu straně attack, tak jsem nejdříve dostal warning, který jsem vůbec nepochopil. Na další mapu jsme se na TS dohodli, že budeme za attack kempit na respu, dáme si všude claymore a uvidíme co se bude dít. Samozřejmě jsem dostal warn za rule10, jen já. Když jsem se ptal, proč já a bananaman ne, tak mi briki odepsal že on je "stará garda", což byl asi důvod k tomu, aby každou mapu a každé kolo kempil na respu za attack. Co to má jako bejt? Jaká stará garda? Hráč jako hráč, nebo ne? Já tady taky hraju od dob TWSE a nejsem stará garda, tak mi prosimtě, Briki, řekni co to má jako bejt "stará garda", díky. Dále tu jsou také ostatní hráči jako např. Marketa, která dělá to samé, tedy kemp na spawnu za attack + claymore. A jako vždy to vadí jen hráčům a admini s tím nic nedělají. Ale kam se najednou podělo rule10? A ještě když mi admin píše ať furt neřešíme pravidla nebo-li Rule10 a já pak dostávám warny, tak jako co to je? Tohle mě fakt dokázalo naštvat. Tak a teď všichni do mě!
A aby se neřeklo, že tady brečim jak malej fracek a furt se mi něco nelíbí, tak tady máte hráče, kteří se mnou souhlasí: KanoniR, Altero, KaT, Smiley, ChooSe, Theeres, Celon, Groove, Wolf, React, Dadin, The lucky one, SlimyCZ, Blant, Rozza, Nanook, Petarda, Ready, Maddy, Silver, Tazík, MalySmokotSVK, RedBull®, L!Q!D, Dewiii, Mysacek, Faye, Berserk,eSk0'., Jamal!no, T3X1K, Sinedd, Ghost [>--], Mazzuex
.
Příspěvek upravil ibizjeahyeyezorzur: 29.06.2013 - 10:21