Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

COD4 OW Revize 2.7 2013

- - - - -

63 odpovědí na toto téma

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Novinky:

Kompletně Předělaný systém Hardpoint Shopu. Nyní jsou Hardpointy rozděleny do skupin.
Přidány dva nové Hardpointy a to Gas Strike a Juggernaut Light (Je rychlejší a hlavní zbraň má Brokovnici )

Změny:

Předělaný Final Killcam. Nyní ignoruje když poslední z teamu zabije sám sebe a zobrazí kill který proběhl před tím.
Upraveny ceny Hardpointu

Dodatek:

Kompletne přepsány popisy všech perků

6.7.13 - opraven problem prehravani dem + dalsi upravy

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
ta killcam je pěkná...to rozdělení taky,ale možná to zdržuje když to nekdo potřebuje poslat rychle . A co sentry gun ? ten už nebude ?
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

othnielx

Rusher

• V.I.P Člen
  • 277 Příspěvků:
464
Sentry gun je v supportu spoo..
Proč se posunul NUKE? Za co mám teďka utrácet HPčka :(
Jinak pěkná práce:) :4gf:

Frost

Recruit

• Člen
  • 5 Příspěvků:
4
killcam byla lepší ta stará. Hardpoint Shop ten starej byl lepší

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
Sentry je tam stále akorát se mírně přejmenovala na SENTRY-GATLING a je v sekci Support

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474
už tam je ,ale včera pozdě v ečer když to začlo tak tam nebyl jeste :)
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

othnielx

Rusher

• V.I.P Člen
  • 277 Příspěvků:
464
Jo, ještě jsem se chtěl zeptat.. Jaký je rozdíl mezi Jugger-Light, a Heavy ? :)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
FROSTE neřekl bych že Final killcam co byla byla lepší bylo v ní mnoho chyb a často se bugovala a hlavní důvod předělání HP Shopu byl ten že jsme byli limitováni maximálně 10 položkamy

Old/Darinka

Private 1st Class

• Holky :)
  • Others: Sponzor Bronz
  • 45 Příspěvků:
192
  • Locationkůsek od Znojma
Na všechno nové se špatně zvyká, ale postupem času si stejně všeci zvykneme a na starou obsluhu zapomeneme :-) Jinak dobrá práce kluci jen tak dál. A ještě bych měla otázku když už je ted období revizí. Kdy bude tak slibovaná revize perků? Myslím že na tuhle revizi čeká spousta hráčů :sm548:

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
Othnielx Jugger Light má méně HP a jako hlavní zbraň má brokovnici

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
Perková revize nebude v tom pravém slova smyslu protože již teď jsou všechny perky v OW jen se musí naprogramovat aby fungovaly
Takže již nebude potřeba kvůli perkům vydat revizi

Old/Darinka

Private 1st Class

• Holky :)
  • 45 Příspěvků:
192
  • Locationkůsek od Znojma
no supéééér už se moc těším K4jo :kolobok_addon_air_kiss:

OLDlDoubleYu_G

Private

• Člen
  • 29 Příspěvků:
103
taky se moc těším, držím Vám pěsti chlapi, moc pěkný server, těší mě, že i já můžu být jeho součástí :biggrin3: jinak co se týče těch novinek vše je pěkně vylepšené, jen ten hardpointshop je trochu časově náročnější, ale jistě to nešlo udělat jiným způsobem, takže si nestěžuji :) pěkná práce

Ochmonekk

Private

• Člen
  • 21 Příspěvků:
32
  • LocationPezinok
to nuke je podla mna zle lebo hraci potom stracaju motivaciu zabijať :D tak od 95 lv by to bolo akurat

sayjay

Gunner Gold

• Člen
  • 80 Příspěvků:
17
ještě jsem nepochopil proč se s tím dřete když 4gf servery jsou prázdné až na 26 54 a 33... chce to reklamu
Odeslaný obrázek

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962

Zobrazit příspěveksayjay dne 3.07.2013 - 16:30 napsal:

ještě jsem nepochopil proč se s tím dřete když 4gf servery jsou prázdné až na 26 54 a 33... chce to reklamu

hele ještě #27 ten je pořád víc jak z půlky zaplněn

huNNters/KaT.CL

Private

• Člen
  • 27 Příspěvků:
29
  • LocationČeská Republika
chválím úpravy, ale zase to spadlo :x to se tyhle revize nemůzou dělat večer? :X
>>KaT<<

IvounCZ

Private

• Člen
  • 24 Příspěvků:
40
Je tam chyba (je to už starší)
Jde o mince/kostky
Pokud je někdo sebere minci/kostku na konci kola tak se mu nepřičtou body a stává se to přesně v moment, kdy naskočí tá tabulka a přičte se bod k výhernímu týmu (Sas/Spetznaz/Marines/OpFor)
Můžete to opravit? Stalo se mi to už 3x

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474
mě by stačilo kdyby to pořád nepadalo, protože se pak vrátej všechny mapky a hraje se už po několikáte to same dokola
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

haokah23

Private

• Člen
  • 20 Příspěvků:
2
  • LocationSchuttenhoffen
zdravim.po dlouhe dobe jsem zase nainstaloval cod4 a jsem rad ze vam jeste stacim kluci.chtel bych se zeptat zda se bude nejak upravovat kuse ci se vrati ticha snip.diky

Kassy_CZE

Private

• Sponzor Gold
  • 28 Příspěvků:
-10
ahoj chtel sem se zeptat proc je na serveru 54 nuke az od 110lvl
diky za odpoved

Uzilino ♂

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
325
ja bych tam nechal starý HP jelikož to zdrzuje a pokud si u nepřítele ocenil bych rychlou dostupnost k věcem za body
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔Nike
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil

Odeslaný obrázek

Blooder212

Private

• Člen
  • 24 Příspěvků:
9
Revize jse mi moc líbí jak kilcam tak HP shop ale nelíbí jse mi Nuke že je od 110 :-/ alespoň pro nás sponzory byjste to mohli snížit :-D jinak Good Job :thumbup:

Mysacek

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 166 Příspěvků:
161
  • xFire:misak135
  • LocationHodonín,Jižní Morava
Proč dávat nuke na menší level?Je to přece atomovka né air-strike...Aspoň mají hráči další důvod tady hrát.

Příspěvek upravil Mysacek: 3.07.2013 - 20:25

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962

Zobrazit příspěvekMysacek dne 3.07.2013 - 20:24 napsal:

Proč dávat nuke na menší level?Je to přece atomovka né air-strike...Aspoň mají hráči další důvod tady hrát.

škoda že ti s vyšším lvlem nemají proč hrát

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
wsx njn ale ty mas motivaciu sa dostat do plusovych hodnot v reputacii ......... tak nech sa dariiiii

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
ja nevim co furt mate s tim zdrzovanim, stejne 90% z vas posila airy na zacatku kola, coz znamena ze mate stejne 8vterin nez to muzete poslat a nebo se to da naklikat kolo predtim ....

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Bagul

Private 1st Class

• Člen
  • 58 Příspěvků:
25
Nevim jestli neustálé zvyšování levlů něčemu pomůže. Všechny, kromě levlů 120+, to naštve a na hru se vykašlou a nové hráče to stejně nepřiláká. Pamatuju si když ještě fungoval alteriwnet a hrálo se tu MW2. Všechno bylo odemčeno od levlu 80 a servery byly pořád narvané. Dneska na cod4 chodí všichni jen na SAD aby bylo co nejvíc xp. War a Dm zejí prazdnotou a občas se tam ukáže pár lidí.

MuStanG

Sergeant Major Gold

• Člen
  • 320 Příspěvků:
455
  • LocationFryšták

Zobrazit příspěvekMysacek dne 3.07.2013 - 20:24 napsal:

bylo to dlouho na levelu 80, a nevím o tom, že tu byly na foru nějaké protesty proti tomu, tak nechápu, proč se to přehodilo...sám, když jsem byl na lvl 79, tak jsem pařil dnem a nocí, abych si mohl konečně poslat pár atomu na resp nepřítele,jenže kdyby mi to někdo, jak teď, o 30 lvl přehodil, asi bych tu s hraním sekl, protože by si tu jen naháněli expy dlouholetí hráči a ti "noví" si tak můžou akorát utřít nos.....teď je to většinou pro zapařilé hráče, jelikož lvl 60 je napalm, 65 kuš, 67 maska, 75 ion, 95 nerv (dost nerfnutý, aby měli DS šanci (podle mého názoru)) a pak 100 XM-8, 105 JUGG, 110 nuke, 130 Famas a někde mezi tím kuš s vybuchem...zdá se mi, že všechno dobré je moooc vysoko a tím se celkem odrazují noví hráči

můj názor, nic víc, vy jste admini, ale musel jsem to sem napsat, jelikož mě to celkem naštvalo, ikdyž nuke moc nepoužívám, ale jde mi o pricncip
______________________________ Odeslaný obrázek_____________________________________

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
Jde o to že je víc skupin hráčů, každej má rád něco jiného a každému vadí něco jiného. Nikdy se nedá nikomu zavděčit. Buďto je to od moc vysokýho levlu nebo naopak je to zse i pro malé lvl. Kolikráte se rozpoutá válka atomů a to zase nadáváte že každej hází pořád atom. Musíte si rozmyslet co vlastně kdo chce. To že se to nastavilo na vyšší lvl je pro to aby ste měli motivaci proč hrát. Lidi jsou takový od přírody.... musej mít všechno a když všechno mají přestane je to bavit.
Odeslaný obrázek

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Chválím vývojáře za nový vzhled HSP, přidání gas strike a light juggernaut. Ovšem velice mě mrzí, že došlo ke zvýšení lvl pro Nuke strike. Nejsem jediný, pro koho byl tento strike motivací a hrál tu hodiny, než na něj dosáhl. Nyní jsme opět na začátku. Myslím, že to není fér. Nebyl důvod pro zvýšení potřebného lvl. Pokud jste chtěli omezit Nuke, stačilo zvýšit jeho cenu z 90xp na 120xp a zvýšit časový odstup mezi jednotlivými Nuke striky. Bylo by to fér vůči všem bez ohledu na výši lvl. Takto na to doplatí jen část hráčů. Být namístě hráče, který měl lvl 79 a nyní bez udání důvodu to poskočí o 30 lvl, zvažoval bych, zda ještě dál hrát.

Mám to tu rád, hraji tu mnoho let, našel jsem tu řadu kamarádů, vedení plně respektuji, ale tohle nebyla šťastná volba. Potrestala se tak jen určitá skupina hráčů, přitom existuje způsob, jak omezit Nuke pro všechny stejně.

Už takhle tu hraje čím dál méně hráčů. Nuke byla jedna z věcí,které sem lákala nové hráče.

Doufám, že tak jako při každé revizi přihlédnete k připomínkám a přehodnotíte svůj postoj.

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
Myslím že nemáš pravdu.... máš teď další motivaci kam dosáhnout.
Odeslaný obrázek

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Ono je dost relativní, kdo z nás má pravdu. Já dokážu uznat tvoje argumenty. Když se to tak vezme, máme pravdu oba. Ale jak říkám, byla touto " motivací" postižena jen jedna skupina hráčů. Pro ostatní zůstalo vše stejné. Proč se neposunul Famas? Tady je řada vyšších lvl, kteří tvrdí, že dál už není pro co hrát... myšleno, že pro vyšší lvl jak 135 nic už není. Mohli jste jim posunout Famas a bylo by to fér.

Ochmonekk

Private

• Člen
  • 21 Příspěvků:
32
  • LocationPezinok
no motivacia na 110 myslim až moc a dosť to bude trvat samozrejme bez sponzora

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Teď si protiřečíš Bengoro, dovolím si tě citovat: "Tento server je dobrý právě v levelování a jednotlivé striky a jejich dosažení jsou motivací, proč tu hrajem. Prosím nekažte to." Takže nejdřív píšeš že dosažení striků je motivací tu hrát, ale když se to dotkne i tebe, tak najednou píšeš, že to hráče odradí tu hrát.

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
V tom mém příspěvku jde přeci o něco jiného. Je jedna věc mít Nuke od 1 lvl pro všechny a druhá věc je, že něčeho určitá skupina hráčů dosáhne ( myšleno Nuke ), mnohdy to museli nahrávat měsíce, možná roky a teď se jim to sebere. Vyšších lvl se to nijak nedotklo. HMMM ti asi nepotřebují motivaci, protože stejně hrají WOT

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
A mimochodem, Lameducku, kde v mém příspěvku jsi našel, větu, že mi to vadí? Nebo, že to pro mě není motivace? Mě tu motivují jiné věci a hlavně já mám Nuke zpátky během chvilky, hůř jsou na tom hráči, kteří si to vydřeli a mají lvl 80. Nic ve zlém Lame, respekt.

StanislavRezac

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
4
Ahoj, je dobře, že jste Nuke posunuli o několik levelů výše. Mě to akorát odradilo od hry, jak všichni plácali Nuke.
Co se týče motivace - já hrál 4GF vždy kvůli skillu, pokud vaše životní motivace záleží na tom, aby jste si vypustili Nuke, tak je mi vás líto.

Poznámka mimo téma:

Nicméně, je to pouze oprava jedné malé chyby. Na 53 jsou špatné mapy, které nikdo nehraje, podle mě ten server už chcípl (rok zpět jsem na tohle upozorňoval). Možná, že by pomohlo tam nechat nejhranější mapy jako je Crossfire, ale obávám se, že je už pozdě a hráči ze 4GF odešli na jinou hru, třeba na BTF3 a nostalgicky na Vietcong (soudím dle mého klánu a lidí v něm (mojí bývalý spolužáci), se kterými jsem nahrál za 10let tisíce hodin).

Náš scénář na serveru 53 vypadal tak, že jsme se odpoledne připojili (jak byl restart map), nahlasovali crossfire, creeak, crash, zahráli a odešli (spolu s námi i ostatní hráči), protože tam opravdu nebyly hratelné mapy - tady bych připomenul heslo "méně je někdy více".

Ono i když se podívate na server listy v jakékoliv hře, rotace (byť ve kterých se dá hlasovat), nemají moc úspěch. Vždy nejhranější servery jsou ty s jednou mapou.

Příspěvek upravil StanislavRezac: 7.07.2013 - 22:19

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
stadno: ohledně map... nejsem si jistý jestli creek je jedna z nejhranějších map, jakmile se tpotiž tato mapa navotuje-> odpojí se půlka hráčů.
Bohužel ani s mapama ani s ostatními věcmi ve hře se nikdy nezavděčíš všem vždy bude někdo pro a někdo proti.
Vyvážit to dá opravdu hodně práce a né vždy se to povede

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Lukky

Chief Petty Officer Gold

• V.I.P Člen
  • 380 Příspěvků:
1003
  • LocationPraha
Když už se tu bavíte o mapách nešlo by udělat aby dobré mapy jako Broadcast,Strike,Backlot byli častěji na výběr jsou tam sotva 3x za den... :(
a poslední dotaz zda by nešel dát nový znak od 140 lvl ta červená hvězda je moc okoukaná alespoň by byla nějaká motivace ho dosáhnout. :) Díky za odpověď

6 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 6 návětěvníků, 0 anonymních