Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Ban za opakované obcházení banu

• Zamčené téma Téma je zamčeno
15 odpovědí na toto téma

Mr. OiZO.

Recruit

• Člen
  • 17 Příspěvků:
-5
pb guid:d1dcf487

Ip: 188.175.31.21

Nick: Breddy

Ahoj, chtěl bych zažádat o unban za opakované obcházení omlouvám se byl jsem tak závislý na vašem serveru až jsem obcházel ban :D . A teď konec srandy vážně bych chtěl dostat unban.. Nějaký admin napsal že bych mohl dostat unban jelikož jsem nepsal žádné nadávky takže by se o tom dalo diskutovat předem Děkuji s pozdravem Breddy. :)

Příspěvek upravil Mr. OiZO.: 20.07.2013 - 17:43

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
možnost debaty jsi ztratil dalším obcházením banu

Mr. OiZO.

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-5
cleane ale tak proč píšete že mám možnost debaty jelikož jsem nebyl vulgární ? navíc není to kvůli žádného Wh ani hackům... takže bych mohl mít nějakou šanci a mohli by jste být tak hodní a dát mi unban... páč to je jen za obcházení temp banu a ani nevím za co mám zvýšený spam lvl..

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
smoky ti sice napsal, že by byla jakási možnost, ale pak jsi dostal další ban za obcházení, takže místo aby jsi ukázal, že to polepšení myslíš vážně, děláš z adminu debily a ještě chceš další šanci ???? dle mého si zasloužíš perma za opakované hrubé porušování pravidel !!

Mr. OiZO.

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-5
já myslel že ta možnost debaty je teďkom a ne při tom prvním obcházení.. kdybych to věděl tak to tady nepíšu ale i tak bych mohl mít ještě jednu šanci....

Mr. OiZO.

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-5
ban byl za spam ten zvýšený spam lvl by mě zajmal proč je zvýšený a kdyby to bylo za wh nebo nějaké hacky tak tu ani ten unban nedávám ale že je to za obcházení temp banu který byl za spam a ještě ktomu když jsme měl zvýšený spam lvl jen tak pro nic za nic tak je to podle mě nefér ještě jednu šanci si zasloužím... a vážně se omlouvám protože jsem nevědl že ta možnost debaty je k tomu prvnímu obcházení

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
tvoje blbost, dostal jsi malý ban za malý prohřešek, ale neváhal jsi a udělal velkej průser a několikrát zasebou - já ti unban nedám

Mr. OiZO.

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-5
několikrát je velké množství provedl jsem jej 2x :) tak to prosím nenavyšuj :)

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
promin, na 3 účtech permaban - zda se ti to málo ????

Mr. OiZO.

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-5
jakých 3 účtech? měl jsem ho jen na uL.you a Kakashi...

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Účty Kakashi a uL.you jsi obcházel tempban. Možnost diskuze se vztahovala k permabanu na uL.you, jenže ty místo toho aby jsi se poučil jsi obcházel znovu účtem Kakashi. Když k tomu připočítám tvé chování a vyjadřování ve hře, plus další věci, které tu raději ani nezmíním, tak nevím nevím jestli si zasloužíš unban.

Mr. OiZO.

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-5
lameducku psali tam že jsem nebyl vulgárni nic jsem sprostého nepsal.. a nevěděl jsem že je to na uL.you to je vše co k tomu řeknu

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Ale to Smoky napsal k tomu účtu uL.you, kde jsi obcházel temp, že jsi na něm nebyl vulgární. Já tu píšu o tom jak jsi se choval jako Breddy. Ten zvýšený spamlvl tam nemáš jen tak bezdůvodně. Já sám jsem tě na účtu Breddy každou chvíli warnoval za nevhodné chování(napadání hráčů, průpovídky na perky).

Příspěvek upravil Lameduck: 22.07.2013 - 23:20

Mr. OiZO.

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-5
jo to vím tam jsem se choval jako hlupák zbytečně jsem se rozčiloval kvůli hře :/ ale tak je to moje chyba jediné co můžu a může mě zachránit je to že poprosím mnaauuua o unban..

KOVA

1st Lieutenant Silver

• V.I.P Člen
  • 454 Příspěvků:
1056
  • HLSW:KOVA
  • LocationMladá Boleslav
Za mě NE! Opakovaný průšvihář!!!!!!

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder