Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

autobalance HNS

48 odpovědí na toto téma

StanislavRezac

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
4
Já se změnou balance souhlasím, jen jsem doplnil, že by nebylo na škodu nějak ošetřit spectatory pro UNFAIR případy jaké předvádíte na TS. Ty jsi po mně začal plivat jedovaté sliny. Přečti si začátek topicu.

A proč bych měl toho využívat. Jednou mě napadáš, že jsem hrál jen jedenkrát za mariňáky, teďkom píšeš, že jsem těch vašich bonzů taky využíval k hledání rekvizit? Nechápu tvé počínání.

Příspěvek upravil StanislavRezac: 27.07.2013 - 21:30

Mazzuex

Private

• Člen
  • 34 Příspěvků:
45
Tak k tomuhle taky něco rád napíšu.

Pane Fintleroy, chci tě seznámit s naprostým začátkem.
Parta hráčů na TS si řeklo, že si půjde zahrát na HnS pro odreagování a hlavně pro zábavu. Navrhnou si primitivní domluvy, že by si hráči mohli brát větší věci, aby se lépe našli. Někdy se stane, že ani obrovskou věc nemůže nikdo najít a v tom je i založena ta zábava. Když jsi náhodou malá věc, tak by jsi aspoň mohl běhat. Jeden dva dny tyhle domluvy klapali, až do chvíle zlomu. Přichází na server boreček jménem Fintleroy. Řekne si, že ho nebaví hledat a že každé kolo půjde do rekvizit, čím zapřičiní i to, že někdo jiný z rekvizit je přehozen zpátky na hledače. Je to prostě hajzlík, který nechce hledat a jde jen po expech, a proto se parta na TS domluvíme, že pánovi Fintlerovi budeme kazit hru jako on nám (znáš pojem Karma?). Prozrazujeme jeho místa, aby nedostával masivně expy za to, že chodí neustále za rekvizity a ještě kazí hru tím, že si bere malé věci a schovává se s nimi. Na videu je možná vidět, jak s cihličkou běháš, ale to jen vždy, když tě někdo zahlédne v nějakém kempu (tuto část si kvalitně odstřihával z toho videa, dal sis s tím opravdu záležet :)) Co na to říct dále? Kdybys nám nezačal kazit hru, možná by jsme ji nezačali kazit tobě. Snad navrhnou nějakou opravu, aby ses nemusel pořád přehazovat do rekvizit a ten problém bude vyřešen. 1/2 tvého kazení hry bude eliminována a na té druhé 1/2 bude záležet jen na tobě. Tak uvidíme. :)

StanislavRezac

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
4

Zobrazit příspěvekMazzuex dne 27.07.2013 - 23:25 napsal:

Tak k tomuhle taky něco rád napíšu.

Pane Fintleroy, chci tě seznámit s naprostým začátkem.
Parta hráčů na TS si řeklo, že si půjde zahrát na HnS pro odreagování a hlavně pro zábavu. Navrhnou si primitivní domluvy, že by si hráči mohli brát větší věci, aby se lépe našli. Někdy se stane, že ani obrovskou věc nemůže nikdo najít a v tom je i založena ta zábava. Když jsi náhodou malá věc, tak by jsi aspoň mohl běhat. Jeden dva dny tyhle domluvy klapali, až do chvíle zlomu. Přichází na server boreček jménem Fintleroy. Řekne si, že ho nebaví hledat a že každé kolo půjde do rekvizit, čím zapřičiní i to, že někdo jiný z rekvizit je přehozen zpátky na hledače. Je to prostě hajzlík, který nechce hledat a jde jen po expech, a proto se parta na TS domluvíme, že pánovi Fintlerovi budeme kazit hru jako on nám (znáš pojem Karma?). Prozrazujeme jeho místa, aby nedostával masivně expy za to, že chodí neustále za rekvizity a ještě kazí hru tím, že si bere malé věci a schovává se s nimi. Na videu je možná vidět, jak s cihličkou běháš, ale to jen vždy, když tě někdo zahlédne v nějakém kempu (tuto část si kvalitně odstřihával z toho videa, dal sis s tím opravdu záležet :)) Co na to říct dále? Kdybys nám nezačal kazit hru, možná by jsme ji nezačali kazit tobě. Snad navrhnou nějakou opravu, aby ses nemusel pořád přehazovat do rekvizit a ten problém bude vyřešen. 1/2 tvého kazení hry bude eliminována a na té druhé 1/2 bude záležet jen na tobě. Tak uvidíme. :)

Budu reagovat hned na začátek. Já HnS beru jako plnohodnotný server, ne jako server na odreágování - na to mám ve hrách Solitaire. Co se týče domluv, na ty já nemusím přistoupit, neboť pro mě jsou stěžejní pravidla, která určí administrátoři serveru! Na ty vaše domluvy jsem taky nepřistoupil a proběhlo z vaší strany lynčování, mstili jste se mi a napadali (ani se nesnažte to vyvrátit, mám to v historii a na videu). Přirovnám ti to takhle: pokud se domluvím s kamarády v hospodě, že půjdeme na SaD26 a začneme si tam dělat svá pravidla, musí nás server respektovat? Nemusí, protože pro ně jsou hlavní pravidla serveru! Sečteno, podrženo = já žádné pravidla neporušoval a Prometheus a spol. se zachovali jako kdyby jim ten server patřil. Já si mohu hrát jak chci, ne jak chcete vy. Jinak pozice jste neprozrazovali jen moje, ale všech ostatních playerů, kteří nebyli na TS (dej si konec toho mého videa jak se dívám do oblohy - tam to vidíš jasně).

K tomu přehazování - domluvte se, co jsem vlastně dělal. Prometheus si pár hodin zpět stěžoval, že jsem taky využívat těch jejich bonzů při hledání, když jsem byl vlastně na TS, teďka jsem byl zase jenom na rekvizitách. Co jsem vlastně byl?

Ps. tomu tvému "a na té druhé 1/2 bude záležet jen na tobě" mám rozumět tak, že pokud budu hrát jinak než chcete vy, budu mít opět problém a nezahraji si? Pěkně, kluci, pěkně.

Příspěvek upravil StanislavRezac: 28.07.2013 - 02:35

Altik

Sergeant Major of the Army

• Topic Starter
  • Člen
  • 354 Příspěvků:
467
:17403: furt dokola to isté, téma stratila už svoj význam. Jedny tvrdia to a ten jeden na druhej strane si iba vyťahuje z kontextu slová. :brickwall: Píšte si tu čo chcete ale nič nevyriešite.

Příspěvek upravil Prometheus: 28.07.2013 - 08:36

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
mode jsem po delší době opět zkusil, za chvilku pochopil, že se bonzuje a rychle odešel, protože to je pak o ničem a radši tradá na jiný fun mode, je to o přístupu hráčů a to leckdy bývá ten problém
Odeslaný obrázek

StanislavRezac

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
4

Zobrazit příspěvekyouko Kurama dne 28.07.2013 - 16:09 napsal:

mode jsem po delší době opět zkusil, za chvilku pochopil, že se bonzuje a rychle odešel, protože to je pak o ničem a radši tradá na jiný fun mode, je to o přístupu hráčů a to leckdy bývá ten problém
Tohle se bohužel stává ve všech hrách. Už v dobách, kdy jsem hrál vietcong jsme na módě ATG bonzovali prostřednictvím Skype, kde ostatní jsou. Mnohem horší je nevyvratitelný fakt, že někteří uživatelé serveru 4GF si na serveru vytvářejí svá pravidla a jsou schopni při jejich nedodržování, resp. toho, kdo chce hrát podle pravidel serveru a ne jejich, slovně napadat a kazit mu hru. Tohle by se mělo nějak vyřešit. Zatvrzelost této sekty dokazuje i mé video, které jsem tu dal a následně hned od této sekty jsem byl omínusován. To snad nepotřebuje žádný komentář už.

Příspěvek upravil StanislavRezac: 29.07.2013 - 11:10

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
tak to je moc tohle...s klukama jsem tam hral parkrat,myslim od te doby co tam byl prvni event . A co psal Prometheus a Mazzu je spravne :) ale rozhodne se nechci zapojovat do toho co se tu deje...kdyz se tam domluvime na necem tak proc tak nehrat.. a kdyz nekoho bavi tam prijit a kazit hru..neda se nic delat
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
jste horší jak děti na pískovišti a v obou směrech vidím v něčem pravdu, jenže jsem tam v danou chvíli nebyl, abych si mohl udělat přesný úsudek.
1)přehazovat se tak abych byl stále rekvizita ? NE, podvod humus
2)dohoda mezi hraci o stylu hry? Je možná, ale nesmí být vynucena nikým vyjma ADMINA
3)práskání na TS? NE, podvod humus

"standa:Mnohem horší je nevyvratitelný fakt, že někteří uživatelé serveru 4GF si na serveru vytvářejí svá pravidla"

nejedná se o pravidla, ale dohodu o stylu hry mezi hráči, často se používá pro urychlení hry v malém počtu hráčů, jsou-li někde pravidla nedostačující.
ale zde platí bod č. 2

Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Jinak se může stát, že potkáte mě.

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
smoky mas pravdu :-) , taky tam chodim a kdyz je tam parta tak se proste domluvime..a to nemyslim jen parta co chodi na TS,ale i ostatni hraci co prijdou . Az na par vyjimel bohuzel
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

9 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 9 návětěvníků, 0 anonymních