Mazzuex dne 27.07.2013 - 23:25 napsal:
Tak k tomuhle taky něco rád napíšu.
Pane Fintleroy, chci tě seznámit s naprostým začátkem.
Parta hráčů na TS si řeklo, že si půjde zahrát na HnS pro odreagování a hlavně pro zábavu. Navrhnou si primitivní domluvy, že by si hráči mohli brát větší věci, aby se lépe našli. Někdy se stane, že ani obrovskou věc nemůže nikdo najít a v tom je i založena ta zábava. Když jsi náhodou malá věc, tak by jsi aspoň mohl běhat. Jeden dva dny tyhle domluvy klapali, až do chvíle zlomu. Přichází na server boreček jménem Fintleroy. Řekne si, že ho nebaví hledat a že každé kolo půjde do rekvizit, čím zapřičiní i to, že někdo jiný z rekvizit je přehozen zpátky na hledače. Je to prostě hajzlík, který nechce hledat a jde jen po expech, a proto se parta na TS domluvíme, že pánovi Fintlerovi budeme kazit hru jako on nám (znáš pojem Karma?). Prozrazujeme jeho místa, aby nedostával masivně expy za to, že chodí neustále za rekvizity a ještě kazí hru tím, že si bere malé věci a schovává se s nimi. Na videu je možná vidět, jak s cihličkou běháš, ale to jen vždy, když tě někdo zahlédne v nějakém kempu (tuto část si kvalitně odstřihával z toho videa, dal sis s tím opravdu záležet
) Co na to říct dále? Kdybys nám nezačal kazit hru, možná by jsme ji nezačali kazit tobě. Snad navrhnou nějakou opravu, aby ses nemusel pořád přehazovat do rekvizit a ten problém bude vyřešen. 1/2 tvého kazení hry bude eliminována a na té druhé 1/2 bude záležet jen na tobě. Tak uvidíme.
Budu reagovat hned na začátek. Já HnS beru jako plnohodnotný server, ne jako server na odreágování - na to mám ve hrách Solitaire. Co se týče domluv, na ty já nemusím přistoupit, neboť pro mě jsou stěžejní pravidla, která určí administrátoři serveru! Na ty vaše domluvy jsem taky nepřistoupil a proběhlo z vaší strany lynčování, mstili jste se mi a napadali (ani se nesnažte to vyvrátit, mám to v historii a na videu). Přirovnám ti to takhle: pokud se domluvím s kamarády v hospodě, že půjdeme na SaD26 a začneme si tam dělat svá pravidla, musí nás server respektovat? Nemusí, protože pro ně jsou hlavní pravidla serveru! Sečteno, podrženo = já žádné pravidla neporušoval a Prometheus a spol. se zachovali jako kdyby jim ten server patřil. Já si mohu hrát jak chci, ne jak chcete vy. Jinak pozice jste neprozrazovali jen moje, ale všech ostatních playerů, kteří nebyli na TS (dej si konec toho mého videa jak se dívám do oblohy - tam to vidíš jasně).
K tomu přehazování - domluvte se, co jsem vlastně dělal. Prometheus si pár hodin zpět stěžoval, že jsem taky využívat těch jejich bonzů při hledání, když jsem byl vlastně na TS, teďka jsem byl zase jenom na rekvizitách. Co jsem vlastně byl?
Ps. tomu tvému "
a na té druhé 1/2 bude záležet jen na tobě" mám rozumět tak, že pokud budu hrát jinak než chcete vy, budu mít opět problém a nezahraji si? Pěkně, kluci, pěkně.
Příspěvek upravil StanislavRezac: 28.07.2013 - 02:35