Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

26 vs 54

• Nemůžete odpovědět na toto téma
93 odpovědí na toto téma

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
a o tom to právě je když hraješ pár map stále dokola tak je to uz o nicem ale dle mého názoru nové mapy na 54 jsou spíš výzva. 54 nidky taky nebyla hlavne o killech jako je tomu u 26 na 54 to bylo vzdy spise o taktice a o premejsleni coz na 26 clovek nemusi tam uz to ma tak natrenovane

HauZ3r

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 158 Příspěvků:
53
  • HLSW:honzikcizmadia@seznam.cz

Zobrazit příspěvekBagul dne 11.08.2013 - 11:57 napsal:

Na 54 musí člověk umět hrát aby měl skore. Na 26 stačí hodit 3 nady a prostřelit pár zdí. Kdo neumí hrát chodí na 26 a kdo hrát umí chodí na 54. A ted se do mě pusttě a naházejte mi tam co nejvíc dislike :afro:

Mas Pravdu :') , jo a ty mapy jen -1 no !!

Příspěvek upravil HauZ3r: 12.08.2013 - 05:57

srnci*koubee

Recruit

• Člen
  • 11 Příspěvků:
-38
  • Locationvrbno pod pradedem
omg bagul..54 jsou nove mapy človek si tak tak zvyká a zas nove..a furt zakempenci na 54 -_-

Guest_Kvrdlic_*

• Host
Terme a duvod proc kloudne nikdo nechodi 54 to je taky to jak tu par lidi pise ze tam nikdo neni tak tam taky nejdou nikomu se nechce cekat nez to bude davat XP ja kdyz jsem byl doma prez zimu tak jsem vzdy rano sel na 26 nebo 50 jak doslo par lidi tak jsem je ukecal na 54 a pak se tam hralo celej den ale ted to neni schopnej nikdo udelat a trochu duvod je asi taky ze se na tom serveru kazdemu neco nelibi kdyz by se to vsem libylo tak tam jde i sam protoze vi ze tam nekdo urcite dojde behem chvile

Kapo

Private

• Člen
  • 30 Příspěvků:
16
  • LocationSlovakia
Na server #54 hráči nechodia aj s toho dôvodu že je tam ten TK..
Ja rád hrávam server #54 lebo tam je viacej XP a s Clientom ešte viac.
Na serveri #26 sa votujú mapy a tým pádom chodia stále tie isté ale na #54 to tak nieje.
Myslím že je dobré vyskúšať nové mapy možno vás to trošku nakopne a začne o trošku viacej baviť no tiež by ma zaujímalo prečo tam nikto nechodí..
Za mňa všetko ;) :)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Kapo rozdil XP mezi 26 a 54 je pouze v plant a defuse

TeRmIxXx

všudezdejší

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
Ale to je furt to samé dokola xp xp xp xp :-(
Kvrdlo, vím že se každému něco nelíbí.... proto jsem to založil, protože jsem chtěl vědět co se těm lidem nelíbí... Ale čekal jsem nějaký rozumnější důvod.... ale ne xp tk nové mapy.... Pamatuju že když remien tenkráte začal házet na 54 nové mapy tak server byl nacpanej protože lidi chtěli hrát nové mapy... a najednou to lidem vadí?
Odeslaný obrázek

MATIZ

Recruit

• Člen
  • 11 Příspěvků:
15

Zobrazit příspěvekTeRmIxXx dne 12.08.2013 - 11:19 napsal:

Ale to je furt to samé dokola xp xp xp xp :-(
Kvrdlo, vím že se každému něco nelíbí.... proto jsem to založil, protože jsem chtěl vědět co se těm lidem nelíbí... Ale čekal jsem nějaký rozumnější důvod.... ale ne xp tk nové mapy.... Pamatuju že když remien tenkráte začal házet na 54 nové mapy tak server byl nacpanej protože lidi chtěli hrát nové mapy... a najednou to lidem vadí?
Přesně XP XP XP 4gf.cz nema bejt o tom že kdo da nejvétší level je boss, Ale ta komunita což bohužel tady žadná není co je škoda

Altik

Sergeant Major of the Army

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
ja hrám tam kde sú ľudia s ktorými som na TS. Ale na serveru 54 sa mi nepáčia lesné a tmavé mapy.

mizu

Private 1st Class

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 57 Příspěvků:
141
  • LocationHodonín

*
POPULÁRNÍ

vypnout 26 na tejden a 54 plná clověk je tvor přizpusobivej i s TK se naučej hrát :bleh:
Odeslaný obrázek

Granat

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
126
  • LocationLiberec

Zobrazit příspěvekmizu dne 12.08.2013 - 14:36 napsal:

vypnout 26 na tejden a 54 plná clověk je tvor přizpusobivej i s TK se naučej hrát :bleh:
stejnak by to nepomohlo,chodili by na jiné servery

TeRmIxXx

všudezdejší

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
hmm vypneme všechny servery a zapneme 4x 54ku :-)
Odeslaný obrázek

Guest_Kvrdlic_*

• Host
me ne 54 nevadej TK ani mapy jen to chovani ostatnich hracu nekdo dava i umyslne teamkilly nebo schvalne skace do strely pak jsou zbytecne dohady pak to kempeni coz soudej admini treba vcera jsem taky upozornil na nick "Marketa" ma atack a sedi kazde kolo na respu s AK takze se nemuze ani vymlouvat ze odstreluje i kdyz to ani neberu jako vymluvu kdyz se neumi hejbat se snipou tak at si ji nebere a to neni jen Marketa to je vic takovych a kvuli takovym vecim ja prestavam hrat CoD 4 openwarfare obcas sem zajdu ale moc ne na BF BC 2 ti nikdo nenadava nemota se ti nekde do cesty nedelaj ti naschvaly a tim ze tam jdes za medica armoreda a take tak si ten team i vic napomaha

MATIZ

Recruit

• Člen
  • 11 Příspěvků:
15
TK je součast hry, Ale polovina hraču děla prustřelý z resp na resp, Pak si stěžujou že maj - Ale je to jejich chyba maj hrat FER. Muj navrh je dat TK na všechny SAD..

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
Když uděláte s 54 serveru HC a zbytek necháte jak je včetně TK tak bude plná. :)

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká

*
POPULÁRNÍ

54 je podle mě primárně dělaná pro dospělé jedince.
Z toho jasně vyplývá, proč se většina hráčů bezhlavě bije na 26.
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
resume:
54 = banda dospelych skokanu, co skacou do strel vlastnich hracu a to zejmena v okruhu 3x3metry na vlastnim respu...

to je mazec :D Co my jsme to za skupinu ?

mizu

Private 1st Class

• V.I.P Člen
  • 57 Příspěvků:
141
  • LocationHodonín

Zobrazit příspěvekBriki dne 13.08.2013 - 09:30 napsal:

resume:
54 = banda dospelych skokanu, co skacou do strel vlastnich hracu a to zejmena v okruhu 3x3metry na vlastnim respu...

to je mazec :D Co my jsme to za skupinu ?
Frajeri chodej po zemi
Odeslaný obrázek

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • HLSW:Lisyn7
  • xFire:legolama
  • LocationSemice
Velký počet map je podle mě lepší jak jet už tak ohraný origo mapy pořád dokola -_-
TK + sHC nechápu proč to lidem vadí ... nic lepšího bejt nemůže konečně jsem se zbavil pohledu na ty lidi na respu co stále prostřelovali a zabíjeli na jednu kulku jako to je na HC serverech a nebo házeli nerváky všude možně po mapě.
^
Toto asi hlavní důvody proč nemám rád SaD servery s origo mapami... + nelíbí se mi herní styl většiny hráčů tam
<3 #54 jen škoda, že mě teď bere lolko víc než cod ^^

Jinak asi názor jako Ibiza.. nebýt tanků, letadel + lolka tk #54 je stále plná

MaRv

Gunner Silver

• Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Myslím si že na mapy si zviknúť da, ale vadí mi tam teamkill a to ze tam nesu tanky, vrtulníky ... to mi vôbedz nevadí. Ale zdá sa mi že zo zbraňou M4 sa killluje takšie ako na 26 servery.

Guest_ibizjeahyeyezorzur_*

• Host

Zobrazit příspěvekCrusader Lisyn7 dne 14.08.2013 - 01:34 napsal:

Velký počet map je podle mě lepší jak jet už tak ohraný origo mapy pořád dokola -_-
TK + sHC nechápu proč to lidem vadí ... nic lepšího bejt nemůže konečně jsem se zbavil pohledu na ty lidi na respu co stále prostřelovali a zabíjeli na jednu kulku jako to je na HC serverech a nebo házeli nerváky všude možně po mapě.
^
Toto asi hlavní důvody proč nemám rád SaD servery s origo mapami... + nelíbí se mi herní styl většiny hráčů tam
<3 #54 jen škoda, že mě teď bere lolko víc než cod ^^

Jinak asi názor jako Ibiza.. nebýt tanků, letadel + lolka tk #54 je stále plná

Hele jako.. lolko sem netahej :D

PrasoPes

Private 1st Class

• Člen
  • 56 Příspěvků:
78
  • LocationOlomouc
nemám teď grafiku, ale já se vrátím!!!
Odeslaný obrázek

Altik

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
tak mám ďalší mínus k 54 - rotácia nefunguje tak ako má.
napríklad dnes na evente, hrá sa jedna mapa, skončí načíta sa znova ta istá a iba tak sa hodí jedna s najväčších máp na 54 a na evente sa stihne parádne odohrať tak akurát 2 mapy.

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • LocationSemice
rotace blbne jen na eventech se mi zdá, navíc admin hned reagoval a jestli chceš ve 30ti lidech hrát např. toujane tk brain on -_- můžeš rovnou jít na DM

Altik

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
ja som písal o nejakom toujane ? NIE ! ale keď hodí mapu na polhodinu keď je dokonca eventu polhodina ešte bez toho aby dal nejaké hlasovanie. a brain on ty začni čítať všetko a nie iba medzi riadkami.

Příspěvek upravil Altik: 23.08.2013 - 19:36

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • LocationSemice
napsal jsem NAPŘ. toujane , ptže ti nejspíš vaděj dlouhý velký mapy..

Altik

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
keď sa hrá normálne ne ale to že si admin bez hlasovania hodí jednu z najväčších máp áno a ešte keď k tomu už úplne zabije event

Příspěvek upravil Altik: 23.08.2013 - 19:42

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • LocationSemice
tak pověz jak chces na #54 hodit hlasování o mapu v téhle situaci? každý na serveru si bude psát jinou mapu a bude chaos a normal hlasování jako jinde asi by taky nešlo když tam je kolik x desítek map :) at hodil pro někoho dobrou nebo špatnou mapu tak pořád lepší než hrát znova tu samou ;)

martas_cz

Recruit

• Sponzor Silver
  • Others: Sponzor Bronz
  • 12 Příspěvků:
6
Já pokud hraju,tak na 54ku se připojím jako na první možnost.Když není event a je tam totálně narváno.TK je dobrej,vždyť i v reálu jsou zranitelní spolubojovníci!!!!

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice

Zobrazit příspěvekibizjeahyeyezorzur dne 11.08.2013 - 11:40 napsal:

Nebejt tanků a letadel, tak je na 54 plno furt :)
no máš pravdu :)
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice

Zobrazit příspěvekBriki dne 11.08.2013 - 22:12 napsal:

tankisti posrany :)

maplist se zmenil... Vytvari se maplist vsech map co mame k dispozici, ktere jsou spustitelne v gametypu SaD. Nyni po upravach, ktere modre hvezdy udelali (Remien, Karel... mozna jeste nekdo) jsou nahle spustitelne mapy, ktere driv nebylo mozne vubec spustit. No a panove se do toho pustili jeste vic... nema smysl to dal popisovat.

Kazda mapa kde je spatne spawn (kdy se modra hvezda respne uprostred nepratelskeho tymu), kde je prilis bugu (Uzilino diky) - to se bud opravi nebo se mapa vyhodi pryc. Hraju, pisu si poznamky, predavam dal. Casem tu zbyde megamaplist s funkcnimi mapami. Testovani v poctu 2 hracu nelze, jelikoz nevystridame vsech 30 spawnu (kdyz jich vyzkousime 29, tak ten 30. bude spatne). Take odhadnout zda je mapa hratelna v poctu 10 nebo 20 je slozite. Proto se sbiraji zkusenosti, nazory, informace...

A ze bychom nasli dobrovolniky na testovani map? Lol... po 5 minutach by utekli - ono tak zabavne neni....

Moznosti pro hrace - pripojit se do vyvoje tzn. predavat informace o mapach nebo brblat... vyberte si

edit: mizu: uz skace i kopec... omg
Hele to první přepiš :) ,ale zas bych to měl změnit a začít chodit na 54 :) a nééé furt tančit :D

Příspěvek upravil Bris©: 24.08.2013 - 12:18

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
co mam prepsat? tankisti ? to mam psat tankysti? nebo posrany?

Příspěvek upravil Briki: 24.08.2013 - 15:33

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765
Mazzuex +1

zadne TK ale jen mapy to je duvod proc se na 54 nechodi...
Posted Image

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • LocationSemice
je pravda, že málo z těch map, které tam jsou teď se mi líbí ale pořád je to lepší jk pořád dokola hrát 15 origo map -_- a jinak většina skvělých map nefungujou už :/

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Lisyne prave ze momentalne vetsina tech skvelich map zase funguje ale nahodila se cast map co je na serveru a pak se ty co se nelibi odstrani a prida se dalsi varka mapna serveru je neco kolem 600 map mozna vic a nahodil se jich asi 200 takze je jich jeste dost na pridani :D a tez urcite i na odstraneni.proto se taky hlavne zavedl system hlasovani map ktere se libi a ktere ne

Grovík

nevim

• Člen
  • 145 Příspěvků:
120
  • LocationPřelouč
na 54 má u mě všechno velke + az n nektere mapy, ale na 26 tam jsou furt dokola a samej prustrel z respu na resp takze si moc nezahrajes a neuzijes si tu zabavu.
proto rikam ze je 54 lepsi.

Příspěvek upravil Grovík: 29.08.2013 - 00:22

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • LocationSemice
Trochu jsem se zamotal.. :D takže teď tam jsou určité mapy a čeká se až se nějaké z nich odstraní podle hlasování a tak a potom budou přidané zas další?

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
jj přesně tak aby se udělala velká rotace dle vás hráčů

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Lysine, s Remienem jsme prochazeli vsechny mapy, ktere mame k disppozici... Mapy, ktere podporuji gametype SaD dal Remien do rotace. Vzhledem k tomu, ze testujeme maximalne ve svou lidech, neda se presne odhadnout, jak bude mapa hratelna v plnem obsazeni serveru. Neda se otestovat hratelnost, neda se otestovat vsech 50 spawnu. Nektere bugy vidime na plrni pohled, na nektere prichazime az v prubehu casu.

Cela rotace se casem zmeni, ted je 54 ve fazi testovani...

edit: vysledky hlasovani nebudou brany jako hlavni voditko k vyrazeni mapy - situace: event na 54, 20 hracu serveru 26 - domluvi se na disliku pro kazdou mapu, kterou neznaji... Tim klesa validita vysledku hlasovani.

Příspěvek upravil Briki: 29.08.2013 - 08:09

Faye ツ

Corporal Gold

• Sponzor Bronz
  • 123 Příspěvků:
34
  • Locationpobliz Olomouce
Chce to pořádnou REKLAMU na 4GF.CZ aby se tu objevovalo víc a víc nových členů ! pak poroste i návštěvnost 54 :fighting0092:
Odeslaný obrázek

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních