ip adresa - 176.12.115.167
Dnes v 19:29 jsem na serveru 54 dostal ban od admina Briki za teamkill.
Vysvětlím vám situaci, která se udála před banem. Hrál jsem, byl jsem s klukama na ts, byla pohoda, nebyl žádnej problém. Jedno kolo jsem vystřílel tři poslední protihráče na mapě. Omeglexx, který s náma byl na ts, začal defusovat plant, který by měl být správně můj. (Většinou, když si na 54 dá někdo last kill(y), tak od doby, co je tady teamkill, tak defuse náleží jemu. TK Dávali i admini, kteří si dali last kill a někdo jim defuse vyžral (zkuste napsat, že to není pravda, přece nemáte potřebu lhát.)) Takže jsem na ts začal na omeglexxe řvát, ať to nechá, že je to moje. Odpověď byla nulová. Ostatní, kteří byli na ts a motali se okolo plantu, který mohli jednoduše defusnout, mi řekli: Pojď si pro to, nechávám ti to. Proto, když jsem viděl, že omeglexx nejeví žádné známky toho, že by mi to chtěl nechat, dal jsem mu TK (to byl asi můj třetí team kill, který jsem udělal naschvál.). Nic jiného jsem neudělal. A Briki, aniž by mě třeba upozornil, nebo by mi dal warning, tak mě automaticky zabanoval za teamkilling (což je kravina, nebyl to teamkilling, ale teamkill) na dvě hodiny. Takže proto žádám o unban, protože mi to přijde nefér. Děkuji za vyřízení a i když unban nedostanu, žádám alespoň omluvu za ban, protože, jak už jsem napsal, mi to přijde nefér.
Příspěvek upravil ibizjeahyeyezorzur: 23.08.2013 - 18:44