Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Žádost o unban!

• Zamčené téma Téma je zamčeno
19 odpovědí na toto téma

Guest_ibizjeahyeyezorzur_*

• Host
pb guid - b79f56b8
ip adresa - 176.12.115.167

Dnes v 19:29 jsem na serveru 54 dostal ban od admina Briki za teamkill.

Vysvětlím vám situaci, která se udála před banem. Hrál jsem, byl jsem s klukama na ts, byla pohoda, nebyl žádnej problém. Jedno kolo jsem vystřílel tři poslední protihráče na mapě. Omeglexx, který s náma byl na ts, začal defusovat plant, který by měl být správně můj. (Většinou, když si na 54 dá někdo last kill(y), tak od doby, co je tady teamkill, tak defuse náleží jemu. TK Dávali i admini, kteří si dali last kill a někdo jim defuse vyžral (zkuste napsat, že to není pravda, přece nemáte potřebu lhát.)) Takže jsem na ts začal na omeglexxe řvát, ať to nechá, že je to moje. Odpověď byla nulová. Ostatní, kteří byli na ts a motali se okolo plantu, který mohli jednoduše defusnout, mi řekli: Pojď si pro to, nechávám ti to. Proto, když jsem viděl, že omeglexx nejeví žádné známky toho, že by mi to chtěl nechat, dal jsem mu TK (to byl asi můj třetí team kill, který jsem udělal naschvál.). Nic jiného jsem neudělal. A Briki, aniž by mě třeba upozornil, nebo by mi dal warning, tak mě automaticky zabanoval za teamkilling (což je kravina, nebyl to teamkilling, ale teamkill) na dvě hodiny. Takže proto žádám o unban, protože mi to přijde nefér. Děkuji za vyřízení a i když unban nedostanu, žádám alespoň omluvu za ban, protože, jak už jsem napsal, mi to přijde nefér.

Příspěvek upravil ibizjeahyeyezorzur: 23.08.2013 - 18:44

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
ja neresim, jak na sebe rvete na TSku, ja resim co vidim ve hre.

Pravidlo "last kill" neni nikde psane, je to otazka slusnosti fairplay. Uz jsem vam opakovane psal, ze si pravo na defuse nebudete vynucovat teamkillingem. A ty to vis moc dobre...

Omluva? Zapomen...

Příspěvek upravil Briki: 23.08.2013 - 18:49

• Topic Starter
  • Host

Zobrazit příspěvekBriki dne 23.08.2013 - 18:49 napsal:

ja neresim, jak na sebe rvete na TSku, ja resim co vidim ve hre.

Pravidlo "last kill" neni nikde psane, je to otazka slusnosti fairplay. Uz jsem vam opakovane psal, ze si pravo na defuse nebudete vynucovat teamkillingem. A ty to vis moc dobre...

Omluva? Zapomen...
Prosimtě, nepiš team killing, je to team kill.... Byl to jeden jedinej team kill.

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava

*
POPULÁRNÍ

Svet je nefér to len na okraj, ale tu sa snažíme byt férový. Ano odkedy je zapnuty TK tak sa to stava ze pokial hracovi s last killom niekto defuje bomb , tak si to zoberie team killom čo je proti pravidlam 4GF. To že hrač da team kill porusuje pravidla a dostane trest podla uvazenia admina (aj ked podla tvojho nazoru si bol v prave pravo sa nevynucuje silou... ). To že niekto defuje aj ked nemal last kill, iba ukazuje aký ma charakter, je to "podle a nízkéé" a chrapunské ale bohužial nie takou cestou akou si sa rozhodol isť ty ale skor by som sa zamyslel nad tym, že ten defuse pre toho cloveka niekedy znamena viac ako real life co je smutnééééé.

• Topic Starter
  • Host

Zobrazit příspěvekWiliam Wallace dne 23.08.2013 - 18:57 napsal:

Svet je nefér to len na okraj, ale tu sa snažíme byt férový. Ano odkedy je zapnuty TK tak sa to stava ze pokial hracovi s last killom niekto defuje bomb , tak si to zoberie team killom čo je proti pravidlam 4GF. To že hrač da team kill porusuje pravidla a dostane trest podla uvazenia admina (aj ked podla tvojho nazoru si bol v prave pravo sa nevynucuje silou... ). To že niekto defuje aj ked nemal last kill, iba ukazuje aký ma charakter, je to "podle a nízkéé" a chrapunské ale bohužial nie takou cestou akou si sa rozhodol isť ty ale skor by som sa zamyslel nad tym, že ten defuse pre toho cloveka niekedy znamena viac ako real life co je smutnééééé.

Promiň, ale kde jsou pravidla ohledně team killu, prosím?

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Souhlasim s Willem Umyslný TK je zakázán nyní by již mělo fungovat to že pokud hráč defuje či plantuje tak je chráněn proti TK

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • 997 Příspěvků:
2952
  • LocationTrnava
http://forum.4gf.cz/...findpost__p__18

for your info je to hned bod 4 !!!!

ale vydim ze si nic nepochopil

• Topic Starter
  • Host

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 23.08.2013 - 19:03 napsal:

Souhlasim s Willem Umyslný TK je zakázán nyní by již mělo fungovat to že pokud hráč defuje či plantuje tak je chráněn proti TK

Nu dobře. Od teď si na to dám pozor. Ale jsem já snad jedinej, kdo něco takovýho někdy udělal? To určitě ne. Ale jsem si na 100% jistej, že jsem první človek, co za to dostal ban. :)

• Topic Starter
  • Host

Zobrazit příspěvekWiliam Wallace dne 23.08.2013 - 19:04 napsal:

http://forum.4gf.cz/...findpost__p__18

for your info je to hned bod 4 !!!!

ale vydim ze si nic nepochopil

Máš pravdu.
Díky. :)

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
rozhodne nejsi jediny...

Situace je takova, ze jakmile necham hrace umyslne zabijet vlastni, tak to za chvili bude delat kazdy a cely system se zhrouti. Oznacovani hrace, upaleni, warn, kick, tempban - moznosti je hodne. Ale pri eventu, kdy jsou navic XP, tak jsou zvysene pochopitelne i tresty.

WW to napsal vice nez vystizne. Porusil jsi pravidla tim, ze jsi si neco vynucoval silou. To proste neee

Navic tvoje vyjadrovani, ze mame spatne nazvane bany, nicky typu "against all authority" - co vlastne chces? Chces vest smysluplnou debatu nebo prudit?

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • 997 Příspěvků:
2952
  • LocationTrnava
chcel som toto video stiahnut a upravit ho v sony vegas a pripojit tam vlastne titulky ( tu by som naplno prejavil moje vlohy :D ) k teme tohoto topicu ale som prilis unaveny z prace a neznamena ze tento klucina si ty ibiza , len ti chcem naznacit ze to treba hrat s kludom anglicana a vediet sa ovladat.

http://www.youtube.c...h?v=OSl4mFw4GDo

• Topic Starter
  • Host

Zobrazit příspěvekBriki dne 23.08.2013 - 19:14 napsal:

rozhodne nejsi jediny...

Situace je takova, ze jakmile necham hrace umyslne zabijet vlastni, tak to za chvili bude delat kazdy a cely system se zhrouti. Oznacovani hrace, upaleni, warn, kick, tempban - moznosti je hodne. Ale pri eventu, kdy jsou navic XP, tak jsou zvysene pochopitelne i tresty.

WW to napsal vice nez vystizne. Porusil jsi pravidla tim, ze jsi si neco vynucoval silou. To proste neee

Navic tvoje vyjadrovani, ze mame spatne nazvane bany, nicky typu "against all authority" - co vlastne chces? Chces vest smysluplnou debatu nebo prudit?

http://lol.gamepedia...t_All_authority =)
A špatné názvy banu, to beřeš jako provokaci? Není to snad pravda? Dostanu ban - bugovní scopy, za jedno bugnutí; teamkilling, za jeden teamkill.
Jste proti mě, buďte proti mě. Mě je to jedno.
A nevymlouvej se prosím na event, nemá to smysl. Díky. Konec, lock, nebudu to řešit, stejně vám je to jedno, stejně se nikdo pořádně nevyjádří.
Offtopic, ivoune, to, že furt někomu lezeš do prdele, neznamená, že si pak hodně ceněnej. Máňo - na.. si.

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282

Zobrazit příspěvekWiliam Wallace dne 23.08.2013 - 18:57 napsal:

... skor by som sa zamyslel nad tym, že ten defuse pre toho cloveka niekedy znamena viac ako real life co je smutnééééé.

Souhlasím s WW, kvůli několika imaginárním bodům porušovat pravidla, to mi příjde smutné. Opět se mi jen potvrdilo, že o některých hráčích skutečně platí tvé oblíbené YOLO - You only live online :(

• Topic Starter
  • Host

Zobrazit příspěvekLameduck dne 23.08.2013 - 19:23 napsal:

Souhlasím s WW, kvůli několika imaginárním bodům porušovat pravidla, to mi příjde smutné. Opět se mi jen potvrdilo, že o některých hráčích skutečně platí tvé oblíbené YOLO - You only live online :(

To řekni spíš Othnielxovi :D Nic proti, othíku :D

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
no nevím co řešíš, za úmyslný TK je sazba 1 den a víc - takže poděkuj za ty tvoje 2 hodiny

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • 997 Příspěvků:
2952
  • LocationTrnava
Chlapci s Vami sa asi po dobrom neda, nevazite si ze hrajete iba kvoli tomu ze partia ludi toto vsetko vytvorila na vlastne triko a dala to von aj pre cudzích ludi aby sa mohli hrat. Nemam problem s tym, aby som zabanoval permanentne ako v hre tak aj na forku (za asistenie modrej hviezdy na forku) vsetkych hracov , ktory sa budu akymkolvek sposobom stavat proti komunite 4GF. Uvedomte si, že toto su sukromne servery spristupnene verejnosti a pokial sa nebudete spravat slusne a podla pravidiel tak Vas odtialto velmi rychlo vyprevadim. Takych clenom 4gf nepotrebuje. Reakcia na prispevky ktore nesuvisia s danym topicom a preukazuju akurat tak stupiditu jednotlivych jedincov !!!!!
A zatym si stojim a vsadim nato aj moju red star!!!!

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map

Zobrazit příspěvekibizjeahyeyezorzur dne 23.08.2013 - 19:41 napsal:

Je právěm každého admina, dělat ze sebe namyšlence a hlavně usilovat o to, mít vždycky pravdu a nikdy nepřipustit to, že jí nemá... jen tak dál Briki..

No vidis to... a ja myslel, ze ten kdo tu protlacuje nejakou svoji pravdu a imaginarni prava jsi ty... Sakra, to jsem to popletl

to all: To jak tady reagujete nas nenasere... delate blbce akorat sami ze sebe. Zeptejte se Ibizy, jak prosil o unban...

• Topic Starter
  • Host

Zobrazit příspěvekBriki dne 23.08.2013 - 19:52 napsal:

No vidis to... a ja myslel, ze ten kdo tu protlacuje nejakou svoji pravdu a imaginarni prava jsi ty... Sakra, to jsem to popletl

to all: To jak tady reagujete nas nenasere... delate blbce akorat sami ze sebe. Zeptejte se Ibizy, jak prosil o unban...
Briki, já o něj neprosil.
Uvědomil jsem si svojí pitomost. Napsal jsem vám omluvu, ve které bylo možná 1% náznaku žádosti o unban. Ten unban, to byla dobrá vůle od vás. To neznamená, že jsem ho nechtěl, ale jen ti říkám, že to celé nebylo myšlené, jako žádost o unban.

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
Zda sa ze sa to tu zvrtlo. Zas prislo na slovicko par nezvanych hosti. Hostia boli vyhostovany. Ak maju chut, nech si podaju ziadost o unban za dva mesiace.

Ibiza. V posledom case opetovne zacinas vyvolavat situacie, ktore sa nam prestavaju pacit. A to si byval v pohode po pociatocnych peripetiach. Hlavne klidek, nejde o zivot.

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

• Topic Starter
  • Host

Zobrazit příspěvekmnaauuu dne 23.08.2013 - 20:03 napsal:

Zda sa ze sa to tu zvrtlo. Zas prislo na slovicko par nezvanych hosti. Hostia boli vyhostovany. Ak maju chut, nech si podaju ziadost o unban za dva mesiace.

Ibiza. V posledom case opetovne zacinas vyvolavat situacie, ktore sa nam prestavaju pacit. A to si byval v pohode po pociatocnych peripetiach. Hlavne klidek, nejde o zivot.

Někdy to prostě nejde.. Prosím o lock a díky za vyjádření..

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních