Prosba o unban/zkrácení banu uděleném na Y...
Guest_ibhzrzje_*
24.11.2013
Ahoj. Rád bych požádal o unban či o zkrácení banu, který mi byl udělen na Yeddle DM serveru dne 24.11.13 ve tři hodiny času odpoledního.
V banlistu stojí - jump, používání makra při střelbě. Ani jedné z těchto věcí si nejsem vědom, že by jsem je udělal na již zmiňovaném serveru
Pokud berete jako jump to, že skočím na střechu, která je dosažitelná pomocí Shift + W + Space a je to otevřený prostor, kde mě každý hráč vidí a s přehledem mě může zabít, tak to je trošku moc.
A k tomu makru - Nemám makro, nemám střelbu na kolečku, nemám žádný program na rychlé vystřílení zásobníku. Důkaz vidělo už mnoho, mnoho hráčů i adminů, ale zvlášť pro tebe jahule, ho sem dávám znovu.
A ještě něco k tomu jumpu - rád by jsem viděl demo či video, na jehož základě jste mě banovali za ten jump. Nebo vám to snad jenom někdo řekl a vy jste mě snad jenom zabanovali?
Případně žádám tedy o unban a nebo alespoň o zkrácení banu jen za "jump", protože žádné makro nemám.
Díky.
Zde náleží můj PB GUID - b79f56b8
Zde náleží moje IP adresa - 176.12.115.167
Příspěvek upravil ibhzrzje: 24.11.2013 - 18:49
V banlistu stojí - jump, používání makra při střelbě. Ani jedné z těchto věcí si nejsem vědom, že by jsem je udělal na již zmiňovaném serveru

Pokud berete jako jump to, že skočím na střechu, která je dosažitelná pomocí Shift + W + Space a je to otevřený prostor, kde mě každý hráč vidí a s přehledem mě může zabít, tak to je trošku moc.
A k tomu makru - Nemám makro, nemám střelbu na kolečku, nemám žádný program na rychlé vystřílení zásobníku. Důkaz vidělo už mnoho, mnoho hráčů i adminů, ale zvlášť pro tebe jahule, ho sem dávám znovu.
A ještě něco k tomu jumpu - rád by jsem viděl demo či video, na jehož základě jste mě banovali za ten jump. Nebo vám to snad jenom někdo řekl a vy jste mě snad jenom zabanovali?

Případně žádám tedy o unban a nebo alespoň o zkrácení banu jen za "jump", protože žádné makro nemám.
Díky.
Zde náleží můj PB GUID - b79f56b8
Zde náleží moje IP adresa - 176.12.115.167
Příspěvek upravil ibhzrzje: 24.11.2013 - 18:49
J&hule
24.11.2013
demo je tvá střelba pár pokusů o skok za mapu jinak jump je na screenech a blbca si dělej z někoho jiného a to video pche dej si normální myš kde nejde přehodit tlačítka a pak se natoč jak to klikáš i z normální myší
demo ani screen nepotřebuješ
Víš nejvíc mě žere to že teď zesebe děláš ukřivděného ale všichni tě znají tak nemusíš hrát divadlo
Příspěvek upravil J&hule: 24.11.2013 - 19:19
demo ani screen nepotřebuješ
Víš nejvíc mě žere to že teď zesebe děláš ukřivděného ale všichni tě znají tak nemusíš hrát divadlo
Příspěvek upravil J&hule: 24.11.2013 - 19:19
TeRmIxXx
24.11.2013
i by mě to zajímalo normálně při hře :-) Jedna věc je stát na místě a střílet na prázdno a druhá to uklikat při hře.
Guest_ibhzrzje_*
24.11.2013
Konečně, něco k tomu jumpu, toho jsem chtěl docílit. Díky Libu.
A to makro se bude řešit jak?
Příspěvek upravil ibhzrzje: 24.11.2013 - 19:35
A to makro se bude řešit jak?

Příspěvek upravil ibhzrzje: 24.11.2013 - 19:35
Guest_ibhzrzje_*
24.11.2013
http://www.youtube.c...h?v=BGAk-5O3qMM
Tady máš terme, sice je to starý jak cod 1, ale speciálně pro tebe fakt nic novýho dělat nebudu.
Tady máš terme, sice je to starý jak cod 1, ale speciálně pro tebe fakt nic novýho dělat nebudu.
J&hule
24.11.2013
tady to máš trochu pomalejší
Příspěvek upravil Libunda: 24.11.2013 - 19:58
Příspěvek upravil Libunda: 24.11.2013 - 19:58
doDo'
24.11.2013
1 - jumpy na servery Yedlle DM su zakazane. ... nemas co skakat na plochy kde sa beznem sposobom nedostanes. Nepoviem ak si na servery sam alebo s nejakym kamosom a blbnete - to mi nevadi. Akonahle sa k vam pripoji do hry niekto ine a zacne hrat, tak koniec skakania.
2 - o tom klikani ma neukecas - striela ti to rychlejsie ako M4 s double tap.
3 - aj keby som opomenul to makro ban by bol aj tak 5 dni a to z dovodu ze pri tebe bola poznamka ineho admina o prisnejsom potrestani za porusenie pravidiel. Taktiez pre vystrahu ostatnym aby si nemysleli ze na Yeddle si mozu robit co sa im zachce.
4 - ban som ti daval ja tak sa zbytocne navazujes do Jahulku, ze je to nejaka pomsta za to ze si lepsi. Az taky dobry zase nie si.
5 - Ban vyprsi 29.11.2013 - 15:42
6 - Priestor na vyjadrenie si mal - nepresvedcil si a tvoja arogancia k Jahulovi na livechate ma utvrdzuje len v tom, že je to tak spravne.
s pozdravom: doDo'.
2 - o tom klikani ma neukecas - striela ti to rychlejsie ako M4 s double tap.
3 - aj keby som opomenul to makro ban by bol aj tak 5 dni a to z dovodu ze pri tebe bola poznamka ineho admina o prisnejsom potrestani za porusenie pravidiel. Taktiez pre vystrahu ostatnym aby si nemysleli ze na Yeddle si mozu robit co sa im zachce.
4 - ban som ti daval ja tak sa zbytocne navazujes do Jahulku, ze je to nejaka pomsta za to ze si lepsi. Az taky dobry zase nie si.
5 - Ban vyprsi 29.11.2013 - 15:42
6 - Priestor na vyjadrenie si mal - nepresvedcil si a tvoja arogancia k Jahulovi na livechate ma utvrdzuje len v tom, že je to tak spravne.
s pozdravom: doDo'.
doDo'
24.11.2013
To je presne to preco si v kolektive oblubeny. 
... k tomuto moja posledna odpoved. Odporucal by som ti aby sa sa zdrzal dalsich provokacii a inych nerozvaznych aktivit. Nie je az tak tazke upravit dlzku banu o par dni naviac a ver ze to nie je mojou snahou a nevyživam sa v tom. Argumenty je jedna vec ale to co predvadzas mi ako slusna komunikacia nepride.

... k tomuto moja posledna odpoved. Odporucal by som ti aby sa sa zdrzal dalsich provokacii a inych nerozvaznych aktivit. Nie je az tak tazke upravit dlzku banu o par dni naviac a ver ze to nie je mojou snahou a nevyživam sa v tom. Argumenty je jedna vec ale to co predvadzas mi ako slusna komunikacia nepride.
Guest_ibhzrzje_*
24.11.2013
Napsal jsem to schválně, protože když ti nestačí dvě videa, kde je prostě VIDĚT že umim klikat rychlejš jak celý 4GF, tak to je trošku...