←  Vyřešené Unbany

For Gamers Fusion

»

ban?

Locked

, uživatelova fotka __SorRy* 24.11.2013

IP:188.175.136.83
Guid:2105c236
Jeste včera jsem hral na domination (bez 4gf clientu) a dnes jsem si clienta stahnul, kdyz jsem zadaval cestu tak jsem nenasel soubor iw3.mp, tak mi ho poslal kamarad , ale chylo mi spoustu dalisch knihoven tak jsem se rozhodl coda preinstalovat a kdyz jsem to pak spusit pres clienta napsalo se mi! You have beed banned from this server by server admin. Nechápu. diky za vyreseni.
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 24.11.2013

Ahoj, zřejmě nemáš origo key a při reinstalaci hry jsi zadal jiný klíč než který jsi používal před reinstalem, a to takový který je zde banovaný za wh.
Příspěvek upravil Lameduck: 24.11.2013 - 21:53
Odpovědět

, uživatelova fotka __SorRy* 24.11.2013

po reinstallu jsem si tam dal nejakej nahodnej klic co jsem nasel na netu protoze ten starej si nepamatuju byl taky najitej nahodne, ale kamos mel origo key navic a uz mam origo key
Odpovědět

, uživatelova fotka __SorRy* 25.11.2013

Zobrazit příspěvekLameduck dne 24.11.2013 - 21:52 napsal:

Ahoj, zřejmě nemáš origo key a při reinstalaci hry jsi zadal jiný klíč než který jsi používal před reinstalem, a to takový který je zde banovaný za wh.

Chtel jsem se zeptat jestli dostanu unban? Nic krome preinstallu a zadání nahodneho klice jsem neudelal, chápu ze ten warez klic kvuli kteremu jsem dostal ban nekdo mel, kdyz jsem dal do googlu "cod4 key" a vzal ten prvni co tam byl.
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 25.11.2013

Je mi líto, ale k unbanu nedojde. Nejlepší by bylo kdyby jsi si koupil origo key, už i proto že by jsi tím aspoň předešel do budoucna podobným problémům. V dnešní době stojí okolo 200 kč. Pak je ještě možnost že by jsi našel ten klíč který jsi používal před reinstalací.
Odpovědět

Zobrazit příspěvekLameduck dne 25.11.2013 - 17:02 napsal:

Je mi líto, ale k unbanu nedojde. Nejlepší by bylo kdyby jsi si koupil origo key, už i proto že by jsi tím aspoň předešel do budoucna podobným problémům. V dnešní době stojí okolo 200 kč. Pak je ještě možnost že by jsi našel ten klíč který jsi používal před reinstalací.

ja uz origo key mam!!!! ale ban mam furt.
Odpovědět

A mohl by jsi mi prosím napsat pbguid toho origa?
Odpovědět

Zobrazit příspěvekLameduck dne 25.11.2013 - 17:25 napsal:

A mohl by jsi mi prosím napsat pbguid toho origa?

guid origo:2105c236

to je on, ten origo guid

ja tam ten origo key dal az po bannu...
Příspěvek upravil Libunda: 27.11.2013 - 08:43
Důvod úpravy:: sloučeno
Odpovědět

Zobrazit příspěvek__SorRy* dne 25.11.2013 - 17:34 napsal:

guid origo:2105c236

Toto je stejný guid, který jsi napsal v prvním příspěvku. Buďto ti kamarád dal origo, které je u nás banované za cheaty, nebo tento guid není ten originální od kamaráda.
Odpovědět

Zobrazit příspěvekLameduck dne 25.11.2013 - 18:22 napsal:

Toto je stejný guid, který jsi napsal v prvním příspěvku. Buďto ti kamarád dal origo, které je u nás banované za cheaty, nebo tento guid není ten originální od kamaráda.

tenhle guid co jsem napsal neni zabnovany, protoze ja jsem dostal tan ban za jiny klic a i´jiny guid (najity na netu) a tengle guid mam ted ten tu zabanovany neni urcite
Odpovědět

Chápu že na servru chcete čestné lidi,já taky, ale vždyť hra je od toho aby se člověk zabavil tak k čemu to je když to střílí za vás a nebo vidíte přes zdi... myslím ze je to pro lidi co si musí něco kompenzovat....a i kdyby vaše teorie byla správná a já hack mel, tak by se na to přišlo už ve hře. A na mě si opravdu niky nikdo stěžoval.
Odpovědět

Znovu jsem se díval, guid 2105c236 je u nás banovaný za cheaty. Buďto sem zadáváš stále ten klíč opsaný z internetu, nebo to kamarádovo origo je u nás také banováno. Neříkám že jsi to byl ty kdo cheatoval, ale je možný že na tom klíči cheatoval někdo jiný.
Odpovědět

Opravdu jsem necheatoval nikde-.- jak jsem rekl je to pro slabochy.... skusim jiny origo key

A myslíš/mysíte že kdybych byl obyčejný cheater tak bych se pral o to, hrat na vasem servru? Opravdu me to baví a kdyz jsem nic neudelel nevidim duvod proc mi nedat unban. A i kdybych to byl ja (což fakt nejsem) a hral tak by jste mi stejne dali ban. Tak jeste jednou prosim o unban.
Příspěvek upravil Libunda: 27.11.2013 - 08:45
Důvod úpravy:: sloučené příspěvky
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 25.11.2013

Klíč který tu píšeš je prostě zabanován za wh od 1.6.2010
Odpovědět

Takze unban nebude? Proste tu omylem zabanuje svyho hrace a pak se na nej vykaslete, super pristup....
Příspěvek upravil Libunda: 27.11.2013 - 08:50
Odpovědět

Ale my jsme nezabanovali tebe, ale hráče který cheatoval na tom guidu který jsi tu napsal.
Odpovědět

takze jsem automaticky vinen, kdyz jsem opsal klic (tudíž i guid) z internetu ( byl to hned prvni odkaz tak ho bude mit hodne lidi a tak asi bude hodne bonnovany) a kdyz si dam jiny klis stejne jsem bannelj...tak nevidim duvod proc mi neodbannovat ip.....
Příspěvek upravil Libunda: 27.11.2013 - 08:46
Důvod úpravy:: necituj předchozí příspěvek, je to zbytečné.
Odpovědět

Ip kterou jsi zde napsal u nás není banovaná. A z toho co jsi tu napsal to vypadá, že si zadáváš stále stejný klíč, ten banovaný.
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 25.11.2013

do haje !!!

u nas jis registrovany 2011 - ten klic byl zabanovany uz 2010 - takze nikdo nebanoval tebe
tvoje IP je volna, nebanovana, naprosto free

sezen si jinej key a hrej jak je ti libo
Odpovědět

ale kdyz budu mit jinej kilc nez co jsem pouzival pred tim tak budu hrat od lvlu1.... nemuzete zjistit jakej jsem mel a poslat mi ho?
Odpovědět

, uživatelova fotka cleanerman 25.11.2013

nemůžeme, protože tvůj klíč neznáme - používáme jen PB GUID, který je z toho klíče vygenerovaný
Odpovědět

ok, a dik vsem za rady
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 25.11.2013

jaký jsi měl předtím nick
Odpovědět

, uživatelova fotka __SorRy* 26.11.2013

Zobrazit příspěvekTeRmIxXx dne 25.11.2013 - 21:34 napsal:

jaký jsi měl předtím nick

kdy? predtim? Jestli myslis před reinstallem tak:Crash....mam ho furt
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 26.11.2013

ok. už to neřeš. je to vybavené, ale musíš hrát přes clienta.
Odpovědět

, uživatelova fotka Wiliam Wallace 27.11.2013

omg pribudli mi 3 šedivé vlasy a stratil som zbytočne 4 minuty zo svojho života že som tento topic dočítal do konca !
Odpovědět
Locked