Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Zlaté časy na 52. a 62.DM

• Nemůžete odpovědět na toto téma
32 odpovědí na toto téma

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355

*
POPULÁRNÍ

Ahoj, přemýšlel jsem, zda psát tento topic. Mrzí mě, že servery 52. a 62. jsou mrtvé. Není to tak dávno, co dostat se na jeden z těchto serverů vyžadovalo trpělivost, neboť byly neustále plné. O víkendu bylo plno od 18.00 a končilo se i ve 2 hodiny ráno. Hráči přešli jinam, hlavně na 53.TDM a já se jich chci zeptat proč. Vždyť nyní je DM je dobře nastavený, žádné nuke orgie, mince neovlivňují skore.

Prosím vedení,nenechte tyto servery vyhasnout úplně. Jedním ze způsobů je změnit maplist. Kam se poděly mapy Nuketown, Shipment2, Dust2, Dust3, Luna, Toujane ? Vždyť to byly nejhranější mapy. Na 52. prosím vrátit voting map. Od té doby, co jste voting zrušili na tomto serveru nikdo nehraje,kromě eventu. Zkuste vrátit mapy a nechte, ať se mohou hrát opakovaně. Dále bych zvýšil xp za kill, stačí o 2-3 body po omezenou dobu a přiláká to zpět hráče. Řada hráčů přešla jinam i díky kostkám / mincím, které speciálně na Dm dokázaly pokazit celou hru. Nyní již tyto bonusy neovlivňují hru, ale to už si hráči zvykli jinde, hrajou WOT a nebo o tom neví.

Na serveru 52. a 62. byla vždy dobrá parta. Hráči jako Marshal Predátor, Čučo, George, Papi, Pape3, Sagar, Ničitel, Václav ST, Lameduck, Palko, Papuca Rules, Zubata a další, proč jste přestali hrát DM ? řada z nás tam hrála ještě za dob TWSE a současný stav nastal tak 6-7 měsíců zpětně.
Dm patří k 4gf. Nesmíme ho nechat zaniknout.

Příspěvek upravil Bengoro: 30.11.2013 - 22:59

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
No pravdu máš....psal jsem o ůbytku hráčú o prázdninách,bylo mi sděleno...kdo by hrál přes prázdniny???po prázdninách se vrátí.Bohužel se tak nestalo do dnešní doby....52 mrtvá,62 sem tam nějakej záblesk,ale to je opravdu o ničem.S nějakými změnami bych s Bengem souhlasil....voting map,prostě,tak jak to bylo dříve.Mne samého mne neůčast hráčů dost bolí,ale bohužel s tím nic neudělám.. :unsure2:
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

papuca rulez

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
245
Já vůbec nepřestal hrát na serveru 62 ,jsem na serveru sám nekdy s lameduckem čekáme a nic

pro.nic.za.nic

Master Corporal Gold

• Člen
  • 214 Příspěvků:
300
  • LocationPraha
Myslím, že s tím nic neuděláte, ta hra skomírá docela dlouho, co hráčů jsem vídával den co den a pak postupně odešli. DM/TDM se netěšilo v této hře takové oblibě jako SaD.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Na 52 sem zacinal a kdyz jdu hrat tak je tam vetsinou prazdno a na 62 take,ale na 53 vzdy nekdo je tak se pripojim tam i kdyz TDM moc nehraji ale nic jineho me nezbejva.
Je to opravdu skoda ze uz tam nikdo nechodi. :unsure2:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky
Ja osobne som tam prestal hrávať dávno a má to tri dôvody:camp,camp,camp.Ked nás tam bolo 10 a 8 kempilo tak to proste prestane človeka baviť.

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Úbytek hráčů na 52, 62 je dlouhodobější problém a nemyslím si, že důvodem byli prázdniny, jak nám bylo řečeno. Hodně hráčů přešlo na jiné hry, nebo začali hrát SaD. Já tam třeba už tak často nehraji z důvodů: 1) mám na starosti i jiný server, kam lidi chodí, tak se většinou věnuji jemu. 2) Když už se připojím na 62 a sejdeme se tam aspoň v pár lidech, tak častokrát většina z nich kempí(kolikrát zabarikádováni claymore nebo betty), takže se hraní CoD mění spíš na hru Hledání min. Vím že i kemp je styl hry a měli bychom to respektovat, což někteří hráči dělají právě tím, že raději odejdou jinam. Malá, až skoro žádná návštěvnost těchto serverů mě mrzí, jsou dny kdy bych si šel rád jen tak zastřílet na DM.

Guest_Kvrdlic_*

• Host
ja obcas chodim 52 a cekam jestly nekdo dojde ale nikdo nejde tak se zas treba po hodine odpojim ale me DM na 52 taky bavilo

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic
Tyto dva servery byli dobrým odreagováním i pro kdejakého S&D hráče, který měl již taktiky a odposlouchávání a nevím čeho všechno dost, je škoda, že upadli, někdy má člověk chuť se připojit do hry, vzít kulomet a bezhlavě se rozeběhnout mezi protihráče, což bohužel, na S&D nejde :D pokud vás teda nabaví čekat 2-3 minuty po každé smrti a v tabulce mít 0-0-20 :D
The Power of myth - Belerofon
Odeslaný obrázek

Čučo

All in

• CoD4 Admin
  • 879 Příspěvků:
1389
  • HLSW:®Cuco©
  • LocationPohraničí Severní Moravy
jj zlatý časy jsou ty tam :(.Hrával jsem tam přesně 3 roky,bohužel odliv hráčů je neúprosný. I já jsem přesedlal na klidnější typ módu S&D.V poslední době opět chceme tyto 2 servery oživit a můžete si všimnout,že ve večerních hodinách se tam scházíme s P@lkem a Bennym abychom nalákali hráče zpět :) (vypadá to tam jak na adminpárty :D ) .Chystá se řada změn jak v bodování tak i v maprotacích pro tyto servry.Chce to jen chvíli trpělivosti až na nás dojde řada. :thumbup:

Odeslaný obrázek

Guest_Kvrdlic_*

• Host
mam navrh pro zvyseni lidi na 52 , 62 dat tam po ranu naky event a snad by tam mohly hraci zustat :) ale kdo vi protoze od te doby co jsou eventy tak vetsina lidi se presouva z eventu na event :(

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Čučo letos už to jsou 4 roky kdyz jsme zacli hrat na 52,ono to leti kamo :D
Ten event urcite nepomuze jak skonci tak je zase prazdno,to radeji pridat nejake XP jinak se tam hraci nevrati.
Treba na cas nastavit anti kemp po 5 minutach stan nebo oznaceni. :D
Ale me kempove ani tak nevadi,pro me je to vyzva ho vyndat i kdyz 10x chcipnu stejne jdu po nem az ho dostanu.
Bongoro zkus nahodit nejakej cas a datum at se tam vsichni na 52 sejdem a trochu to rozjedem. :thumbup:

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 1.12.2013 - 13:45

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Guest_Kvrdlic_*

• Host
Geo jsem pro kdyz budu met cas tak bych tam taky skocil a s tema kempama nako podobne ale vetsinou uz ty mapy zname tak vime kde s kym pocitat :D

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
Antikemp na 5 minút :D :D :D Geo ty humorista mapa trvá 20 minut čiže 1/4 celej mapy zalahnem do nejakého pekného baráčku a budem číhať zoomom na dvere.Sem tam,ked bude klud odbehnem do vedlajšej miestnosti aby ma antikemp nechytil.Na Yedlle máme 30 sec. a pravidelným hráčom sa to zdá aj tak moc,okoloidúci z 52,62 sa v drtivej večšine odpoja do minuty :biggrin3: Hraje sa tam štýl RUNandGUN.Chápem že nie každému to vyhovuje,ale mne zas nevyhovuje ked 80% hráčou si ide MarkétaStyle :biggrin3:
To že vymáknem nejakú kempu a chcem si ho podať je pekná vec,ale po cesta ma vždy rostrielajú další aspon piati zakempenci (hovorím o dobách pred dvomi rokmi ked bývala návštevnosť trochu iná)
Ked tam prebehnú nejaké z navrhovaných zmien rád sa zastavím.
Good luck Boys :thumbup:

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
No jo infarct na yedlle je kemp zakazanej ale na OW neni tak to nemuzes znicehonic zakazovat a nastavovat na 30sekund. :D
Bylo to mysleno jen ho trosku na cas omezit a ne ho zakazat.

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 1.12.2013 - 22:30

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
Ja som to nemyslel aby sa to tak nastavilo aj na 52,62 :biggrin3: To bol len ilustračný príklad.Viem o tom že kvôli tomu hardcore campu odišlo pár hráčou práve na Yedlle a sú tam spokojný.Len mi ide o to že ked sa hladajú dôvody odlivu hráčou a následného úpadku serveru tak toto je jeden z nich.Tak prečo ho tiež neriešiť?
Možno by to pomohlo viac jak dvíhanie XP (úplatky :biggrin3: )
Apropo nebolo by to "znicehonic" ale kvoli znovu oživeniu serveru?

Příspěvek upravil infarct: 1.12.2013 - 22:38

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia
Tak keď sa nikto k tomu nemá, tak skúsim ja.
Čo takto stretnúť sa dnes večer o 20:00 na 62-ke?
Ja som strávil na DM prvé dva roky môjho hrania a rád sa vrátim, chodil som tam z času na čas a potom som rok nehral. Teraz kuknem občas, ale nikto tam nikdy nie je, tak hrám kde sú ľudia.
Takže skúste sa vyjadriť, že či niečo dnes večer bude
Odeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Ja radeji 52 :D

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia
ok, tak 52, ja nedbám, mne je to jedno :)
ale potrebujem aby sa ľudia vyjadrili či prídu, díky Geo
Odeslaný obrázek

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Já měl v plánu zajít dnes na 62, tak snad se někdo další přidáte :)

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
Hmm ... Ja ž som vetšinou S&D player teda už stále ale tiež som začínal na 52# ešte za TWSE úplne keď som to prvýkrát hrál som si myslel že to je origo cod4 :) bavilo ma to vtedy som ani nevedel čo je ten S&D vtedy mi nešlo o expy ja si myslím že hráči utekajú za expamy nové zbrane a to ich láka. Ja určite keď je čas keď mám chuť zahrajem DM, TDM čokoľvek 4GF ma baví a čo sa týka toho kempu je iné keď niekto kempí na S&D a DM na DM sa zrodíš okamžite čiže až tak to nevadí. :biggrin3:
Odeslaný obrázek

Tyna Pääjärvi Svensson

Gunner Gold

• Člen
  • Others: Holky :)
  • 91 Příspěvků:
76
Lame stačí říct a půjdeme =)

Čučo

All in

• CoD4 Admin
  • 879 Příspěvků:
1389

:success:

Velice rád se přidám

:sm548:

Odeslaný obrázek

Dreamon-Benny

Gunner Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 90 Příspěvků:
136
nástup na 62 :-) šup šup :-)

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Tak dle mého názoru se dnešní večer na 62 vydařil :) sešli jsme se v dobrém počtu, zahráli si v klidu a bez konfliktů, jen tak dál :)

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
JJ bylo to dobry :D

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 150 Příspěvků:
141
Ahojky, myslím si, že zmenšená účast na DM serverech souvisí s tím ,že už tu nehraje klan Alíků, myslím si , že je to velká škoda, protože Pohoda Camp byl na DM opravdu extratřídá a dá se říci, že právě on přitahoval nesmírné množství hráčů, protože byl tak dobrý, že ho každý chtěl překonat.Je velká škoda pro tento server, že už tu Pohoda Camp a jeho klan nehrají....měli sice své morální mouchy, ale na serverech se hrálo a byla tam i legrace, teď je to bohužel mrtvé :mad: .
Můžete se mnou souhlasit nebo ne, ale můj názor je ten, že s Pohodou Camp odešla jedna velká éra hraní na 62 a 52 ce.

Cervicek

Private 1st Class

• Člen
  • 40 Příspěvků:
19
  • Locationsemily
ahoj taky jsem tam začínal ale kam utekli hráči nevím ,třeba Maršál Predátor tam byl furt a viděl jsem ho hrát SaD toho bych se zeptal,eventy tomu taky mc nepomohly všichi se honíí za lvl a perky a když eventy skončí tak tam neí ani noha. a trochu to niči bonus který je výborný nápad.

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
PW: můj názor na to co jsi napsal vystihuje citát "Neverím nemožem nedá sa ne ne neverím neverím neverím ne ne © Spajkz" :)

Takový bordel, jaký na serverech dělal Ali klan, hlavně zmiňovaný Pohoda, se zatím podařilo vyrovnat, nebo překonat jen málokomu. Z toho co já pamatuji, tak s jejich odchodem se návštěvnost nezmenšila, aspoň co se 62 týká. Jediné co se s jejich odchodem snížilo byla četnost urážek, napadání ostatních hráčů a psaní různých nechutností. A co se té legrace týká, tak tu měli jen alíci z toho, jak ostatním znepříjemňují hru, nevšiml jsem si, že by se ostatní hráči nějak moc bavili, když byl Pohoda ve hře.

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
Tak napadali ma všemožné dôvody prečo sa tam prestalo hrať,ale toto?Lebo odišli drzý,nevychovaný,egoistický,provokatérsky proste jedným slovom prasata Alíci???LooooL Takýto klan obvykle na serveri pôsobí skôr jak rušivý element,ktorý kazí pohodu pri hraní.Nemusíš súhlasiť,ale ja zastávam názor,že je len dobre že Alíci sa vytratili a dnes ich neni.Práve oni mali často vysoký podiel na tom že sa kopa hráčou odpájala.Ešte si celkom dobre pamätám na kauzu Alíci vs Bengoro.
opýtaj sa jeho akým prínosom boli pre servery.

Guest_Kvrdlic_*

• Host
co rikate na to dnes na 52 nako odpoledne ? napiste sem nakej cas a ja se zkusim podridit :)

Čučo

All in

• CoD4 Admin
  • 879 Příspěvků:
1389
Jsem pro ! 14:00 nástup na DM …#52 :)

Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk

Odeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388

Zobrazit příspěvekPetr Watzke dne 6.12.2013 - 22:11 napsal:

Ahojky, myslím si, že zmenšená účast na DM serverech souvisí s tím ,že už tu nehraje klan Alíků, myslím si , že je to velká škoda, protože Pohoda Camp byl na DM opravdu extratřídá a dá se říci, že právě on přitahoval nesmírné množství hráčů, protože byl tak dobrý, že ho každý chtěl překonat.Je velká škoda pro tento server, že už tu Pohoda Camp a jeho klan nehrají....měli sice své morální mouchy, ale na serverech se hrálo a byla tam i legrace, teď je to bohužel mrtvé :mad: .
Můžete se mnou souhlasit nebo ne, ale můj názor je ten, že s Pohodou Camp odešla jedna velká éra hraní na 62 a 52 ce.

To neni Alikama ale tim ze s 52 udelali 62,uz to neni jak to ma bejt ted uz nejsou na 52 ani v rotaci custom map to uz neni OW to muzu zrovna chodit 62 na ktrej sem kvuli starejm mapam nechodil.Skoda 52 byla jsi dobra.Proste bez custom map to uz neni ono a ani nevim koho to napadlo. :unsure2:

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 7.12.2013 - 14:50

3 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních