chtěl bych jen dát všem vědět za co mi bylo odebráno nejvíce expů za tzv. "podvodné expení". Dneska jsem lítal jak blázen po všech eventech hrál jsem a většinou jsem byl nahoře v tabulce. Na knifech jsem mohl nahrát něco málo okolo 400k expů za hodinu > tedy event. Na HnS se klidně přiznám, že jsem použil "bug" a to ten, že jsem se za hledače odpálil vestou a dostal expy, ihned jsem to nahlásil bennymu, který byl s náma na TSku( lidi co tam s námi byli můžou potvrdit). Co se týká dalšího eventu tedy #62 Juggernaut, tam jsem opravdu nahrál hodně expů jelikož jsem byl skoro celou hru Jugger( hráči co se mnou hráli klidně můžou potvrdit). Je tedy možné aby při tomto všem bylo možné nahrát za 7 hodin nějakých 1,2 mega expů?( ještě jsem možná nějaký event vynechal, + jsem ještě hrát mezi eventama) Hráči co byli semnou na TSku můžou potvrdit, že si nic nevymýšlím a to, že já jsem se odpálil na tom HnS asi 4-5x a dostanu -1,2m expů a papučák který to bugoval celou dobu( více než 50x určitě) dostal -nějakých 800k je tedy docela směšné. Nevím jestli i ostatní, ale já jsem ještě k tomu všemu přišel o 5 z 8 perků. Ještě bych rád dodal, že by mě zajímalo proč jsme dostali jen my 3 -expy, když tam hrálo tolik lidí, ano je možné, že jsme vydělali nejvíc, ale taky asi proto, že jsme hráli na všech eventech.Takže za to, že jsme dneska hráli celej den, jsme prakticky byly potrestáni.Vím, že se u mě jedná již o 2. případ bugování expů( nevím jak ostatní), a to že jsme se s K4 domluvily na tom že mi sebere 2 násobek toho co jsem tam udělal za cca nějakou hoďku na tom knife eventu tak mi to bylo jedno, ale to že jsem nakonec přišel o 1,2m expů to mě přimělo toto napsat. Perky mi vcelků nevadí, aspoň mám zas chuť pro něco hrát. A to, že je nemožné aby "sebelepší" hráč naexpil za cca 7 hod 1,2m expů to je nemožné, s těmi eventy co dneska byli? K4 není to nic proti tobě, jen mě zajímá názor lidí a jiných adminů. Podle mě je prostě možné naexpit těch 1,2m za 7h možné. Lidi co semnou byli na všech nebo většině eventů např. hráč koubee( naexpil přes. 500k), medated( naepxil taky přes 500k), koala( za HnS a knify přes 200k), nebo třeba polenak( 100k za 2 mapy na eventu KNIFE). A to jsou s prominutím hráči, co měli od mého skóre docela doleko. Určitě se najde pár lidí, co tohle potvrdí a pár haterů, kteří budou říkat, že to jsou lži a že jsem si všechno vymyslel. Ale žádám ty, co se mnou dneska hráli na jakémkoli eventu aby napsali( pokud si pamatují) kolikátý jsem byl v tabulce na konci mapy. Možná na HnS jsem nebyl nahoře, ale to neznamená, že jsem nemohl mít víc killů než ti nademnou, protože tam je jiné bodování. Viz třeba teď, dává na eventu nějakých asi 700 expů a když si tu někdo dá přes 100 killů( pozn. mód Behind Enemy Lines) tak má něco málo přes 70k( 1 mapa trvá 20m) tedy je možné za tento eventu uhrát něco okolo 150k a když by to takto bylo těch 7hodin tak by to podle mých výpočtů mělo být 150k*7=1,05m expů, ale tohle je samožřejmě jiný mód, než které se hráli ráno>odpoledne. To je asi vše co jsem chtěl říct.
Díky všem co si to celé přečetli a napíšou sem ať už, že je to pravda nebo lež. Tohle není žádný odpor vůči tomu co se stalo, jen mě zajímá názor ostatních jestli je vážně možné, že jsem nahrál těch 1,2m expů za 7hodin.
otík
E: ještě bych rád doplnit, že teďka trvá event 15 minut, a hráč tu už má nejvíce 50 killů. Tedy jak jsem psal výše asi 75k a když by tohle měl každých 15 minut, tedy 75k*4=300k za hodinu.
Příspěvek upravil othnielx: 1.12.2013 - 21:16