Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

"Podvodné expení" viděno očima hráče

• Zamčené téma Téma je zamčeno
23 odpovědí na toto téma

othnielx

Rusher

• V.I.P Člen
  • 277 Příspěvků:
464
Ahoj všeci,
chtěl bych jen dát všem vědět za co mi bylo odebráno nejvíce expů za tzv. "podvodné expení". Dneska jsem lítal jak blázen po všech eventech hrál jsem a většinou jsem byl nahoře v tabulce. Na knifech jsem mohl nahrát něco málo okolo 400k expů za hodinu > tedy event. Na HnS se klidně přiznám, že jsem použil "bug" a to ten, že jsem se za hledače odpálil vestou a dostal expy, ihned jsem to nahlásil bennymu, který byl s náma na TSku( lidi co tam s námi byli můžou potvrdit). Co se týká dalšího eventu tedy #62 Juggernaut, tam jsem opravdu nahrál hodně expů jelikož jsem byl skoro celou hru Jugger( hráči co se mnou hráli klidně můžou potvrdit). Je tedy možné aby při tomto všem bylo možné nahrát za 7 hodin nějakých 1,2 mega expů?( ještě jsem možná nějaký event vynechal, + jsem ještě hrát mezi eventama) Hráči co byli semnou na TSku můžou potvrdit, že si nic nevymýšlím a to, že já jsem se odpálil na tom HnS asi 4-5x a dostanu -1,2m expů a papučák který to bugoval celou dobu( více než 50x určitě) dostal -nějakých 800k je tedy docela směšné. Nevím jestli i ostatní, ale já jsem ještě k tomu všemu přišel o 5 z 8 perků. Ještě bych rád dodal, že by mě zajímalo proč jsme dostali jen my 3 -expy, když tam hrálo tolik lidí, ano je možné, že jsme vydělali nejvíc, ale taky asi proto, že jsme hráli na všech eventech.Takže za to, že jsme dneska hráli celej den, jsme prakticky byly potrestáni.Vím, že se u mě jedná již o 2. případ bugování expů( nevím jak ostatní), a to že jsme se s K4 domluvily na tom že mi sebere 2 násobek toho co jsem tam udělal za cca nějakou hoďku na tom knife eventu tak mi to bylo jedno, ale to že jsem nakonec přišel o 1,2m expů to mě přimělo toto napsat. Perky mi vcelků nevadí, aspoň mám zas chuť pro něco hrát. A to, že je nemožné aby "sebelepší" hráč naexpil za cca 7 hod 1,2m expů to je nemožné, s těmi eventy co dneska byli? K4 není to nic proti tobě, jen mě zajímá názor lidí a jiných adminů. Podle mě je prostě možné naexpit těch 1,2m za 7h možné. Lidi co semnou byli na všech nebo většině eventů např. hráč koubee( naexpil přes. 500k), medated( naepxil taky přes 500k), koala( za HnS a knify přes 200k), nebo třeba polenak( 100k za 2 mapy na eventu KNIFE). A to jsou s prominutím hráči, co měli od mého skóre docela doleko. Určitě se najde pár lidí, co tohle potvrdí a pár haterů, kteří budou říkat, že to jsou lži a že jsem si všechno vymyslel. Ale žádám ty, co se mnou dneska hráli na jakémkoli eventu aby napsali( pokud si pamatují) kolikátý jsem byl v tabulce na konci mapy. Možná na HnS jsem nebyl nahoře, ale to neznamená, že jsem nemohl mít víc killů než ti nademnou, protože tam je jiné bodování. Viz třeba teď, dává na eventu nějakých asi 700 expů a když si tu někdo dá přes 100 killů( pozn. mód Behind Enemy Lines) tak má něco málo přes 70k( 1 mapa trvá 20m) tedy je možné za tento eventu uhrát něco okolo 150k a když by to takto bylo těch 7hodin tak by to podle mých výpočtů mělo být 150k*7=1,05m expů, ale tohle je samožřejmě jiný mód, než které se hráli ráno>odpoledne. To je asi vše co jsem chtěl říct.
Díky všem co si to celé přečetli a napíšou sem ať už, že je to pravda nebo lež. Tohle není žádný odpor vůči tomu co se stalo, jen mě zajímá názor ostatních jestli je vážně možné, že jsem nahrál těch 1,2m expů za 7hodin.
otík

E: ještě bych rád doplnit, že teďka trvá event 15 minut, a hráč tu už má nejvíce 50 killů. Tedy jak jsem psal výše asi 75k a když by tohle měl každých 15 minut, tedy 75k*4=300k za hodinu.

Příspěvek upravil othnielx: 1.12.2013 - 21:16

papuca rulez

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
245
:4gf: :sm548:

Příspěvek upravil papuca rulez: 1.12.2013 - 21:39

sMileY/x)/Hasli

Recruit

• Člen
  • 16 Příspěvků:
42
  • LocationCzech Republic
To bylo XP odebrano vsem hracum?
Vkládání obrázků je Moje!

kou3ee

Private 1st Class

• Člen
  • 48 Příspěvků:
-108
je to pravda byl sem tu s klukama celej den na vsech eventech ....je pravda ze jsem slabší hráč a tak sem pouze nahrál 500k expu...ale othik byl skoro v top 3 nebo 4 az 6 ...takze nic podvodne nenaexpil jde to normal zvládnou kdyz sem ja nahrál 500k epxu...a co se vesty týče je pravda ze to použil nevedel o tom pac kdyz jste hunter tak mate čerrnou obrazovku nevide jestli zabijete atd...pak ho nedko upozornil a benny řekl at to nepouživa a pak prestal hned...a uz to nepouzil!...takze mi prijde nefér odebrat tolik expu za to ze to pouzil nechteně kdyz tak odebrat za tu vestu ale jinak je to příliš trest 5 perku a tolik exp...

Sinedd

Corporal Silver

• Člen
  • 102 Příspěvků:
37
ne smiley len papučovi othíkovi a flashovi aj keď vobec neviem prečo

sMileY/x)/Hasli

Recruit

• Člen
  • 16 Příspěvků:
42
  • LocationCzech Republic
:D uz jsem se lekl ze budu muset expit nakej 70 lvl :D
Vkládání obrázků je Moje!

papuca rulez

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
245
:rip:

Příspěvek upravil papuca rulez: 1.12.2013 - 21:44

kou3ee

Private 1st Class

• Člen
  • 48 Příspěvků:
-108
ale ty jsi tam odpaloval vestou a davalo ti to expi vis a ne malo !!

papuca rulez

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
245
srat na to

Příspěvek upravil papuca rulez: 1.12.2013 - 21:38

kou3ee

Private 1st Class

• Člen
  • 48 Příspěvků:
-108
? jakej zbytek ?

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765

*
POPULÁRNÍ

Nejsem ani s jednou stranou ale měl bych otázku.Když uděláte za den 5 eventů na expy jak pak můžete expy lidem sebrat ? Já se sám přiznám ,že za jednu mapu na jugernautoj jsem nahrál přes 150k expů. Ale jen proto ,že dáváte nesmyslné eventy na expy. Toť můj názor,

PS: Vymyslíte eventy na expy a pak je expy odeberete. (tak proč eventy jsou ??)
Posted Image

kou3ee

Private 1st Class

• Člen
  • 48 Příspěvků:
-108
brune pravda!!...pravda...okej bugl 3x vestu ale nevedel to udelal to jenom ze srandy a jak to zjistil nechal toho a benny mu to ece sam řekl byl s nama na ts...okej seberte expi za tu vestu ale zbytek je fakt blbost! a ece 5 perku :/

Dreamon-Benny

Gunner Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 91 Příspěvků:
136
tady jde o to že pánové využívali bugu a i když jsem se na to upozornil tak stejně v tom pokračovali tak maj to co chtěli

othnielx

Rusher

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 277 Příspěvků:
464
benny ja jsem to jen vyzkoušel a hned jsem ti to nahlásil, přesně jak jsem psal výše.

papuca rulez

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
245
na 58 jsem udelal 160k ok beru zbytek nevim proc

kou3ee

Private 1st Class

• Člen
  • 48 Příspěvků:
-108
benny ale prece othi o tom nevedel a pak jak ti to rekl a domluvili jste se nechal toho...ale papuča to použival dál :kolobok_addon_air_kiss:

othnielx

Rusher

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 277 Příspěvků:
464
Třeba teďka jsem za mapu Asylum nahrál 50k( mapa trvá 20 minut)

papuca rulez

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
245
server 62 jsem udelal 80k,server 43 jsem udelal 280k to chci zpet

kou3ee

Private 1st Class

• Člen
  • 48 Příspěvků:
-108
to nwm ale jen říkam to jak jsi použival tu vestu...

Dreamon-Benny

Gunner Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 91 Příspěvků:
136
jde o to jak jste skákali z týmu do týmu byla chyba v tom že za svoji smrt jsi dostal kolem 10tis xp a papuca toho využil nejvíce dokázal se třeba přeházet během 30 vteřin 10 krát do jiného týmu. upozornil jsem ty to hráče na to že je to bug a at to nedělají ale nedali si říct.

othnielx

Rusher

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 277 Příspěvků:
464
benny ja jsem nic z toho nedělal jen jak píšu jsem se odpálil tou vestou jinak jsem hrál normálně. viz třeba poté co jsi odešel hráč omeglex nebo hráč crash kteří lítaly z teamu do teamu aby co nejvíce naexpily.

Příspěvek upravil othnielx: 1.12.2013 - 21:56

kou3ee

Private 1st Class

• Člen
  • 48 Příspěvků:
-108
jj pravda

papuca rulez

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
245
njn udelal jsem to asi 20 krat ale potom jsi mi dal ban ne? a ty zbyli dva eventy mi byly odebrany proc? vesta na only knif?nezda se my

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Othnielx bugoval jsi event HnS a tez i dalsi eventy pro ostatní jsem si dal tu práci a sestavil graf jak to u tebe bylo a kazdej normalni clovek usoudi ze za dobu 8 hodin naexpil pres milion XP

Zde je zminovany Graf

Odeslaný obrázek

Více to nemá smysl řešit akorát by tu z toho vznikl flame.
P.S. Othnielx uvědom si též že u tebe toto bohužel nebylo poprvé
jinak Topic :locked:

Edit časy přesně nesedí kvůli posunu času

Přiložené náhledy

• Přiložený obrázek: graf.png

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních