Veľká vďaka patrí REMIEN-ovi ktorý si dal tu námahu a moje požiadavky splnil !
Prečo vlastne zakladám tento TOPIC práve tu ?
Je to asi preto, že tu na 4GF.cz je dosť ľudí či už tí čo sledujú fórum alebo aj tí čo sú na serveroch, a takouto formou by som chcel tieto servery trošku "nakopnuť" !
Servery prešli zmenami a hlavnou zmenou je to že na serveroch beží nový PROMODLIVE217 ktorý ma fixnuté nejaké veci (samozrejme ich nebudem rozpisovať aby neboli zneužité)
Ďalej čo sa na serveroch zmenilo je to že každý server ma iný štýl hry, a iné vlastnosti :
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
88.86.107.135:29290 #29 | WAR | Normal | PromodLive | SNIPE & KNIFE
(SNIPE & KNIFE - koho bavia SNIPE poprípade KNIFE tak doporučujem)
88.86.107.135:29330 #33 | S&D | Normal | PromodLive | Intel
(Search & Destroy - Server ktorý mi prirástol k SRDCU, a na ktorom som prežil veľa času)
88.86.107.135:29370 #37 | WAR | Normal | PromodLive | Intel
(koho baví rýchlejšia hra, RUSH tak server práve pre teba)
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Všetky servery majú nastavené INTEL mapy (Crash, Backot, Citystreets, Strike, Crossfire)
Nechcem od Vás aby ste tam chodili stále, koho ten PROMOD baví a rád si ho občas zahrá a chce sa priučiť niečomu novému tak sa PRIPOJTE a zahrajte si tam
Ja som tam hrával často, a všetky skúsenosti (RUSH. AIM, SOUND) sú aj z tohto serveru a kto ma pozná tak vie ako hrávam a vie čo už mám za sebou (OFFLINE TOURNAMENTS)
Podotýkam že server #29 možno prebehne ešte úpravami ktoré nebude ani viditeľné
Nechcem aby ste všetci teraz prestali hrať OpenWarfare to určite nie, ja sám ho hrávam keď je čas a nechcem to nejak HROTIŤ
To by bolo asi všetko Z pozdravom "miniadmin" K1mb4l
PS: Ďakujem !
Příspěvek upravil K1mb4l: 2.12.2013 - 01:49