S tim financovanim je to trosku prehnane ale nie je potrebne to tu rozoberat.
S kempenim je to tiez na dlhe noze a dlhu debatu. Nikdy sa zrejme nenajde optimalne riesenie. Ako riesenie sme brali prave v uvahu antikemp ale aj ten ma svoje chyby a hraci ho obchadzaju. Nehovorim o nikom konkretnom.
To ze si moze Jahulka, Komanc alebo ja robit na servry co sa nam zachce s tym by som nesuhlasil. Dodrziavaju sa skoro tie iste pravidla ako sa dodrziavali aj v minulosti a odvazim sa tvrdit, že sa ohladne kempenia znacne odlahcili postihy a netresta sa tak casto ako to bolo niekedy aj vdaka spominanemu antikempu.
Ohladne pingu - nie som si toho vedomy aby boli taketo rozdielne hodnoty na serveroch 4gf a na Yeddle. Pokusime sa to preverit.
Este k Libundovi, citujem: "Udělování trestů, nastavování pravidel a vyhodnocování jejich dodržování je čistě na adminech YM,
kteří nespadají pod Admin Team 4GF."
... osobne by som nebol rad aby to vyznelo tak, ze si na Yeddle robime co sa nam zachce a uplne to odbocuje od vsetkych nastavenych noriem na 4gf. Urcita zhoda tu je a taktiez vzajomna spolupraca. Pri problemoch alebo razantnych zmenach na servery prebiehaju rozhovory cez TS a tam hladame optimalne riesenia. Bez znacnej pomoci a spolupraci zo strany 4gf by Yeddle ako take bud zaniklo alebo fungovalo na inom hostingu. Je to taky zvlastny vztah.
Osobne nechcem aby pravidla na 4gf a na Yeddle boli diagonalne odlisne ale tento server je serverom specifickym a preto v istych pripadoch su pravidla pozmenene tak aby vyhovovali zameraniu servera. Ale to je zase na dlhsiu debatu.
Este jedna dodatocna poznamocka:
Schvalne sme server riesili tak, že sme do rotacie map vclenili rats mapy kde je antikemp blokovany a kempit sa tam moze dle libosti. Ale aj tam som si vsimol isty paradox u niektorych hracoch. Ti co na rush mapach kempili tak na rats mapach si miesto snipky brali automat a zrazu sa z nich stali priebornici v behu na dlhe trate. Netreba dlho premyslat aby nam doslo preco.
Příspěvek upravil doDo': 14.01.2014 - 09:50