Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Proč??

15 odpovědí na toto téma

Guest_ibiza_*

• Host
Zdar.
Rád by jsem zjistil, proč jsem tak utlačován na YM DM serveru? Proč mi Jahule neustálé spamuje, že kempim, že se mám hýbat a proč mi dává jen tak "kempim, kempim" a poté i dočasný ban ze serveru? Proč? Za to, že kempim? A to se už na DM nesmí?
Tento topic nemá vyznít nijak útočně, jen mě zajímá proč jsem, jak podotknuto, v poslední době na YM DM serveru tolik utlačován... Díky za odpovědi
S pozdravem Ibiza

Příspěvek upravil ibiza: 13.01.2014 - 18:50

J&hule

Master Sergeant Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy, Yeddle Admin
  • 290 Příspěvků:
800
  • LocationHodonín Jižní Morava
Rád by jsem zjistil, proč jsem tak utlačován na YM DM serveru? Proč mi Jahule neustálé spamuje, že kempim, že se mám hýbat a proč mi dává jen tak "kempim, kempim" a poté i dočasný ban ze serveru? Proč? Za to, že kempim? A to se už na DM nesmí?

Ano Jakube kicknul jsem tě právě za ten kemp o nic jiného nejde a pokud neznáš pravidla YM serveru tak si je pusti

Příspěvek upravil J&hule: 14.01.2014 - 10:11

Odeslaný obrázek

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
v pravidlech YM je možno se dočíst, že na zdejším DM se nekempí, doporučuji si pročíst, jeden pán se na tom hezky vyřádil
Odeslaný obrázek

Guest_ibiza_*

• Topic Starter
  • Host
Za 1. - Audio pravidla mi pustit nejdou.
Za 2. - Tohle je jediné, co jsem o kempu našel v pravidlech - zákaz notorického kampu bez strategického úmyslu a kempu zameraného na spawn.
A jak ty víš, že třeba nekempim strategicky? Že si třeba nezjistim, odkudkdo vybíhá a kde je respawn a prostě nečekám? (tohle nemá nic společného se spawn killem + proto mě taky na dm často podezřívají z wh)
A copak nevíš, jak vlastně hraju? Moc dobře víš, že na OW rushuju, běhám co to jde, samozřejmě ne se snipou. A poslední poznámka - nejsem notorická kempa.

Příspěvek upravil ibiza: 13.01.2014 - 19:35

J&hule

Master Sergeant Gold

• V.I.P Člen
  • 290 Příspěvků:
800
No právě mě udivuje to že vím jak hraješ a nehraješ špatně ale na YM přijdeš a bojím se o to že nechceš shodit nějaké ty kila a proto si vybíráš takové mísa odkud vidíš na co největší herní plochu nebo dřepneš na roh místnosti odkud jde vidět na dva vchody do té místnosti a jen čekáš kdo ti tam půjde a tak ty místa střídáš to jediné vadí nejen mě ale i ostatním protože pokud si na serveru ty a přijdou nový hráči tak ty tím tvým způsobem hraní je natolik znechutíš že se odpojí a příště nedojdou,my jsme rádi za každého hráče co na YM přijde a odpojují se i kmenoví hráči.
A není to tak dlouho co jsi se omlouval a jak se staneš lepším člověkem,to následoval TemBan a hnedle jak ti vyprchá tak šup na yeddle a prudit hráče.
Odeslaný obrázek

Guest_ibiza_*

• Topic Starter
  • Host
Jenže já se nesnažím prudit, já prostě chci zkusit hrát jinak, než na OW. + Na 52/62/53 hrávám podobným stylem, ale díky rush speedu mě to zas tolik nebaví. (To sezení)

J&hule

Master Sergeant Gold

• V.I.P Člen
  • 290 Příspěvků:
800
A ještě 1 věc kicknul jsem tě za to že jsi byl označený stanem za kemp a ty jsi se odpojil a připojil z5 a to je porušení trestu

Příspěvek upravil J&hule: 13.01.2014 - 20:03

Odeslaný obrázek

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Ono sa to na Yeddle dobre kempi a paradne sa zbieraju bodiky ked ostatny nekempia a rushuju. To sa potom dobre striela niekde z ukrytu - ze jo?
Tak zrejme preto zo strany adminov sa na kempenie pozera prisnejsie. Podla mna je to zneuzivanie hry hracov, ktory pravidla o kempeni nezneuzivaju.

A podrobne pravidla o kempeni? ... nebud naivný, to sa ani neda. Ak by bolo podla mojho, tak by bol antikemp nastaveny na 5 sekund a nie na 14.

PS: nehodnotil som konkretne teba. Nebol som na serveru tak neviem ako to prebiehalo. Bola to poznamka na margo kempenia.

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • Others: Srazy
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká

*
POPULÁRNÍ

Nebudu se k danému problému vyjadřovat,
jen bych rád připomenul, že YM sice funguje na našem HW, lze využívat našich WWW a má jistou podporu skrze B3,
ale nic víc !!!
Udělování trestů, nastavování pravidel a vyhodnocování jejich dodržování je čistě na adminech YM,
kteří nespadají pod Admin Team 4GF.

Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

PaPe3

Gunner Gold

• Sponzor Bronz
  • 93 Příspěvků:
0

Zobrazit příspěvekLibunda dne 13.01.2014 - 20:48 napsal:

Nebudu se k danému problému vyjadřovat,
jen bych rád připomenul, že YM sice funguje na našem HW, lze využívat našich WWW a má jistou podporu skrze B3,
ale nic víc !!!
Udělování trestů, nastavování pravidel a vyhodnocování jejich dodržování je čistě na adminech YM,
kteří nespadají pod Admin Team 4GF.

Konecne poradne slovo

pro.nic.za.nic

Master Corporal Gold

• Člen
  • 214 Příspěvků:
300
  • LocationPraha
J&hule, nejsi objektivní! Označuješ i hráče, kteří nesedí na místě, ale kombinují chůzi s během, krející si záda před respawnem protihráče. Samozřejmě budeš tvrdit něco jiného. Samozřejmě, že si můžeš dělat na serveru co chceš, když si ho financuješ, ale jaký to dělá dojem!?

Ibizu moc ve hře nevídám, i přes to jsem ho kempit na fleku neviděl.

OT: Běží-li YM na HW 4GF a stejné lince, proč jedině na YM mám zvýšený ping (cca +100ms)?

Příspěvek upravil pro.nic.za.nic: 13.01.2014 - 22:30

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
S tim financovanim je to trosku prehnane ale nie je potrebne to tu rozoberat.

S kempenim je to tiez na dlhe noze a dlhu debatu. Nikdy sa zrejme nenajde optimalne riesenie. Ako riesenie sme brali prave v uvahu antikemp ale aj ten ma svoje chyby a hraci ho obchadzaju. Nehovorim o nikom konkretnom.

To ze si moze Jahulka, Komanc alebo ja robit na servry co sa nam zachce s tym by som nesuhlasil. Dodrziavaju sa skoro tie iste pravidla ako sa dodrziavali aj v minulosti a odvazim sa tvrdit, že sa ohladne kempenia znacne odlahcili postihy a netresta sa tak casto ako to bolo niekedy aj vdaka spominanemu antikempu.

Ohladne pingu - nie som si toho vedomy aby boli taketo rozdielne hodnoty na serveroch 4gf a na Yeddle. Pokusime sa to preverit.

Este k Libundovi, citujem: "Udělování trestů, nastavování pravidel a vyhodnocování jejich dodržování je čistě na adminech YM,
kteří nespadají pod Admin Team 4GF."

... osobne by som nebol rad aby to vyznelo tak, ze si na Yeddle robime co sa nam zachce a uplne to odbocuje od vsetkych nastavenych noriem na 4gf. Urcita zhoda tu je a taktiez vzajomna spolupraca. Pri problemoch alebo razantnych zmenach na servery prebiehaju rozhovory cez TS a tam hladame optimalne riesenia. Bez znacnej pomoci a spolupraci zo strany 4gf by Yeddle ako take bud zaniklo alebo fungovalo na inom hostingu. Je to taky zvlastny vztah. :) Osobne nechcem aby pravidla na 4gf a na Yeddle boli diagonalne odlisne ale tento server je serverom specifickym a preto v istych pripadoch su pravidla pozmenene tak aby vyhovovali zameraniu servera. Ale to je zase na dlhsiu debatu.

Este jedna dodatocna poznamocka:
Schvalne sme server riesili tak, že sme do rotacie map vclenili rats mapy kde je antikemp blokovany a kempit sa tam moze dle libosti. Ale aj tam som si vsimol isty paradox u niektorych hracoch. Ti co na rush mapach kempili tak na rats mapach si miesto snipky brali automat a zrazu sa z nich stali priebornici v behu na dlhe trate. Netreba dlho premyslat aby nam doslo preco.

Příspěvek upravil doDo': 14.01.2014 - 09:50

J&hule

Master Sergeant Gold

• V.I.P Člen
  • 290 Příspěvků:
800

Zobrazit příspěvekpro.nic.za.nic dne 13.01.2014 - 22:28 napsal:

J&hule, nejsi objektivní! Označuješ i hráče, kteří nesedí na místě, ale kombinují chůzi s během, krející si záda před respawnem protihráče. Samozřejmě budeš tvrdit něco jiného. Samozřejmě, že si můžeš dělat na serveru co chceš, když si ho financuješ, ale jaký to dělá dojem!?

Ibizu moc ve hře nevídám, i přes to jsem ho kempit na fleku neviděl.

OT: Běží-li YM na HW 4GF a stejné lince, proč jedině na YM mám zvýšený ping (cca +100ms)?
Nic ve zlém ale nemůžu s tebou souhlasit vím co máš na mysli ale vím co dělám a vím co vidím ze spektra a i když se řekne víš kde sedí tak si tam pro něj choď ale když tam jdeš několikrát a přesto tě sundá ale z jiného rohu svého kempu to ne,jak jsem již psal jsme rádi za každého nového hráče ale pokud na YM přijdou ostřílení kluci ze serverů 4gf tak mám někdy pocit že si došli jen odpočinout po dlouhém běhu.
Pravidla YM vytvořil Charlie a nemyslím že jsou natolik odlišné od pravidel 4gf jen s tím kempením je to trochu jiné a proto jsou v rotaci i rat mapy kde si hráč může trochu zakempit.

Netrestám jen tak ze srandy nebo že jsem si zrovna vzpomněl.
Jinak dodržujeme ta samá pravidla a pokyny adminů jako na 4gf.
Pokud někdo ruší hru či kazí ji ostatním hráčům je potrestaný,ve většině případů to pochopí a hraje normálně a nezakládá zbytečné topiky na fórku(nic ve zlém Ibz)vždyť je to jen hra tak proč ji někomu znepříjemňovat jsme lidi a kamarádi kteří si spolu přijdou pokecat a zastřílet a né dokazovat že ten nebo onen je nejlepší ze všech a pokud je ten člověk dobrej proč škodit slabším hráčům.

Ps:jen se snažíme YM udržet ve stylu normálního serveru kam se lidi budou vracet rádi
Odeslaný obrázek

Komanc

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Nejdříve jsem se k tomuto tématu nechtěl vyjadřovat, ale nedalo mi to.Jak už napsal kolega doDo, když zavspomínal na časy mynule kdy na serverech YM se toto kempení, řešilo daleko rázněji než je to doposud.Já osobně jsem patřil mezi nejtvrdší adminy tohoto specifického serveru,co se týče prohřešků v podobě kempení.Již tenkrát se to už řešilo, tehdy místo Jahulky byly stížnosti na mne.Kdy už konečně pochopíte že ten to server byl takto vybudovaný na samem počátku a to právě pro styl rašerů, a měnit se nebude.Ten to server jsme kdysi zachránily před úplným zrušením, obětovaly jsme tomuto modu nespočet času na úkor našich rodin jen proto abychom ten to SPECIFICKÝ MOD zachránily a zachovaly to čím tento mod je specifický a to právě stylem hry.Udělaly jsme i par kompromisu co se týče hráču kteří si přidou k nam na YM odpočnout, v podobě právě ratmapách.A pořád se to tu opakuje. Je těžké pochopit že kdybychom upustily od těchto priorit tak by veškerá snaha za celé ty roky udržet tento server takový jaký je a jaký ho mame radi, v niveč. Práce celeho našeho admin teamu ve spolupráci kolektivu 4gf.My jsme kompromis udělaly ted je řada na vás hráčích. http://forum.4gf.cz/...cod4-na-yeddle/

Příspěvek upravil Komanc: 14.01.2014 - 10:13

Odeslaný obrázek

dave101

Gunner Gold

• Člen
  • 80 Příspěvků:
204
  • LocationSK
Neviem ci ma este zmysel sa k tomu vracat ale nedami sa nezapojit ked sa tu uz tolko prebera co je a nieje
v pravydlach YEDDLE podla mna su najdolezitejsie body

1. Ako sa v hre správať?
1.1. Hráč je povinný riadiť sa inštrukciami admina.
2. Adminov v hre nežiadajte o ...
2.5. riešenie problémov týkajúcich sa iných serverov CoD4. Každý server má svojich adminov.

V poslednej dobe su toto tie najporusovanejsie.

A ibza ruku na srdce porozmyslaj ako sa spravas na YM nieje to tak davno co si sluboval ze sa to zmeni
a nic ba co viac cim dalej tym horsie ale nie si sam zacala to bit moda chodit na YM provokovat.
No zda sa ze pohar trpezlivosti pretiekol a zacina sa robit poriadok co je dobre teda ako pre koho.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Ibiza odpovědi dostal tak neni více co řešit proto :locked:

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních