Hrou Assassin’s Creed 3 – Liberation
Tak jako první si něco řekneme o ději v novém díle Assassin’s Creed který vyšel 2.Listopadu 2012 na PS VITA ale teď jsme se i mi dočkali kteří tuto Konzoli nemají tak teď 15.ledna 2014 vyšlo oficiálně i na PC HD verze.
Děj: Celá hra se odehrává v roce 1765,když na severu dochází k vyostření situace vedoucí až k americké revoluci a také se španělské síly chystají k ovládnutí Louisiany na jihu .Hra se odehrává v New Orleans i v divočině (s bažinami plných voodoo magie, ale i starobylými mayskými ruinami) Assassínská Aveline, chce získat pro svou zemi a lid svobodu, kromě tradičních assassinckých dovednosti umí i efektivně využívat obleky a převleky a tak se nepozorovaně dostat do střežených oblastí.
Jak a v čem vás hra okouzlí? : První dojem je přitom velmi dobrý. Hra okouzlí na první pohled vynikající grafikou která ukazuje, že PS Vita je dřímající šelma, která čeká na šanci ukázat, co v ní je (hra běží na stejném enginu jako velký Assassin’s Creed 3). Ale nejen tím šplháním po zdech a skákání po střechách je na přenosném zařízení úchvatné. S pronikáním do tajů hru však počátečním nadšením vyprchává. Na vině jsou nejenom některé technické nedostatky, ale i herní náplň, nepřesvědčivost otevřeného herního světa a zmatená příběh. Nepřesvědčivý je i herní svět. Na první pohled působí živě, nicméně často jsem měl pocit že se pohybují v kulisách. Uvědomil jsem si to v okamžiku, kdy jsem zjistil, jak nudná herní náplň je. Něco někam donést, vzít něco ,sledovat někoho, a tak pořád dokola.
Člověk si pak všímá věcí, které v zápalu hry většinou nevnímá.
Tak dost kritiky a napínání teť se podíváme na hlavní postavu Aveline :Aveline hrou prochází v jednom ze tří převleků a to sou (panička, otrokyně, zabiják)
Každá postava funguje podle určitých pravidel. Například od dámy nikdo nečeká, že v honosných šatech bude skákat po střechách.
Vybrat si převlek podle libovosti ovšem nemůžete. Hra jede po daných kolejích a možnosti odbočit, bohatý zbraňový arzenál.
Požadavky: Minimální požadavky
-Windows Vista SP2 / 7 SP1 /8 / 8.1
-Intel Core i3 2105 @ 3.1GHz / AMD
Phantom 2 X4 955 @ 3.2GHz
-2GB RAM
-3.5 GB místa na disku
-512MB Shader Model 4.0
Kompatibilní grafická karta (Nvidea GeForce 8800GT / AMD Radeon HD4870)
-DirectX kompatibilní zvuková karta
Doporučené Požadavky:
-Windows Vista SP2 / 7 SP1 /8 /8.1
-Intel Core i5 24005 @ 2.5 GHz /AMD FX 4100 @ 3-6 GHz
-4 GB RAM
-3.5 GB Volného místa na disku
-1250MB,Shader Model 5.0
Kompatibilní grafická karta (Nvidea GeForce GTX 570 / AMD Readon HD7870)
-DirectX kompatibilní zvuková karta.
http://www.youtube.c...h?v=ywvc9fEnKdI

Click here to view the record