Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Pár otázek..

• Zamčené téma Téma je zamčeno
77 odpovědí na toto téma

RanDy

Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 22.01.2014 - 13:22 napsal:

A nebude to třeba tím že nechci zveřejňovat údaje předem než se revize vydá?
Tady nejde jen o revizi, ale o bonusu atd. prostě se vypl bonus protože to dávalo xp jak chtělo, ale byly by jsme rádi kdyby jsme věděli jak a co stim bude.. -.-

Příspěvek upravil RanDy: 22.01.2014 - 14:01

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • Others: Srazy
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká
Průběžně informováni jste a budete. V jakém rozsahu, to už je další věc.
A tu tady teď řešit nebudeme.
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

RanDy

Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekLibunda dne 22.01.2014 - 14:05 napsal:

Průběžně informováni jste a budete. V jakém rozsahu, to už je další věc.
A tu tady teď řešit nebudeme.
Však jo proč by se to mělo řešit, hlavně že víme že bonus nejde, to stačí

maddy

Chief Petty Officer Silver

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Průstřel je způsob jak se bránit rusherům, zapnete reflection a bude to mít za následek jen více sezení, tudíž jen vzniká další problém. Je to začarovanej kruh.

RanDy

Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekmaddy dne 22.01.2014 - 15:39 napsal:

Průstřel je způsob jak se bránit rusherům, zapnete reflection a bude to mít za následek jen více sezení, tudíž jen vzniká další problém. Je to začarovanej kruh.
Přesně,kdyby ty průstřely tolik vadily,nebylo by tam tolik hráčů.Ten reflection mi moc nevadí,kdyby to bylo jen na #50 tak proč ne..

maddy

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Nedával bych to nikam, ani na 50

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
a co takhle vypnout moznost prustrelu?

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 213 Příspěvků:
392
a nechcete rovnou vypnout zabíjení hráčů? :D neblázněte, nemůžete při počtu 20 lidí na origo mapách zapnout reflection

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
prustrel je součast hry, nedělejte z toho jinou hru :D
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

RanDy

Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 22.01.2014 - 16:03 napsal:

Jak psal spo, průstřel je součást hry stejně jako DS na který dost hráčů nadává

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193

To by dopadlo :) ja rád strieľam cez steny WARNING (NO WH) :) ale len skúšam ale to neznamená že keď hrajem custom mapu a neviem prustrely tak mi to vadí.
Zo začiatku jak sa zaviedli perky,eventy a bonus WOW som bol na každom evente ale len 1 týždeň potom ma to omrzelo. A že vlastne ste tie perky nazvali special ani by som nepovedal.
Dnes má Rush každý druhý(skoro každý). Či betty.
Skúste na 1 Týždeň vypnúť expy. [0/20]
Odeslaný obrázek

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282

Zobrazit příspěvekRanDy dne 22.01.2014 - 15:43 napsal:

Přesně,kdyby ty průstřely tolik vadily,nebylo by tam tolik hráčů.Ten reflection mi moc nevadí,kdyby to bylo jen na #50 tak proč ne..

O reflection, nebo něčem podobném na 50 neuvažuji, myslím si, že tam situace s průstřelama až na pár map(např. bog) není zase tak vážná.

Teda pokud tam není SaD event a nedojdou tam někteří "hráči" z 26 :) pak to začíná být někdy až kritické a nejde se skrz ty průstřely ani pořádně dostat z respu.

RanDy

Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekLameduck dne 22.01.2014 - 16:25 napsal:

O reflection, nebo něčem podobném na 50 neuvažuji, myslím si, že tam situace s průstřelama až na pár map(např. bog) není zase tak vážná.

Teda pokud tam není SaD event a nedojdou tam někteří "hráči" z 26 :) pak to začíná být někdy až kritické a nejde se skrz ty průstřely ani pořádně dostat z respu.
Jo to je pravda, na Bog musíš mít fakt štěstí aby si se dostal z respu za def, možná by bylo lepší na 26 A 50 zvýšit tu spawn ochranu o polovinu

Příspěvek upravil RanDy: 22.01.2014 - 16:30

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474
jak psal randy, je to součast hry tak jako to vaše DS .... a neni to nic špatnýho že znáš mapu a víš kam střílet, někdo to neumí tak to nedělá, každýho věc. a to s tim *hráči z 26* radši přehlídnu abych nezačal o *hráčích z 50* , hraju na obou serverech tak nvm proč to dělit jak to někteří dělaj
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

maddy

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Nevim proč to tu vůbec řešíte :D nemyslim si, že aktuální situace je nějak kritická, každej dělá to co umí a to co mu jde nejlíp, nikoho bych ničim neomezoval. Jedna věc vede k druhý, něco upravíte/odstaníte a vynoří se něco dalšího. Tahle diskuze nemá konce.

Altik

Sergeant Major of the Army

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
spo ? ale o tých *hráčoch z 26* je to pravda, bol si niekedy na 54 keď sa tam nahrnuli hráči čo sú zvyknutí iba na 26 ? Otras!

maddy

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
A byl jsi někdy na 26, když se tam nahrnuli hráči z 54? otřes!

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474
asi tak...
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Altik

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467

Zobrazit příspěvekmaddy dne 22.01.2014 - 17:19 napsal:

A byl jsi někdy na 26, když se tam nahrnuli hráči z 54? otřes!

povedal by som že hrajú rozumnejšie ako 26, nehrajú iba to čo majú naučené ako 98% serveru 26

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474
já osobně se snažim hrat to co mám naučený :-) takže to co umim.... a každej tomu muže řikat jak chce
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
:D
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

maddy

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Neznalost mapy, průstřelů, timing nadů je podle tebe rozumnější hraní? :D Altiku píšeš totální blbosti :D

Příspěvek upravil maddy: 22.01.2014 - 17:29

Arcas

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 284 Příspěvků:
224
Spíše než nějaké reflection a podobné bych zavedl postihnutelnost notorických průstřelářů, kvůli kterým nelze ani vylézt ze spawnu (viva la Bog). Ono by je to po pár warnech omrzelo a byl by klid.

Neříkám, že průstřel je špatný - ale nesmí se to s ním přehánět...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

Altik

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
a čo je zaujímave na hre keď hráč sa každé kolo postaví na to isté miesto a strieľa do steny, potom si hodí každé kolo na to isté miesto hodí granát ? myslíš že to je rozumná hra ? keď tam sú hráči z 54, čo sa stane raz za mesiac, hrajú tak že si hľadajú rôzne cesty a rozmýšľajú čo spraviť aby prekonali súpera.

a hlavne ako sa písalo že sa hraje pár máp, prečo to nevyriešiť tak že sa mapy budú obnovovať vo votovaní po dlhšej dobe ?

A k tomu kempeniu na 26... nenapadlo vás že za to môžu tie granáty a streľba resp-resp ?

Příspěvek upravil Altik: 22.01.2014 - 17:35

maddy

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Ti hráči kteří ví co na každé mapě dělat tomu věnovali nějakej čas a úsilí, aby si to mohli dovolit, třeba proto, že chtěli bejt lepší jako ostatní. To je jako kdyby jsi měl ferrari, na který sis vydělal, kterým by jsi každý ráno mohl jezdit do práce, ale tvůj šéf by po tobě chtěl aby sis každý ráno hledal jinou cestu, třeba metrem, na kole, tramvají, protože to je prej větší zábava. Do hajzlu to je přirovnání :D

Příspěvek upravil maddy: 22.01.2014 - 17:42

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474
ale je to pravda :D
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky
Páči sa mi jak maddy povyšuje priestrelárou na niečo viac.Na hráčou ktorý sa to museli naučiť a venovať tomu čas :D :D :D Toto bol možno tvoj prípad a pár dalších ktorý hrali pro mod už pred rokmi.Dneska tomu chlapci venujú čas maximálne ked kukajú na kill cam.Neviem jak ostatný ale mne obyčajne stačí vidieť raz a zapametám si to :D celkovo venovaného času na naučenie sa jedného priestrelu asi 5sec.čo som to vlastne chcel?ahaaa nejakých pár otázek! K tomu nemám čo dodať.
OMG OTOTOTOTOTOT
ale ešte si počkám kedy sa priestrely zvrtnú na hádku za DS :D

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Já abych byl upřímnej tak mam proti průstřelům nehoráznou averzi protože člověk kterej si stoupne před zeď do které šije bezhlavě aby někoho zabil to mi prostě přijde no brain líný u té hry vubec uvažovat timhle akorat tu hru sami ubíjíte a pak se divíte že vám hráči nadávají do cheaterů v tomhle specifickém případě se jim ani nedivim

RanDy

Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekinfarct dne 22.01.2014 - 18:12 napsal:

Páči sa mi jak maddy povyšuje priestrelárou na niečo viac.Na hráčou ktorý sa to museli naučiť a venovať tomu čas :D :D :D Toto bol možno tvoj prípad a pár dalších ktorý hrali pro mod už pred rokmi.Dneska tomu chlapci venujú čas maximálne ked kukajú na kill cam.Neviem jak ostatný ale mne obyčajne stačí vidieť raz a zapametám si to :D celkovo venovaného času na naučenie sa jedného priestrelu asi 5sec.čo som to vlastne chcel?ahaaa nejakých pár otázek! K tomu nemám čo dodať.
OMG OTOTOTOTOTOT
ale ešte si počkám kedy sa priestrely zvrtnú na hádku za DS :D
Všechny tu děláte jako kdyby 54 byla ta nejlepší a hrajou tam ty slušný a přátelští hráči, ostatní servery jsou samej hnus!!!!

Příspěvek upravil RanDy: 22.01.2014 - 18:19

maddy

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Infarcte, pravda, asi jsem se nechal trochu unést, tady na OW to není žádná věda se to naučit to máš pravdu, popisoval jsem to tak jak jsem to zažil já. A navíc nepopisoval jen průstřeli, to je jen jeden faktor, pravda ten nejlehčí na naučení se ale za to nejúčinnější. A nikoho nepovyšuju, jen mluvím o znalostech hry, kde průstřel je jen jedna z mnoha

Karle, je to věc názoru, já mám zase averzi k ds, claymorům a bettynám. Taky mi příjde že položit bettynu na nějaké frekventované místo dokáže taky úplný no brain. A taky je průstřel a průstřel, nejde to házet všechno do jednoho pytle.

Příspěvek upravil maddy: 22.01.2014 - 18:26

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
Niesom rád ked niekto prekrúca to čo som povedal resp. napísal.Ja mám na 26 svoj názor preto tam chodím velmi ojedinele.Bol by som rád keby si na budúce ohladne môjho komentu,komentoval to čo je napísané a nie to čo si ty myslíš že tam je napísané.
Dakujem Randy

Příspěvek upravil infarct: 22.01.2014 - 18:24

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
má tohle nějakej smysl ?
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Nema a ten nazev by mohl bejt jinej kdyz uz tam je to Pár F :D
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

RanDy

Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekinfarct dne 22.01.2014 - 18:23 napsal:

Niesom rád ked niekto prekrúca to čo som povedal resp. napísal.Ja mám na 26 svoj názor preto tam chodím velmi ojedinele.Bol by som rád keby si na budúce ohladne môjho komentu,komentoval to čo je napísané a nie to čo si ty myslíš že tam je napísané.
Dakujem Randy
Myslím to všeobecně

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459

Zobrazit příspěvekAltik dne 22.01.2014 - 17:32 napsal:

a čo je zaujímave na hre keď hráč sa každé kolo postaví na to isté miesto a strieľa do steny, potom si hodí každé kolo na to isté miesto hodí granát ? myslíš že to je rozumná hra ? keď tam sú hráči z 54, čo sa stane raz za mesiac, hrajú tak že si hľadajú rôzne cesty a rozmýšľajú čo spraviť aby prekonali súpera.

Ja skôr jak hladanie nejakej cesty hladám spôsob jak na respe panáčkovi pritlačiť zadek čo najviac k zemi a prežiť aspoň prvých 30sec. :D :D :D
Potom sa vydávam na hladanie tej cesty :D s tým,ale zas v poslednej dobe moc nesúhlasia Bettyny :D

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
průstřely: prostě mi vadí když zkrz sebe střílí z respu na resp 6 hráčů - 6 x 30 kulek = 180 kulek co letí na resp, z kterého hráči vybíhají - je to hra, není to reálné, ale toto je prostě uplná kravina aby zkrz sebe hráči stříleli. SaD je o týmové hře,
tým si pomáhá, kryje své kolegy atd atd atd. Střílet tam kde se co šustne, kravina - zmáčknout esc - kouknout na mapu kde jsou moji spoluhráči a dle toho postupuju atd atd atd

Pokud by někdo naschvál běhal do plynu a podobně, to si my admini ohlídáme a budeme to řešit, na druhou stranu se nemůžeš zlobit, že z respu vyházíš tři nady, dva plyny a že tam nějakej tvůj spoluhráč vběhne. Hold je potřeba to vybavení začít používat s rozumem a ne jen ho vyházet z respu.

Reflection je perfektní nastavení a mám neuvěřitelnou radost, že se o něm alespoň trochu uvažuje - díky Karle

případně kdyby byla ochota by se mohl vyměnit prázdný server za klon 26 s nastavením reflection

Příspěvek upravil youko Kurama: 22.01.2014 - 19:09

Odeslaný obrázek

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187

Tak nainstalujeme COD 2 a jedeme

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká
Pánové, tohle je jeden velkel off topic.
Od původních otázek jste se opět dostali k prosazování změn jedné na úkor druhé.
Otázky z prvního postu byly vícekrát zodpovězeny a proto lock.
Když máte tolik nápadů, jak to udělat, aby to bylo lepší, proč třeba nedorazíte na tu poradu, co dělal Benny.
Tam jste s náma mohli rozebrat kupu věcí a vyslechnout si i názory naše, proč něco jde a něco ne.
Jenže to už se vám nechce, škoda ..... tak snad někdy příště.

LOCK
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

3 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních