Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

#51 | CJ | Normal | Jump | CUSTOM-MAP

-_-

• Nemůžete odpovědět na toto téma
159 odpovědí na toto téma

#ayd.

#One

• Člen
  • 253 Příspěvků:
100
  • LocationMost pri bratislave
Prajem pekny den vsetkim. Akurat vcera sme z jednym hracom preberali temu server #51 a bol to Ibiza viem ze jump servry ma nastarost RedEye ale tak isto nema podla mna cas sedet by na jumpe furt.Preto sa chcem spitat co sa stalo vobec adminov tam nie je videt malokedy videt niake V.I.P alebo podobne -_- Preto sa chcem spytat co #51 nepatri pod :4gf: ? podla mojho nazoru by sa mohlo trosku aj dbat na ten server to je len taky moj nazor preto by som rad privital nazory ostatnych hracov :afro:
Odeslaný obrázek

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
Jump už je zastaralý mód. Málo hráčov to je tím že su stále tažšie mapy a to o dosť kde už musíte mať dobré FPS či skúsenosti. A to už tých menej skúsených nebaví.
Zahraj si Dark_v2
A Peds_Propel mapy uvidíš obrovský rozdiel.
Odeslaný obrázek

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
Dark_v2 a Peds_Propel dam zacvlu aj pospatku -_-
Odeslaný obrázek

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
tak dark_v2 nie je možné dať zadom no samozrejme keď hraješ easy.
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Jump mod je specificky.... vydrzi na nem jen specificke natury. Zlepsovat se a doskakavat porad dalsi a dalsi mapy je jen pro nektere velmi trpelive hrace. Nekomu staci doskocit bouncertraining, nekoho neuspokoji ani hard mapy. Tech zarputilych je ale dost malo.

Drivejsi parta VIPek, ktera se setkavala na jump serverech je bud mimo jumpy nebo jinde, to nevim. Kazdopadne doslo ke generacni obmene hracu a tim snizeni poctu aktivnich VIP hracu. S adminy a vyssimi jumperskymi hodnostmi je to stejne. Uz ani nepamatuju, kdy jsem na serveru potkal demigoda, hexogen napriklad pripojen naposledy pred rokem.

Z oficialniho hlediska - podle toho co mi vzdy rikal Marsal_Konev a K4r3l01, tak 4gfcodjumper mod je ciste veci redeye a nikdo mu do toho nezasahuje. A Red? ten byl naposledy zde na foru 17.9.2012 :)

Takze nejakou zavratnou odpoved ve svem topiku necekej.

Pokud mas nejake napady pro jump server, spis na TSku kontaktuj primo Reda...

Arcas

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 284 Příspěvků:
224
Reda jsem tuším několikrát zahlédl na TS dole s nějakou partou...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100

Zobrazit příspěvekJ@SON dne 28.01.2014 - 14:03 napsal:

ako myslis :)
Odeslaný obrázek

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100

Zobrazit příspěvekBriki dne 28.01.2014 - 14:27 napsal:

Jump mod je specificky.... vydrzi na nem jen specificke natury. Zlepsovat se a doskakavat porad dalsi a dalsi mapy je jen pro nektere velmi trpelive hrace. Nekomu staci doskocit bouncertraining, nekoho neuspokoji ani hard mapy. Tech zarputilych je ale dost malo.

Drivejsi parta VIPek, ktera se setkavala na jump serverech je bud mimo jumpy nebo jinde, to nevim. Kazdopadne doslo ke generacni obmene hracu a tim snizeni poctu aktivnich VIP hracu. S adminy a vyssimi jumperskymi hodnostmi je to stejne. Uz ani nepamatuju, kdy jsem na serveru potkal demigoda, hexogen napriklad pripojen naposledy pred rokem.

Z oficialniho hlediska - podle toho co mi vzdy rikal Marsal_Konev a K4r3l01, tak 4gfcodjumper mod je ciste veci redeye a nikdo mu do toho nezasahuje. A Red? ten byl naposledy zde na foru 17.9.2012 :)

Takze nejakou zavratnou odpoved ve svem topiku necekej.

Pokud mas nejake napady pro jump server, spis na TSku kontaktuj primo Reda...
mohla by sa npr. najsta niaka banda :kolobok_addon_gamer: 10 ludi kde sa rozdaju hodnosti demigod , vip a 1337 pre ktorych budu platit normalne pravidla pre vip a sponzora a budu sa trosku aj o to starat :) iba moj nazor je to taka otazka pre adminov odomna ? :jupi:

Příspěvek upravil ayaka Đaysuke: 28.01.2014 - 15:09

Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
no a to je presne ono... udelovani hodnosti = Redeye

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
nějak jsme se s ayaka Day domluvili, ale je to zatím otevřený téma ... a pro ostatní - jsem téměř furt na TSku, kontaktovat mě tam většinou není problém (channel: (♦ RedEye's »○« Circle ♦) - dole pod █▓▒░ [CLANS] ░▒▓█ )

Edit: "většinou" :-D

Příspěvek upravil RedEye: 28.01.2014 - 16:56

Guest_ibiza_*

• Host
Ahoj.. sice to bude asi zbytečná hádka, ale nedá mi to tu nepoznamenat....

Zobrazit příspěvekBriki dne 28.01.2014 - 14:27 napsal:

Z oficialniho hlediska - podle toho co mi vzdy rikal Marsal_Konev a K4r3l01, tak 4gfcodjumper mod je ciste veci redeye a nikdo mu do toho nezasahuje.

Kecal jsem ve hře s Kyrym, myslím že zrovna na 51. Psal jsem mu ohledně toho, jak na jumpu je x krát kolik blockerů a lidí, co si dělaj z chatu pokec s kamarádem a nikdo s tím nic nedělá. Sice tam B3 není, ale přece jen, server spadá pod 4GF, ať už je to jump či OW (dle mého názoru) a proto by se tam měla respektovat pravidla stejně, jako na ostatních serverech tj. 26 54 apod.. Ptal jsem se ho na to, jestli by jsem mohl dostat něco jako "admina" na jumpy, odpověděl asi následovně: To si vyřeš s RedEyem. Odepsal jsem OK. S Redem jsem se pak domlouval na TS a on mi nahodil admina. Připsal mě do seznamu jump adminů, který ve hře vyskakuje vlevo dole a dal mi práva. Převážně jsem se snažil pomáhat, kickovat vulgární hráče (po tom, co jsem jim napsal, ať se trošku chovají, samozřejmě) a užít si někdy s někým trošku srandy, když přijde na server. Poté, když, nevím proč, napsal SmokotSVK do live chatu, ať si mě někdo přijde vyřešit na 51, že dělám bordel, tak mi K4 odebral práva na jumpech. Proč? Ptal jsem se, odpověděl, že mi je chtěl odebrat už delší dobu. Tím to pro mě skončilo a už jsem na jumpy chodil jako prostě normální hráč. Vím, jsem průserář a nejspíše jsem si to nezasloužil, ale když už mi byly práva odebrána, tak je dejte alespoň někomu jinému, kdo jump často navštěvuje a ohledně těch pravidel je stejného názoru jako já. Toť asi vše. Díky za přečtení, přeji hezký den. S pozdravem Ibiza ;)

Příspěvek upravil ibiza: 28.01.2014 - 19:31

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
Ibi

Zobrazit příspěvekibiza dne 28.01.2014 - 19:21 napsal:

Ahoj.. sice to bude asi zbytečná hádka, ale nedá mi to tu nepoznamenat....

Kecal jsem ve hře s Kyrym, myslím že zrovna na 51. Psal jsem mu ohledně toho, jak na jumpu je x krát kolik blockerů a lidí, co si dělaj z chatu pokec s kamarádem a nikdo s tím nic nedělá. Sice tam B3 není, ale přece jen, server spadá pod 4GF, ať už je to jump či OW (dle mého názoru) a proto by se tam měla respektovat pravidla stejně, jako na ostatních serverech tj. 26 54 apod.. Ptal jsem se ho na to, jestli by jsem mohl dostat něco jako "admina" na jumpy, odpověděl asi následovně: To si vyřeš s RedEyem. Odepsal jsem OK. S Redem jsem se pak domlouval na TS a on mi nahodil admina. Připsal mě do seznamu jump adminů, který ve hře vyskakuje vlevo dole a dal mi práva. Převážně jsem se snažil pomáhat, kickovat vulgární hráče (po tom, co jsem jim napsal, ať se trošku chovají, samozřejmě) a užít si někdy s někým trošku srandy, když přijde na server. Poté, když, nevím proč, napsal SmokotSVK do live chatu, ať si mě někdo přijde vyřešit na 51, že dělám bordel, tak mi K4 odebral práva na jumpech. Proč? Ptal jsem se, odpověděl, že mi je chtěl odebrat už delší dobu. Tím to pro mě skončilo a už jsem na jumpy chodil jako prostě normální hráč. Vím, jsem průserář a nejspíše jsem si to nezasloužil, ale když už mi byly práva odebrána, tak je dejte alespoň někomu jinému, kdo jump často navštěvuje a ohledně těch pravidel je stejného názoru jako já. Toť asi vše. Díky za přečtení, přeji hezký den. S pozdravem Ibiza ;)
Ibizo uz je vsetko v priebehu :)
Odeslaný obrázek

Skorpiiik

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
23
  • xFire:Skorpi
  • LocationTsechien, Prag
Mě přijde že poslední dobou je na :4gf: cj serverech víc lidí než jak to bylo třeba před měsícem. Myslím že rozdání VIP těm co tam hrají nějak častěji a přidání nových map by možná donutilo tam zase začít hrát ty co třeba přešli na jiný server např. Styx. (neberte to jako reklamu) :D
Odeslaný obrázek

Skorpiiik

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
23
  • LocationTsechien, Prag

Zobrazit příspěvekJ@SON dne 28.01.2014 - 14:03 napsal:

lol jestli ti mp_dark_v2 přijde nedokončitelná tak si počkej na mp_sunset nebo mp_dark_v3. Tedy pokud je na server RedEye přidá. :D
Odeslaný obrázek

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
zejtra to vidim, že bych to tam začal házet ... kdyžtak pokud máte ještě nějaký nápady na mapy tak to hoďte do tohodle topicu

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193

Zobrazit příspěvekSkorpiiik dne 9.02.2014 - 15:54 napsal:

lol jestli ti mp_dark_v2 přijde nedokončitelná tak si počkej na mp_sunset nebo mp_dark_v3. Tedy pokud je na server RedEye přidá. :D
Ja som nehovoril že je nedokončitelná tak prosím si to prečítaj poriadne, díky
Odeslaný obrázek

Guest_ibiza_*

• Host
Rede, nemám nic ohledně map, ale mám otázku ohledně adminů/vip na serveru, jestli to nějak budeš řešit s ayaka Đaysuke, nebo jestli zůstane vše při starém? Popřípadě bych rád dostal práva zpátky na jumpu, pokud by to šlo. Ale to je čistě na tobě po domluvě s k4. Díky, hezký den všem.

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
Rede nemožeš si nájsť 1 minútku na xf. volám sa RUHES # J@SON a je to súrne :)
Odeslaný obrázek

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
J@son: pokud me nemuzes zastihnout na xfire, bude to asi tim ze ja ignoruju vsechny zpravy, ktery neobsahujou otazku, na kterou muzu odpovedet (vicemenne otazky "typu si tam?" ignoruju - napis co chces rovnou a az se k tomu dostanu, prectu si to a odpovim). Verim ale, ze uz sem to s tebou vyresil ... ne? :D

Ibiza: nevim presne, jak to tam s tebou bylo (jeste se poptam :D), ale spis to res s tim kdo ti ty prava sebral (k4?); pokud Ayaka ma nejaky napady, na me kontakt ma

Off topic: nevi nekdo, jak je to s mp_dark_v3? na local serveru mi neustale shazuje celej server bez jakyhokoliv kloudnyho erroru - muze to nekdo zkusit a napsat jestli mu to vali? (uz sem se ptal tady)

Edit:

Ibiza: po rychlym poptani, mi bylo receno, ze to se asi jen tak nestane

Příspěvek upravil RedEye: 14.02.2014 - 15:23

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
Zdravím chcel by som len navrhnúť či by ste nechceli už na Jumpe urobiť pár úprav napr: Skiny zbraní troška zmeny alebo najlepšie Anti-Block.
Alebo znaky v tabu pre hráčov VIP či adminov atď .....
Neskôr dám návrh na kopec nových map.
Odeslaný obrázek

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
Jason pekny navrh dufam ze to bude zrealizovane :)
Odeslaný obrázek

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
Tak momentálne čo sa týka tých skinov sám red už ani nevie kto ich robil :)
Odeslaný obrázek

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
jo no ... s grafikou na me nechodte - na to sem levej ... pokud mi nekdo posle novy skiny (tematicky by asi mely odpovidat 4gf) tak je tam klidne dam ... to samy plati pro ikonky.
Co se tyce anti block-u ... uz sem ti psal ... prijde mi ze to ma vic nevyhod nez vyhod - block bounce, mantle bounce, stack by pak nesel a popravde ani nevim, jak je to zreailzovatelny (zadna "jednoducha" cesta jak to udelat tam neni ,,, a ne - slozita me taky nenapada)

Skorpiiik

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
23
  • LocationTsechien, Prag

Zobrazit příspěvekRedEye dne 28.02.2014 - 20:44 napsal:

jo no ... s grafikou na me nechodte - na to sem levej ... pokud mi nekdo posle novy skiny (tematicky by asi mely odpovidat 4gf) tak je tam klidne dam ... to samy plati pro ikonky.
Co se tyce anti block-u ... uz sem ti psal ... prijde mi ze to ma vic nevyhod nez vyhod - block bounce, mantle bounce, stack by pak nesel a popravde ani nevim, jak je to zreailzovatelny (zadna "jednoducha" cesta jak to udelat tam neni ,,, a ne - slozita me taky nenapada)
Ohledně aniti blocku, block bounce a mantle bounce se většinou dělaj na origo mapách. Třeba to udělej tak, že na všech origo mapách ať anti block neni a na všech ostatních mapách je.
btw na Tsku se tě už asi týden ptám o vip na jumpech. Buď nemáš čas nebo mi neodpovíš. Tak pls napiš sem co s tim vip. :-)
Odeslaný obrázek

Skorpiiik

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
23
  • LocationTsechien, Prag

Zobrazit příspěvekJ@SON dne 11.02.2014 - 21:45 napsal:

Ja som nehovoril že je nedokončitelná tak prosím si to prečítaj poriadne, díky
ok moje blbost sry
Odeslaný obrázek

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
Pozri sa skorpik.Prvom rade dostaneš na skúšobnú dobu leet(1337) a po 1 mesiacimáš nárok si pítať o V.I.P

Viem že si aktívny a dobrý hráč a bude to zvážené v úvahu takže si počkaj na rozhodnutie ktore ti bude napísane do správy PM
Odeslaný obrázek

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
Tak vidím že z antiblocku asi nič ale tie skiny :) kto by si našiel čas ja keby som vedel tak by som sa s tím pohral ale vôbec netuším ako na to. Ak ma to niekto naučí tak to skúsim. :D
Teraz mám more času :)
Odeslaný obrázek

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
https://www.google.s...zw%3B1280%3B720
Mne sa hrozne páči tento Skin na Deagly
Ale určite hľadal som aj kopec iných a lepších.
http://callofduty.fi...shot_in=0#files
nechám vám odkaz možete si popozerať. A navrhnúť aký sa vám páči.

Příspěvek upravil J@SON: 1.03.2014 - 12:12

Odeslaný obrázek

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
http://callofduty.filefront.com/screenshots/File/107963/3
T
ento je tiež pekný
Odeslaný obrázek

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
http://cod4.gamebana...om/skins/100044
Našiel som starý deagle za TWSE keď pamatáte :D

Tak tie deagly sú stvorné pre všetky pohlavia :)
http://cod4.gamebanana.com/skins/89216

Příspěvek upravil J@SON: 1.03.2014 - 12:30

Odeslaný obrázek

Gejmik

Corporal Silver

• Sponzor Bronz
  • 118 Příspěvků:
147
Ohledně skinů koukněte: http://cod4.cfgfactory.com/skins/ najdete tam toho dost, je tam hodně pěkných skinů :)

edit: hlavně prosím nevybírejte zbraně, který jsou hodně tmavý(černý) protože bez zaplých odlesků nejsou vidět detaily zbraně, kdybyste někdo nevěděl jak to myslím, tak postnu screen ;)

Příspěvek upravil GaMeRzZ: 1.03.2014 - 12:33

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
jj to je dobrá stránka díky :)
Odeslaný obrázek

Guest_ibiza_*

• Host
za mě http://cod4.cfgfacto...w/4c8652b84e498 :success:

Gejmik

Corporal Silver

• Sponzor Bronz
  • 118 Příspěvků:
147

Zobrazit příspěvekibiza dne 1.03.2014 - 12:44 napsal:

Jak jsem říkal, nevybírejte zbraně, který jsou černý viz screeny(bez a s odleskama) :)

Přiložené náhledy

• Přiložený obrázek: shot0007.jpg
  • Přiložený obrázek: shot0009.jpg

Guest_ibiza_*

• Host
Ale tam jde o tu zelenou :( :(

Gejmik

Corporal Silver

• Sponzor Bronz
  • 118 Příspěvků:
147
To je mi jasný, dřív jsem ho používal, ale vadilo mi že není vidět ty detaily, nebo třeba dát tu zelenou na klasickýho silver deagla :)

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
pozri sa gamerz je to jump tam ti detaily vidiet netreba :) Stačí pekný skin deagla + RPG a nejaké nové znaky a je to len nech je tam menšia zmena
Odeslaný obrázek

Guest_ibiza_*

• Host
Zkusim se podívat na tutoriály, jak udělat skiny, udělal bych něco ve stylu 4gf. :)

Gejmik

Corporal Silver

• Sponzor Bronz
  • 118 Příspěvků:
147
to J@son: to je mi jasný, ale tak je škoda když nejsou vidět moc ty detaily zbraní :)
to Ibi: není to těžký, prostě si otevřeš skin ve photoshopu a tvoříš :)

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
Ibizo to by bolo super :)
Ale prosím len nech tam není toľko modrej :)
Odeslaný obrázek

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních