Ahoj.. sice to bude asi zbytečná hádka, ale nedá mi to tu nepoznamenat....
Briki dne 28.01.2014 - 14:27 napsal:
Z oficialniho hlediska - podle toho co mi vzdy rikal Marsal_Konev a K4r3l01, tak 4gfcodjumper mod je ciste veci redeye a nikdo mu do toho nezasahuje.
Kecal jsem ve hře s Kyrym, myslím že zrovna na 51. Psal jsem mu ohledně toho, jak na jumpu je x krát kolik blockerů a lidí, co si dělaj z chatu pokec s kamarádem a nikdo s tím nic nedělá. Sice tam B3 není, ale přece jen, server spadá pod 4GF, ať už je to jump či OW (dle mého názoru) a proto by se tam měla respektovat pravidla stejně, jako na ostatních serverech tj. 26 54 apod.. Ptal jsem se ho na to, jestli by jsem mohl dostat něco jako "admina" na jumpy, odpověděl asi následovně: To si vyřeš s RedEyem. Odepsal jsem OK. S Redem jsem se pak domlouval na TS a on mi nahodil admina. Připsal mě do seznamu jump adminů, který ve hře vyskakuje vlevo dole a dal mi práva. Převážně jsem se snažil pomáhat, kickovat vulgární hráče (po tom, co jsem jim napsal, ať se trošku chovají, samozřejmě) a užít si někdy s někým trošku srandy, když přijde na server. Poté, když, nevím proč, napsal SmokotSVK do live chatu, ať si mě někdo přijde vyřešit na 51, že dělám bordel, tak mi K4 odebral práva na jumpech. Proč? Ptal jsem se, odpověděl, že mi je chtěl odebrat už delší dobu. Tím to pro mě skončilo a už jsem na jumpy chodil jako prostě normální hráč. Vím, jsem průserář a nejspíše jsem si to nezasloužil, ale když už mi byly práva odebrána, tak je dejte alespoň někomu jinému, kdo jump často navštěvuje a ohledně těch pravidel je stejného názoru jako já. Toť asi vše. Díky za přečtení, přeji hezký den. S pozdravem Ibiza
Příspěvek upravil ibiza: 28.01.2014 - 19:31