Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

#51 | CJ | Normal | Jump | CUSTOM-MAP

-_-

159 odpovědí na toto téma

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
  • LocationMost pri bratislave
Takže si myslímže niaku anketu je zbitočné zakládať,aj tak sa zapájal iba gamerzz môj názor :)
Odeslaný obrázek

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
Očakával som že sa zapojí viac ludí,ale očividne nie :dry:
Odeslaný obrázek

Gejmik

Corporal Silver

• Sponzor Bronz
  • 118 Příspěvků:
147

Zobrazit příspěvekRedEye dne 8.03.2014 - 01:53 napsal:

GaMerzZ: ty rukavice co si tam daval ten nahled tak to neni ten skin co resi barvu apod. kdyztas se podivej do IWD modu a tam mas vsechny skiny ktery sou upraveny - urcite najdes kterej je ten spravnej
Rede, je to ten správnej, tahal jsem to z IWD souborů z modu a z IWD souborů ofiko CJ modu :) Akorát že jsem upravil jedinou část, takže to vypadá takhle :)

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
nevim jestli se chapem ... to co si sem hazel (to sedy) je viewhands_marine_gloves_nml, ale ty pokud chce upravovat skin by si se mel podivat na viewhands_marine_gloves_col (na nml sahat nemusis)

Příspěvek upravil RedEye: 8.03.2014 - 20:50

Gejmik

Corporal Silver

• Sponzor Bronz
  • 118 Příspěvků:
147

Zobrazit příspěvekRedEye dne 8.03.2014 - 20:48 napsal:

nevim jestli se chapem ... to co si sem hazel (to sedy) je viewhands_marine_gloves_nml, ale ty pokud chce upravovat skin by si se mel podivat na viewhands_marine_gloves_col (na nml sahat nemusis)
jojo, to je nml, ale v tom se budu hrabat, až budu mít upravený to col :) vím že v nml se řeší např. záhyby na těch rukavicích a rukávech :)

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
no kazdopadne jak teda s tema skinama? ktery ze tam chcete? (doufam ze je vam jasny, ze tam minimalne par mesicu budou ... takze vybirejte peclive) pres vikend to tam hodim (jestli ne tak mi to nekdo pripomente :D )

Edit: trochu sem se nudil a tady nakonec tu anketu mate :D pokud poslete nejaky dalsi skiny tak je tam pridam a svoje rozhodnuti muzete editovat :)

anketa #1 - https://docs.google....-ltk88/viewform [UKONČENO]
(výsledky: http://i.imgur.com/1spOJ9Z.jpg)

anketa #2 - https://docs.google....39nK3g/viewform [UKONČENO]
(výsledky: http://i.imgur.com/4LWcx47.png)

Příspěvek upravil RedEye: 29.03.2014 - 23:51

Skorpiiik

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
23
  • xFire:Skorpi
  • LocationTsechien, Prag
Když už se mění skyny zbraní, nechtěli byste přidat i vip testy? Něco jako kdo chce vip ať ukáže že si ho zaslouží. Nesnášim VIPčka co si forcnou vote pro mapu mp_mike_jump nebo mp_easy_jump.
Odeslaný obrázek

Gejmik

Corporal Silver

• Sponzor Bronz
  • 118 Příspěvků:
147

Zobrazit příspěvekSkorpiiik dne 18.03.2014 - 21:35 napsal:

Když už se mění skyny zbraní, nechtěli byste přidat i vip testy? Něco jako kdo chce vip ať ukáže že si ho zaslouží. Nesnášim VIPčka co si forcnou vote pro mapu mp_mike_jump nebo mp_easy_jump.
Stačí poprosit admina, dostaneš zkušební měsíce a podle chování se na serveru, aktivity a pomoci ostatním hráčům můžeš dostat VIP :)

Skorpiiik

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
23
  • LocationTsechien, Prag

Zobrazit příspěvekGaMeRzZ dne 18.03.2014 - 21:51 napsal:

Stačí poprosit admina, dostaneš zkušební měsíce a podle chování se na serveru, aktivity a pomoci ostatním hráčům můžeš dostat VIP :)
Jž vim, ale když už se mění ty skiny tak mě napadlo že by tahle změna nemusela být špatná. :)
Odeslaný obrázek

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
vsichni vip maj podminku at na ne nejsou stiznosti ... pokud ti nekdo opakovane vadi ze force-votuje, napis mi PM kdo a ja se na to podivam

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
rede ? a kedy bude to vyhodnotenie ktoré skiny pôjdu na server ?
Odeslaný obrázek

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
behem vikendu (dnes bo zitra) zverejnim vysledky a top max 2/kategorie (4x deagle - 2x silver, 2xgold, 2xrpg *pokud by tam 2 byly :D atd.) pudou do druhyho kola s novyma skinama ktery tady ted posledni hodinu prasim :D ... hadam ze to necham zase cca tejden bezet a pak finalni verdikt spolu s vysledkama 2. ankety ... a hura na server

tl;dr: cca tejden (a bude 2. anketa)

Příspěvek upravil RedEye: 22.03.2014 - 10:46

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
ani nesranduj :) tvl to je dlhá doba.
Odeslaný obrázek

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
jen pockej az uvidis moji celodenni praci ... sem se do toho trocha zazral a ted sem teprv skoncil :D (ja fakt u toho sedel cca 12 hodin?... wow)

Příspěvek upravil RedEye: 22.03.2014 - 22:05

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
Vysledky ankety:

http://i.imgur.com/1spOJ9Z.jpg

do dalsiho kola teda hodim urcite Deagle #7, RPG #2 a Deagle #4 (bily), co se tyce R700 a USP tak pokud je vazne chcete tak napiste a pridam je do druhyho kola dodatecne

2. kolo ankety: https://docs.google....39nK3g/viewform [KONEC]
vysledky: http://i.imgur.com/4LWcx47.png

Příspěvek upravil RedEye: 29.03.2014 - 23:51

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
Rede tak dík že si tu anketu spravil zamňa :) (niak som nemal čas) a tvoje skíny su fakt top! ale ty gejmove niesu tiež vôbec zlé :)

odomňa hlas na všetko :)

ayaka Daysuke (#ayd)
Odeslaný obrázek

Gejmik

Corporal Silver

• Sponzor Bronz
  • 118 Příspěvků:
147
Rede libový skiny, popravdě jsem do toho nedal tolik času jako ty a taky to podle toho vypadá :D
V týhle fázy už mi nijak nezáleží který z nich tam budou, liběj se mi všechny :)

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
thanks :) ... btw mam tam hodit do mixu jeste tu R700? (dostala docela malo hlasu, ale jelikoz uz mi "nevyzbyl" cas tak ode me tam R700 zadnej skin nema)

Gejmik

Corporal Silver

• Sponzor Bronz
  • 118 Příspěvků:
147
To záleží na tobě, udělal jsem jí jenom z důvodu že mě Ayaka poprosil, jestli bych pro něj něco nevymyslel :)

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
Jo no r700 je môj mílačik :)
Odeslaný obrázek

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
kamosovi se chtelo delat r700 ... je pridana v ankete

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
tak ta je top ! :)
Odeslaný obrázek

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
je to tu, 2. anketa je u konce a zde posilam vysledky, pokud skiny jeste na serveru nejsou, budou tam behem 10 minut

http://i.imgur.com/4LWcx47.png
pro silver deagle jsem vybral muj #2_1 s nejvice hlasy a pro gold jsem vybral deagle #7 od Gamerzze

vsem diky za poslany skiny a hlavne diky za trpelivost :)

Skorpiiik

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
23
  • LocationTsechien, Prag
Zdravim. Nechtělo se mi kvůli tomuhle zakládat nový téma, tak to dávám sem. :) Chtěl bych se zeptat jestli byste na jumpech neopravili rotate map to dá vždycky mp_pipelin a na serveru někdy je pár lidí, který o tom neví. A ještě jedna věc neopravili byste možnost mute players? Je otravné když na server přijde někdo kdo pořád jen nadává ne server na to jak sou všichni blbý a tak.
Odeslaný obrázek

rodnex

Corporal Gold

• Člen
  • 131 Příspěvků:
35
  • xFire:rodnexx
  • LocationTřemošnice
zdravim chtěl bych se zeptat jestli by ste na jumper sever nedali fps mod protože ja ted mám starší grafiku a ta mě rozjede jen 125 fps bylo by to dobrý kdyby tam bylo aspon pro ty ktery nerozjedou 333fps

Skorpiiik

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
23
  • LocationTsechien, Prag

Zobrazit příspěvekrodnex dne 21.04.2014 - 11:50 napsal:

zdravim chtěl bych se zeptat jestli by ste na jumper sever nedali fps mod protože ja ted mám starší grafiku a ta mě rozjede jen 125 fps bylo by to dobrý kdyby tam bylo aspon pro ty ktery nerozjedou 333fps
Myslíš fullbright? Pokud jo tak dej b2 a klikni na ten čudlík vedle fullbright. :)
Odeslaný obrázek

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
zvuky ostatnich hracu si muzes vypnout, rotate map si nejsem jistej co presne myslis (ale jestli myslis to co ja, tak to asi nepude protoze jump vote bere data z rotace a aby rotate fungoval tak bych je musel menit coz by pak rozbilo vote jednotlivych map ...), co se tyce grafiky - vse je na strane klienta takze se podivej po nejakych konfiguracich jako napriklad yitch nebo nejaky tweak navody.

Skorpiiik

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
23
  • LocationTsechien, Prag
Dobře, tak s rotací mapy asi nic nebude. A možnost mute players tím sem myslel to aby si neviděl co ostatní píšou.
Odeslaný obrázek

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
jestli chces proste vyhodit chat tak se da presunout jeho pozice tusim cg_hudSayPosition nebo nejak tak ... pokud chces jako filtr od koho ano videt a od koho ne ... to by vyzadovalo modifikace exe a to vubec netusim kde zacit a pristup k tomu stejne nemam

Arcas

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 284 Příspěvků:
224
Tak teď se naskýtá otázka jak to, že když napíšu nějaký command přes ! tak ho ostatní nevidí a jenom mě se vypíše výsledek?
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
! jsou prikazy echelonu, ne? .... echelon je pro me magie a skrz herni skripty (do kterych hrabat muzu) se chat neovlada (jistej si tim 100% nejsem, ale rekneme ze na solidnich 80% jo)

PS: sorry za pozdni odpoved ... dark souls zere moc casu :P

Příspěvek upravil RedEye: 29.04.2014 - 23:13

Arcas

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 284 Příspěvků:
224
Echelon je součástí B3, avšak ingame ,,nezasahuje" přímo - je to webová administrace. A B3 právě dokáže vyfiltrovat příkazy tak, že když já napíšu !time tak se ten příkaz nenapíše do hry vůbec (nikdo ho neuvidí) a zároveň výsledek (aktuální čas) uvidím jen já. Tudíž by asi stálo za to trochu pogooglit a poptat se, zda by nebylo možné něco provést s tím chatem :-)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
zdravim komunitu :4gf: chcel by som oznamitiba ze na jump servers momentalne len server #42 boli pridane vsetky mapy z 4GF cize je mozne si na jump servery zahrat mapy npr toujane terminal higerise marketcenter dust ... atd ale su tam tak isto vsetky custom maps cize priblizne ako mi bolo povedane cca1500 map zacal som tu vec riesit s redom pred par dnami a je to pre tych ktory su ako ja a radi objavuju nove jumpy bounce a elevators aj ked male ale da sa vynajst :)

Tak isto by som sa chcel podakovat RedEye ze to vyriesil za 1 den a tak isto K4 patri vdaka ze sa pohral s configmi alebo nieco take to spominal red cize dik chalani :)

S pozdravom ayaka Daysuke
Odeslaný obrázek

schkaaa

Gunner Silver

• Člen
  • 61 Příspěvků:
158
Hledání bugů přesunuto na nižší level.. :jupi: :biggrin3:
Odeslaný obrázek

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100

Zobrazit příspěvekRough ( ͡° ͜ʖ ͡°) dne 30.03.2015 - 10:56 napsal:

Hledání bugů přesunuto na nižší level.. :jupi: :biggrin3:
kedze tie bugy odhalis na jumpe je moznost ze ich ohlasis a budu opravene :)
Odeslaný obrázek

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
offtopic, ale musim zminit ze solidni necro ... jsem zacal cist tenhle topic a chvili mi trvalo nez jsem si vsiml ze je to pres rok stary tema :D ... jsem byl trochu vydesenej co sem to cetl :D

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
1 rok ? neverim tomu ani sam :D
Odeslaný obrázek

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
Zdravim 4GF a hracov ktory navstevuju CODJUMPER servers .

Ziadam o strpenie servery zacali niako blbnut a prejavuje sa vela bugov snazim sa to niak spysat a oznamit to RedEye a budeme to davat dohromady niektore mapy su bugle prevazne jump mapy vote fungovalo normalne ocividne nieco je zas spatne POKUSIME sa to co najskvor odstranit a opravit

Vopred dakujem za pochopenie a strpenie

S pozdravom ayaka Daysuke
Odeslaný obrázek

Dom1251

Recruit

• Člen
  • 1 Příspěvků:
0
  • LocationČeská republika
jo dneska zrovna sem vlezl na jump a dalo se to hrat akorat v 3rd person, protoze model postavy byl nejakej dodrbanej :D snad to bude brzo lepsi, jumpy mam rad :) (na mape mp_bouncer_training)

Příspěvek upravil Dom1251: 8.04.2015 - 18:56

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100

Zobrazit příspěvekDom1251 dne 8.04.2015 - 18:54 napsal:

jo dneska zrovna sem vlezl na jump a dalo se to hrat akorat v 3rd person, protoze model postavy byl nejakej dodrbanej :D snad to bude brzo lepsi, jumpy mam rad :) (na mape mp_bouncer_training)
viem o tej mape mam ho zapisanu tento tyzden sa budem snazit to dat dokopi a poslat to red eye aby sa stym nieco spravilo :)
Odeslaný obrázek

5 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 5 návětěvníků, 0 anonymních