Předem zdravím všechny pařmeny a adminy a děkuji všem kdo by mi jakkoliv poradily.
Popis Problému:
Když kliknu clientovy na jakýkoliv server ( připojit ) tak se mi pouze otevře informace o serveru jako kdo tam hraje, aktuální mapa, ip serveru atd...
Když kliknu znovu tak informace zase zmizí.
Moje pokusy o řešení problému:
Reinstall Hry, Reinstall Clienta, Změna PC
Kde jsem clienta zkoušel:
1. NOTEBOOK
CPU: i7 - 2,4 GHz
GPU: GT540m - 1024 Mb + Intel HD Graphics 3000 - 64 Mb
RAM: 3x 2048 Mb
HDD: 1x 2048 GiB - Rozdělen na 4 Disky po 512 GiB
OS: Windows 7 Home Edition 64x - Originál dodaný s notebookem
2. STOLNÍ PC
CPU: Intel Pentium 4 - 3.00 GHz
GPU: ATI Radeon HD4850 - 512 Mb
RAM: 1x 1024 Mb Kingston + 1x 1024 Mb A-Data
HDD: 1x 200 GiB - Nerozdělován
OS: Windows XP Home Edition 32x - Originál, Instalovaný z Originálního CD
Kdo se mi pokusil pomoci ?
Marshal Konev - Pomáhal na notebooku jen se koukl a řekl že na notebooku mi to nepojede že je nabouraný, tak jsem vyhrabal někde staré stolní pc - Nový je v opravně a ještě ho pěknou dobu neuvidím.
Připojuji screen instalovaných věci z přidat a odebrat, dále také soubor dxdiag, screen procesů a zapis z registru od COD - Smazaný je pouze cd klíč.
Záznam z Registrů:
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4] "InstallPath"="C:\\Documents and Settings\\Adam\\Plocha\\cod4\\" "InstallDrive"="STEAM" "Language"="enu" "StartMenuFolder"="C:\\ProgramData\\Microsoft\\Windows\\Start Menu\\Programs\\Activision\\Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare(TM)" "Version"="1.7" "UninstallString"="C:\\Program Files (x86)\\InstallShield Installation Information\\{E48469CC-635E-4FD5-A122-1497C286D217}\\uninstall.exe -runfromtemp -l0x0409" "EXEStringS"="C:\\Documents and Settings\\Adam\\Plocha\\cod4\\iw3sp.exe" "EXEStringM"="C:\\Documents and Settings\\Adam\\Plocha\\cod4\\iw3mp.exe" "QA"="15.0" "Techhelp"="C:\\Documents and Settings\\Adam\\Plocha\\cod4\\Docs\\Help\\readme.htm" "codkey"="CENSORED" "PatchLog"="C:\\Documents and Settings\\Adam\\Plocha\\cod4\\install.log" "Version-SP"="1.6"
Děkuji za veškerou pomoc
Přiložené soubory
Příspěvek upravil Sayore: 31.01.2014 - 18:02