Nesouhlasím s tím,aby se RPG mohlo používat proti hráčům,ale jen na helikoptéry.. atd.
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 25.04.2011 - 15:59

Odesláno 25.04.2011 - 16:03

taky nesouhlasim, radsi bych videl litat granaty z granatometu pac na tech si alespon muzu vyexpit brokovnici ale z raketometu mam jen body a to mi prijde o nicem
Příspěvek upravil Libunda: 25.04.2011 - 18:17
http://forum.4gf.cz/topic/71-pravidla-diskutovani-na-foru-4gf/
Odesláno 25.04.2011 - 16:12

Kluci nechapu co proti tomu rpg mate z osobniho hlediska blokovat prtoze warnovat lidi za to ze pouzijou rpg proti cloveku mi prijde divne uz takhle se na 6 zakazalo mnoho vecí z perků a též z attachmentů takze za sebe mluvim jenoźnacne nechat
Odesláno 25.04.2011 - 16:46

Kájo, ač jsem holka, tak s Tebou nesouhlasím
...myslím si, že používání RPG na hráče je stejné srabáctví jako tolik už diskutované 3 granáty házené na respu. Jak by se ti líbila hra, kde by všichni chodili s RPG a pálili to na respu??? Tak ze všech 6 rovnou udělej Jump servery a vyjde to na stejno

Odesláno 25.04.2011 - 18:20

JJ, i já jsem přehlédl zařazení tématu. sorry
Edit: stranger se nečil
Edit: stranger se nečil

Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 25.04.2011 - 18:29

Tady se ale Libu nepíše o RPG v běhu....ale o střílení z místa na respu..a to teda srabáctví je a zatím si stojím..ono to je hrozně příjemný, když Tě takhle sejmou na respě klidně i 3x za sebou ve hře...nezlob se na mě, ale to už je pak jen o zábavě pro toho kdo to používá...a nafackuj si sám za to, že takhle mluvíš s holkou

Příspěvek upravil Libunda: 25.04.2011 - 20:53
Jsem hrozný hulvát. Ale zvu tě na kafe :-)
Odesláno 25.04.2011 - 18:52

Bavil jsem se otom s polem a dohodli jsme se na tom jak se to udělá ano hlavně jde oto že jsou tam lidé kterí čekají s rpg u respu a pak na nej vystřelí tak jsme se tedy dohodly tak že ase udělá spawn ochrana aby byl klid ze všech stran
Odesláno 25.04.2011 - 18:56

dve slova = spawn protect.
Jde nastavit na cas i vzdalenost zaroven. Nedavno jsem to upravoval u sebe, stane se obcas, ze clovek narazi na nekoho a trefi ho tesne pred koncem protectu, ale budiz. To se stane malokdy. Aspon je klid, co se tyka spawn killeru, protoze ten dostane na 5 vterin stun a jeste mu to sebere zbrane. A to si kazdy rozmysli, jestli chce koukat na spawn a cekat na nove narozeneho hrace....
Jde nastavit na cas i vzdalenost zaroven. Nedavno jsem to upravoval u sebe, stane se obcas, ze clovek narazi na nekoho a trefi ho tesne pred koncem protectu, ale budiz. To se stane malokdy. Aspon je klid, co se tyka spawn killeru, protoze ten dostane na 5 vterin stun a jeste mu to sebere zbrane. A to si kazdy rozmysli, jestli chce koukat na spawn a cekat na nove narozeneho hrace....
Odesláno 25.04.2011 - 19:05

OMG Smoky než začneš někam psát,tak si to všechno pořádně pročti..Nebavíme se tu o OW,ale o 6...Kolikrát jsi na nich byl,že víš o čem se tu bavíme?!? To samé platí i na Libundu.. Jinak Charlie a Karel souhlas, dobrý nápad
Odesláno 25.04.2011 - 19:18

Toxicu nechapu co mas primo proti rpg jako takovemu skus si nekdy s nim zahrat a uvidis ze to neni takova sranda a ze si pocka muze ale za dobu 5vterin by jsi mnel byt v pohode pryc ci se nejak branit.takze toto si myslim ze je nejlepsi reseni jak to udelat jinak to ani delat nebudu protoze to takhle bude nejlepsi nez zakazat dalsi vec coz uz delat nebudu behem zitrka na server dam novou revizi no mozna jeste dnes uvidime
Odesláno 25.04.2011 - 19:31

Zachvíli budete chtít zakázat brokovnice,potom AK a nakonec se bude bojovat jen na nože,protože vše ostatní bude zakázané.Pak začnou vadit určitějm lidem i ty a budeme na sebe chodit na servry koukat

Odesláno 25.04.2011 - 19:57

Tak jsme se s Polem dohodli ze tam bude respawn ochrana nastavena na 5 vterin po respu.
tímto beru toto téma jako uzavřené
tímto beru toto téma jako uzavřené
Odesláno 25.04.2011 - 23:13

Jen takova dodatecna rada - 5 vterin bude mozna chtit jeste doladit, uvidite behem hry jestli to je moc nebo malo. Hlavne si ale pridejte i max vzdalenost, jinak mate po spawnu hrace na 5vterin nesmrtelneho a to taky neni zase optimum. Kdyz zvolite limitni hodnotu pro obe funkce, protect se vypne v okamziku, kdy nastane jedna nebo druha moznost

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních