Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

RPG ve hře

12 odpovědí na toto téma

Anketa: Chcete,aby se používalo RPG proti hráčům? (20 členů volilo)

Chcete,aby se používalo RPG proti hráčům?

1. Ano (12 hlasů [60.00%])

Procento volících: 60.00%

2. Ne (8 hlasů [40.00%])

Procento volících: 40.00%

Hlas

T.O.X.I.X!!CZE

Recruit

• Člen
  • 1 Příspěvků:
-1
Nesouhlasím s tím,aby se RPG mohlo používat proti hráčům,ale jen na helikoptéry.. atd.

MaXiMuM-Skeleton

Recruit

• Člen
  • 1 Příspěvků:
-1
taky nesouhlasim, radsi bych videl litat granaty z granatometu pac na tech si alespon muzu vyexpit brokovnici ale z raketometu mam jen body a to mi prijde o nicem

Příspěvek upravil Libunda: 25.04.2011 - 18:17
http://forum.4gf.cz/topic/71-pravidla-diskutovani-na-foru-4gf/

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Kluci nechapu co proti tomu rpg mate z osobniho hlediska blokovat prtoze warnovat lidi za to ze pouzijou rpg proti cloveku mi prijde divne uz takhle se na 6 zakazalo mnoho vecí z perků a též z attachmentů takze za sebe mluvim jenoźnacne nechat

Stranger

Gunner Silver

• Holky :)
  • 64 Příspěvků:
133
  • HLSW:Stranger
Kájo, ač jsem holka, tak s Tebou nesouhlasím :opera: ...myslím si, že používání RPG na hráče je stejné srabáctví jako tolik už diskutované 3 granáty házené na respu. Jak by se ti líbila hra, kde by všichni chodili s RPG a pálili to na respu??? Tak ze všech 6 rovnou udělej Jump servery a vyjde to na stejno :8849:

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • Others: Srazy
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká
JJ, i já jsem přehlédl zařazení tématu. sorry

Edit: stranger se nečil :flower:
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

Stranger

Gunner Silver

• Holky :)
  • 64 Příspěvků:
133
  • HLSW:Stranger
Tady se ale Libu nepíše o RPG v běhu....ale o střílení z místa na respu..a to teda srabáctví je a zatím si stojím..ono to je hrozně příjemný, když Tě takhle sejmou na respě klidně i 3x za sebou ve hře...nezlob se na mě, ale to už je pak jen o zábavě pro toho kdo to používá...a nafackuj si sám za to, že takhle mluvíš s holkou :damm:

Příspěvek upravil Libunda: 25.04.2011 - 20:53
Jsem hrozný hulvát. Ale zvu tě na kafe :-)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Bavil jsem se otom s polem a dohodli jsme se na tom jak se to udělá ano hlavně jde oto že jsou tam lidé kterí čekají s rpg u respu a pak na nej vystřelí tak jsme se tedy dohodly tak že ase udělá spawn ochrana aby byl klid ze všech stran

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
dve slova = spawn protect.

Jde nastavit na cas i vzdalenost zaroven. Nedavno jsem to upravoval u sebe, stane se obcas, ze clovek narazi na nekoho a trefi ho tesne pred koncem protectu, ale budiz. To se stane malokdy. Aspon je klid, co se tyka spawn killeru, protoze ten dostane na 5 vterin stun a jeste mu to sebere zbrane. A to si kazdy rozmysli, jestli chce koukat na spawn a cekat na nove narozeneho hrace....
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

pol777

Recruit

• V.I.P Člen
  • 11 Příspěvků:
17
OMG Smoky než začneš někam psát,tak si to všechno pořádně pročti..Nebavíme se tu o OW,ale o 6...Kolikrát jsi na nich byl,že víš o čem se tu bavíme?!? To samé platí i na Libundu.. Jinak Charlie a Karel souhlas, dobrý nápad

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Toxicu nechapu co mas primo proti rpg jako takovemu skus si nekdy s nim zahrat a uvidis ze to neni takova sranda a ze si pocka muze ale za dobu 5vterin by jsi mnel byt v pohode pryc ci se nejak branit.takze toto si myslim ze je nejlepsi reseni jak to udelat jinak to ani delat nebudu protoze to takhle bude nejlepsi nez zakazat dalsi vec coz uz delat nebudu behem zitrka na server dam novou revizi no mozna jeste dnes uvidime

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Zachvíli budete chtít zakázat brokovnice,potom AK a nakonec se bude bojovat jen na nože,protože vše ostatní bude zakázané.Pak začnou vadit určitějm lidem i ty a budeme na sebe chodit na servry koukat :kolobok_addon_hang:
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Tak jsme se s Polem dohodli ze tam bude respawn ochrana nastavena na 5 vterin po respu.
tímto beru toto téma jako uzavřené

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Jen takova dodatecna rada - 5 vterin bude mozna chtit jeste doladit, uvidite behem hry jestli to je moc nebo malo. Hlavne si ale pridejte i max vzdalenost, jinak mate po spawnu hrace na 5vterin nesmrtelneho a to taky neni zase optimum. Kdyz zvolite limitni hodnotu pro obe funkce, protect se vypne v okamziku, kdy nastane jedna nebo druha moznost

;)
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních