Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Žádost o vysvětlení.

16 odpovědí na toto téma

Guest_ibhzrk_*

• Host
IP - 176.12.115.167
GUID - b79f56b8

Ahoj.
Rád by jsem požádal o vysvětlení banu udělém na Yeddle Modu.
Přišel jsem na YM DM Server. V pohodě jsem hrál. Ze začátku nebyl zádný problém. Poté, když jsem se chytl a začínal jsem mít dobré skóre, tak si do mě lidé začali pomalu porýpávat (Tohle neznamená, že já jsem to nikdy neudělal, ale už jsem s tím skončil a většinou, když už jsem rejpal, tak jsem za to byl řádně odměněn [většinou banem]). Pak už to bylo i pár nadávek. Já jsem v pohodě hrál, skoro jsem neodepisoval, když už jsem odepsal, tak nevulgárně a takovým způsobem, aby to bylo pro druhého jako přijmutelná odpověď (alespoň podle mě + jestli někdo tohle - :* , bere jako provokaci, tak to už moc prožívá [nic ve zlém]). Protože se asi také potom Dave a spol. na TS domluvili, že proti mě hrát nebudou, aby jsem ze serveru vypadl a neničil jim hru, nejspíše tím, že mi to prostě šlo, tak se asi v sedmi lidech hodili do spectu a doufali, že se odpojím. Tak jsem samozřejmě neučinil a !!!!!ZDŮRAZŇUJI!!!!! => Když NIKDO nehrál a VŠICHNI byli ve spectu!!!!, tak jsem prostě skákal po mapě. Do žádného bugu jsem se nedostal, žádný jsem nenašel a NIC, co by porušovalo pravidlo, jsem neučinil, tak i přesto jsem byl z ničeho nic doDem varován, že mám přestat skákat a jít na jumpy, BEZ PORUŠENÍ PRAVIDEL! Nejdříve jsem si řekl, nebudu na to reagovat, snaží se mě pouze vyprovokovat, ale nedalo mi to. Odepsal jsem svůj názor, který byl některým hráčům asi nesympatický a i já nyní uznávám, že to bylo asi trošku přes čáru, ale přece jen se k lidem, kteří se ke mě chovají jako hulváti tak budu stavět. Z toho plyne, že bych chtěl vědět, proč jsem byl upozorňován na něco, co nebylo zakázané? Proč ti určití hráči, kteří mi nadávali, zůstanou bez trestu? A také bych rád požádal o to, aby mi někdo vysvětlil, co bylo na mých odpovědích "provokacia po upozorneni na jump". Díky všem za přečtení, odpovědi, pluska i mínuska. Přeji hezký den. S pozdravem Ibiza. :3:

Příspěvek upravil ibhzrk: 4.03.2014 - 19:44

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map

*
POPULÁRNÍ

ibiza na YM = persona non grata

prumerne inteligentni opicak by to uz davno pochopil

edit: chodit na server, ktery verejne pomlouvas, na FB jsi byl spravcem skupiny "anti yeddle" - to proste nema obdoby ani u lidi, kteri jsou provokacemi povestni (spajku, tebe nemyslim... vlastne jo)
Nabidl jsem ti pomocnou ruku a nastesti jsi ji neprijal, ted bych se hanbou propadl.

na 4GF serverech bys za to ban nedostal, na YM jsou zkratka jinak nastavena pravidla... bohuzel pro tebe, banlist je spolecny

Příspěvek upravil Briki: 4.03.2014 - 20:08

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
Chudák ibiza už sa na nim toľko nehoňte. :D
Odeslaný obrázek

Guest_ibhzrk_*

• Topic Starter
  • Host
A co bych měl pochopit? Já moc dobře vím, že mě tam nechtějí. Proto ale musí být každé mé připojení provokace??? Hraju dobře = Jsem ten špatnej, Zmáčknu space = Jsem ten špatnej, 20 Sekund jsem na jednom místě = Jsem ten špatnej. Jako prostě mi to přijde jako, s dovolením, blbost. A navíc tam hraju úplně stejně jako na OW DM. A k tomu jsem dnes neporušil jediné pravidlo, proto mi to tolik vrtá hlavou. ;)

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
V krátkosti:
- riešil som rotáciu máp a zopár úprav na servery na TS s Jahulkom a absolútne som nemal záujem niekoho sledovať, upozorňovať a ani banovať.
- medzi tým sa začali sťažovať hráči na tvoje jumpy čo mi potvrdil a Jahulka.
- na TS som sa s nikým nedohováral. Neriadi ma ani Dave a ani žiadny spol. (toho "spol." ani nepoznám)
- upozornil som ťa (slušne) na to že ak chceš skackať tak nie tu. Ak by si bol na servru úplne sám tak si pre mňa za mňa skáč koľko chceš a kde chceš, ale nie takto, že sa hráči radšej presunú do specta a čakajú kedy leavneš čo samozrejme ty neurobíš, lebo.....
- odpísal si že nejumpuješ a niečo v tom zmysle že v mojom veku neviem čo je jump a že admini na OW vedia aspoň to.
- pokiaľ ma poznáš tak vieš, že ja sa ďalej s hráčom vybavovať nebudem a riešim to tak ako som to riešil.
- na doporučenie adminov (nie z Yeddle) máš prísnejšie tresty ako iný hráči. Čím si si to vyslúžil to ja neviem.
- boli mi zaslané aj demá ohľadne WH, ale podľa mňa sú nepreukázateľné. Naopak ta streľba s Eaglom je viac zaujímavá, ale predpokladám, že máš aj ty rýchle prsty tak ako všetci, ktorých obvinia s kolečka alebo scryptovania.
- okrem teba hrá dobre veľa hráčov tak prečo by si vadil ty a tí ostatný nie?
- a taktiež som sa dozvedel o nejakej ohováračskej kampani voči Yeddle na FB na to je nepísané pravidlo a štandartne perma ban.

... a na záver z môjho pohľadu čo si porušil
1 - Hráč je povinný riadiť sa inštrukciami admina - nezaujíma ma tvoj názor či skáčeš alebo nie. Ak si mal pocit že si neprávom obvinený z jumpu tak si mal napísať PM alebo to riešiť so mnou na TS.
2- používanie cheatov, scriptov,textúr, bugov, upravovanie - ale povieš, že si to uklikal.
3 - používanie vulgarizmov a rôznych skratiek pre tieto vulgarizmy, urážok a iných nevhodných výrazov, provokácie, zosmiešňovanie alebo inak znepríjemňovať pobyt na Yeddle ostatným. - keď je 8 hráčov v specte kvôli jednému hráčovi ako mám tomu rozumieť?

Dohoda možná - súhlasím s okamžitým zmazaním banu za podmienok, že na Yeddle tvoja noha viac nevkročí. Neviem, ale akosi cítim v kostiach, že sa to bude s tebou opakovať až pokiaľ fakt nedostaneš prermu čo by mi nejak osobne ani nevadilo pokiaľ by to bolo len na Yeddle. Bohužiaľ, tým by som ti zablokoval aj 4.gf a to nemám v úmysle, preto som ti nedal permu za poškodzovanie serveru Yeddle.

Guest_ibhzrk_*

• Topic Starter
  • Host
Díky za vyjádření.
Scripty nemám. Konec kapitoly o scriptech
Důvodem toho, že byli ve spectu, bylo to, že se jim asi nelíbí můj skill (tohle, prosím, neberte jako povyšování se). Nevím jinak, co by mohli mít za důvod, konec konců, proč se sem nevyjádří sami?
Řeknu to ještě jednou a budu si za tím stát - Neskákal jsem tam, kam jsem neměl. I když ti to potvrdil Jahule, tak já si budu stát za tím, že jsem nelezl a neskákal tam, kam jsem neměl.
Skupinu na FB nebude dále rozebírat, nezaložil jsem jí, vyprosil jsem si její smazání, tím to pro mě končí.
"Dohoda možná - súhlasím s okamžitým zmazaním banu za podmienok, že na Yeddle tvoja noha viac nevkročí." - Je mi to jedno. Ať se o tomto návrhu klidně vyjádří i jiní.

Příspěvek upravil ibhzrk: 4.03.2014 - 21:00

Guest_KenNnY_*

• Topic Starter
  • Host
ne rád se tady ([seru]) ale Ibizovi by jste mohli scripty odpustit jen to :)
http://www.youtube.c...h?v=ruHnfbyrNpk

Guest_ibhzrk_*

• Topic Starter
  • Host
Díky Kenny!
Ale to video tu koluje už od 14. 06. 2013 a od té doby, řekl bych, je snad, no vlastně není ani jeden admin, co by mi uznal to, že scripty nemám. :)

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Fakt sa uz chcem venovat sebe, ale slusne si poziadal tak odpoviem.
- predpokladam ze sa vyjadria, tak si pockajme. Na servru je Jahulka, map admin a priatelia servru, ktory sa tiez urcitym sposobom podielaju na chode servera. Pokial je nieco v nesulade s pravidlami atd tak to riesia s Jahulom alebo so mnou. Su to ludia, ktorym verim a vazim si ich. Nie su to len hraci ktorych poznam z TS ale su to ludia ktorych som mal moznost poznat osobne preto viem ze to nie su ziadny uzkoprsi pubertaci ale dospely ludia, ktory si lestit ego nepotrebuju a chcu si len v klude zahrat. Nie len medzi sebou. Kazdy hrac je tam vítaný. Pokial nezapadne ... chyba bude pravdepodobne v nom.
Odpoved na dohodu musi byt s tvojej strany jednoznacna. Takto to nema ziadnu vahu a ani význam.

Scripty - nedokazal som ti to a nie je to ani hlavny dovod banu. Naopak ani ty si mi nedokazal ze tomu tak nie je. Neverim ze to s normalnov myskou uklikas a neuklikas to ani na mojej novej G500s. Je to len o tom ze tomu neverim a preto by som ti nikdy nedal za toto ban. Dost blbo sa to dokazuje preto vela hracov to pouziva. Ci si iny ako ostatny, to vies len ty.

Příspěvek upravil doDo': 4.03.2014 - 21:19

Guest_ibhzrk_*

• Topic Starter
  • Host
Mám YM rád. Je mi za těžko odpovědět tak, jak odpovím, ale na dohodu tedy přistoupím. Však vy ještě uvidíte, že nejsem to, co jsem od určité události na 4GF (I když na oko ty probíhající změny pro většinu patrné ještě nejsou). Díky za vyřešení. Ještě prosím NElockovat, rád by jsem si přečetl vyjádření Jahule.

Rychlý edit - uklikám :) ;)

Příspěvek upravil ibhzrk: 4.03.2014 - 21:25

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
A rozmyslel si si to poriadne? Ak porusis dohodu bude to mat nasledky. Fakt ta nechcem nejako fatalne poskodit na 4gf preto sa ta to pytam pre istotu este krat:

Suhlasis s zrusenim banu s podmienkou ze sa nepripojis na 4gf zo svojho ci ineho PC alebo NB ci uz pod svojim nickom alebo inym zmyslenym?

Guest_ibhzrk_*

• Topic Starter
  • Host
Ano, souhlasím a přísahám, že se na YM nepřipojím přes kamaráda, přes jiný účet, přes jiný nick, přes jiné PC, přes jinou IP, přes jiný CD key.

Odesláno z mého HTC Wildfire S A510e pomocí Tapatalk 2

Guest_KenNnY_*

• Topic Starter
  • Host
Dodo opět se sem lepím ale jak ti má ibiza dokázat že to uklíká když né vide-em? ,každý je jinej ,ibiza za to nemůže že má rychle prsty :D

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Ibizo pokud to zrusime a posleze zjistime ze jsi to porusil tak tim dostanes 1mesic ban a pokud znovu tak se ti bude trest exponenciálně navyšovat souhlas???

Guest_ibhzrk_*

• Topic Starter
  • Host
Souhlas.

Odesláno z mého HTC Wildfire S A510e pomocí Tapatalk 2

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Dohoda platna - je mi luto ze to dopadlo takto a vobec, ze sa to muselo riesit.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
tímto to beru za vybavené Ibizo máš unban a doufám že podmínku dodržíš

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních