GUID - b79f56b8
Ahoj.
Rád by jsem požádal o vysvětlení banu udělém na Yeddle Modu.
Přišel jsem na YM DM Server. V pohodě jsem hrál. Ze začátku nebyl zádný problém. Poté, když jsem se chytl a začínal jsem mít dobré skóre, tak si do mě lidé začali pomalu porýpávat (Tohle neznamená, že já jsem to nikdy neudělal, ale už jsem s tím skončil a většinou, když už jsem rejpal, tak jsem za to byl řádně odměněn [většinou banem]). Pak už to bylo i pár nadávek. Já jsem v pohodě hrál, skoro jsem neodepisoval, když už jsem odepsal, tak nevulgárně a takovým způsobem, aby to bylo pro druhého jako přijmutelná odpověď (alespoň podle mě + jestli někdo tohle - :* , bere jako provokaci, tak to už moc prožívá [nic ve zlém]). Protože se asi také potom Dave a spol. na TS domluvili, že proti mě hrát nebudou, aby jsem ze serveru vypadl a neničil jim hru, nejspíše tím, že mi to prostě šlo, tak se asi v sedmi lidech hodili do spectu a doufali, že se odpojím. Tak jsem samozřejmě neučinil a !!!!!ZDŮRAZŇUJI!!!!! => Když NIKDO nehrál a VŠICHNI byli ve spectu!!!!, tak jsem prostě skákal po mapě. Do žádného bugu jsem se nedostal, žádný jsem nenašel a NIC, co by porušovalo pravidlo, jsem neučinil, tak i přesto jsem byl z ničeho nic doDem varován, že mám přestat skákat a jít na jumpy, BEZ PORUŠENÍ PRAVIDEL! Nejdříve jsem si řekl, nebudu na to reagovat, snaží se mě pouze vyprovokovat, ale nedalo mi to. Odepsal jsem svůj názor, který byl některým hráčům asi nesympatický a i já nyní uznávám, že to bylo asi trošku přes čáru, ale přece jen se k lidem, kteří se ke mě chovají jako hulváti tak budu stavět. Z toho plyne, že bych chtěl vědět, proč jsem byl upozorňován na něco, co nebylo zakázané? Proč ti určití hráči, kteří mi nadávali, zůstanou bez trestu? A také bych rád požádal o to, aby mi někdo vysvětlil, co bylo na mých odpovědích "provokacia po upozorneni na jump". Díky všem za přečtení, odpovědi, pluska i mínuska. Přeji hezký den. S pozdravem Ibiza.

Příspěvek upravil ibhzrk: 4.03.2014 - 19:44