Zdravim, chci se zeptat proc u zlatych zbrani muzu dostat jenom AK47?a zaroven navrhnout aby se dalo po dokonceni vsech zbrani z urcity tridy vybrat jakoukoli zlatou z te tridy..protoze sem si delal vsechny ukoli u zbrani kvuli tomu abych si vybral zlatou tu kterou ja chci u me to mela bejt M4A1 ale nejde.co takhle udelat aby se dalo vybrat ze vsech??dik Nawy
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 29.04.2011 - 21:53
Odesláno 29.04.2011 - 21:58
tohle se uz jednou na foru resilo, jeste myslim za dob nedavno minulych... tenkrat se to uzavrelo jako ze COD ma svoje limity... bud to neslo vubec nebo ze by se musel nejaky model zbrane odstranit, aby se skin zlate zbrane dal pridat - jednou z techto moznosti se to uzaviralo.
Odesláno 30.04.2011 - 06:08
taky se to ukoncovalo tim ze prej nejak ten model gold ze to ma nejak urcitou barvu bo co ale nwm to 100% ale myslim ze se to tak rikalo taky
Odesláno 30.04.2011 - 06:24
no zkratka, aby se mohly udelat vsechny gold zbrane, tak by vyvojari museli nejakou zbran odstranit, aby pro gold udelali misto.
btw. bluetiger je hezci
btw. bluetiger je hezci
Odesláno 23.07.2011 - 08:42
Briki dne 30.04.2011 - 06:24 napsal:
no zkratka, aby se mohly udelat vsechny gold zbrane, tak by vyvojari museli nejakou zbran odstranit, aby pro gold udelali misto.
btw. bluetiger je hezci
btw. bluetiger je hezci
Briki, ale každopádně jsi myslím že je možné pro některé zbraně udělat goldy... jelikož zakladní kamufláže jse moc nevyužívají...
+ nejde ani tak o ten skin ale o to lákadlo získat ho
Guest_Ibiza_*
Odesláno 23.07.2011 - 11:47
1) Jak už tady bylo řečeno tak to prostě nepůjde.
2) Zase je to věc vkusu kdyby třeba někdo chtěl zlatou MP44 a někdo G36C.
3) Já osobně jsem proti.
2) Zase je to věc vkusu kdyby třeba někdo chtěl zlatou MP44 a někdo G36C.
3) Já osobně jsem proti.
3 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních