Dnes jsem nahodil nový systém zápisu XP do databáze tak pokud budou nějaké problémy tak prosím okamžitě informovat
od nýnějška by se nemělo stávat že by hráči přicházely o XP
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 14.04.2014 - 15:06
Odesláno 14.04.2014 - 16:48
Já jsem přišel za poslední týden o cca 160 000 xp. to mi asi nikdo nevrátí, co? ))
Odesláno 14.04.2014 - 17:00
to bohužel ne ale timto by se tento problem mel eliminovat
Odesláno 14.04.2014 - 21:21
kdybych to spočítal tak jsem na tom o pár stovek tisíc líp ale super, snad to pujde bez problemu
Never Give Up.....
Odesláno 14.04.2014 - 21:46
Po pár kolech mi spadla hra a vzalo mi to všechny XP i challenge co jsem za tu dobu udělal
Odesláno 14.04.2014 - 22:05
Lisyne pokud ti to odebralo i challenge tak ti hra spadla v tu samou chvíli co se snažilo cod zapsat do statu u klienta
Edit co koukám do tvých statů u nás v db tak tvé poslední připojení proběhlo se 127 lvl nikde nevidim žádnou změnu
Edit co koukám do tvých statů u nás v db tak tvé poslední připojení proběhlo se 127 lvl nikde nevidim žádnou změnu
Odesláno 14.04.2014 - 22:19
bylo to jen pár tisíc a tak.. ale stalo se to tk po 5 kolech mapy +- a staty jsem měl zase ty z minulé mapy nevím jak často to má ty expy ukládat.. tk jen oznamuju
Odesláno 19.04.2014 - 14:59
Jen tak mimochodem : 16.4 mě chybělo do lvlu 680000XP dnes 860000XP.O XP mi nejde,ale v úvodu tohoto topiku bylo psáno že se to má hlásit
Příspěvek upravil Čučo: 19.04.2014 - 15:01
Odesláno 19.04.2014 - 15:22
Cuco jsi si tim opravdu jist protoze nikde nevidim zadny problem a co koukam do grafu tak 16 jsi hral opravdu jen chvilku
Odesláno 19.04.2014 - 16:14
Nevím zda li je to tím ale neustále spamuje komukoliv v chatu jeho nick dřív to bylo 1 za kolo teď je to minimálně 4x Je to otravny , je pěkný že je to jak upomínka abych nezapoměl jaký mám nick .
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔Nike
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
╱┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
╱┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃╱┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃╱┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╱╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯
SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
╱┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
╱┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃╱┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃╱┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╱╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯
SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil
Odesláno 19.04.2014 - 20:10
Ahojte
XP si nesledujem takže neviem pomôcť,ale to spamování nicku je fakt otravné.Keby sa to dalo nejak vyriešiť tak by vela ludí bolo rado a myslím že nikto nič proti mať nebude :-)
XP si nesledujem takže neviem pomôcť,ale to spamování nicku je fakt otravné.Keby sa to dalo nejak vyriešiť tak by vela ludí bolo rado a myslím že nikto nič proti mať nebude :-)
Odesláno 19.04.2014 - 20:51
dnes nekdy v noci mam v planu vidat novou verzi exace tak uvidime jestli to tam jiz nebude opravene
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních