Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Revize 26 - 27.4.2014

- - - - -

68 odpovědí na toto téma

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034

*
POPULÁRNÍ

-Upraven Juggernaout kde v Team Based gametypech může být pouze jeden na team
-Přidány zbraně
AK-47 Beast která je dostupná pouze pro sponzory a výše a to od lvl Sponzor/VIP 110lvl a Admin 60+ od 95lvl
Snipa DSR-50 Silenced od lvl 140 Sponzor/VIP 136lvl a Admin 60+ 125lvl
-Přidána informace do Challenges ohledně Challenge slotu
-Mod byl z většiny přeložen zpět do Anglického jazyka
-Dalši opravy a fixy různých bugů

RanDy

Sergeant Gold

• Člen
  • 240 Příspěvků:
55
Proč ta angličtina? :ohmy:
Na češtinu jsme byly všechny zvyklí a jsou po přece český servery nebo snad ne?

Příspěvek upravil RanDy: 27.04.2014 - 17:29

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
Randy určite poznáš odpoved, takze tvoja otazka je zbytocna. To že s tym nesúhlasis a preto pokladas tuto otazku je zapricinene iba tvojou intoleranciou k tomu že 4GF servery su svetove nie iba česke...... :)

RanDy

Sergeant Gold

• Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekWiliam Wallace dne 27.04.2014 - 17:35 napsal:

Randy určite poznáš odpoved, takze tvoja otazka je zbytocna. To že s tym nesúhlasis a preto pokladas tuto otazku je zapricinene iba tvojou intoleranciou k tomu že 4GF servery su svetove nie iba česke...... :)
Kdybych znal odpověd tak sem ani nepíšu a nedělám to protože stím nesouhlasím.. to stejně nikoho nezajíma.
Nechci bejt nějak protivnej nebo že bych vaši práci neocenil ale od týhle revize jsem čekál víc.

WsxsW

Corporal Gold

• Člen
  • 135 Příspěvků:
-99962

*
POPULÁRNÍ

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 27.04.2014 - 16:34 napsal:

Admin 60+ 125lvl

60+ to má být věk admina?

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
podle internich udaju se zvysuje podil zahranicnich hracu mimo CZ/SK, proto se 4GF OW mod vraci do originalni lokalizace tedy do anglictiny

wsx: 60 je level administratora (napriklad ja mam 60 na 26, 33, 54, jinde mam 40), je to nase interni rozdeleni
ale jinak dobra poznamka :D

Příspěvek upravil Briki: 27.04.2014 - 17:44

othnielx

Rusher

• V.I.P Člen
  • 277 Příspěvků:
464
Mě by spíš zajímalo proč je přidán asi jen 1 znak lvl.

RanDy

Sergeant Gold

• Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekBriki dne 27.04.2014 - 17:42 napsal:

podle internich udaju se zvysuje podil zahranicnich hracu mimo CZ/SK, proto se 4GF OW mod vraci do originalni lokalizace tedy do anglictiny
Moc děkuju za normální odpověď.
A to že jsem čekal od týhle revize víc myslím tím že jsem chtěl třeba klidně i jednu zbraň která by byla jiná než ty ostatní a né jen AK s jinou texturou a zvukem.Ta snipa snad bude dobrá ještě jsem jí teda neviděl ale když je od tak velkýho lvl tak snad bude dobrá no a ten ang. jazyk mi ňákou tu chvíli vadit bude než si zvyknu.4GF Challange mě potěšili a když už jsem u nich, nevím jak fungujou a jestli jsou dodělaný tak jak to snima je?
Jinak celkem povedená revize až na AK a dočasný anglický jazyk..

Uzilino ♂

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
325
jn čekal sem znaky už od 135+ v rozmezí 3 lwl
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔Nike
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil

Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
AK47 Beast je zbran, ktera sice vypada, ze je to jinak nabarveny AKcko, ale ma spoustu dalsich nastaveni, ktera ji delaji vyhodnejsi oproti klasickemu AK47.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
Uzi u tech ikon je problem s volnýma resource
k tomu AK neni to jen o zmene textury a zvuku ale i o tom ze to ak je presnejsi a ma mnohem lepsi nastaveni oproti standartu

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 27.04.2014 - 17:55 napsal:

Uzi u tech ikon je problem s volnýma resource

fakt? tak to jsme Kajo netusili... diky za vysvetleni, ted uz to vsichni chapeme :rofl:

problem je dle vysvetleni Karla v limitech CODka, jsou pridane 2 znaky levelu... snazim se hustit do Remiena, aby to nahodil uz od nizsiho levelu nez 141

Příspěvek upravil Briki: 27.04.2014 - 18:08

papuca rulez

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
245
:rip:

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765

Zobrazit příspěvekBriki dne 27.04.2014 - 17:53 napsal:

AK47 Beast je zbran, ktera sice vypada, ze je to jinak nabarveny AKcko, ale ma spoustu dalsich nastaveni, ktera ji delaji vyhodnejsi oproti klasickemu AK47.

vyhodnejsi ???...proboha vcem ??
Odeslaný obrázek

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice
škoda že snipa je pro sponzory stáhlá jen o 4 lvl :(
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
brown: protoze ten kdo ji ma, ma zaruceno, ze priste bude mit ruzovou...

Příspěvek upravil Briki: 27.04.2014 - 19:33

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká

*
POPULÁRNÍ

Vyjádřím se jen k tomu CZ/AJ.
ANO, jsme české, respektive československé forum, komunita, servery.
Nicméně, cizojazyční národové nerozumějí češtině ani slovo, ale MY VŠICHNI jsme schopní se těch pár základních slovíček anglicky naučit a vlastně je i známe z jiných her.
Takže pro nás žádný problém a ještě vás maminka pochválí, že se ve volném čase učíte anglicky.

Edit: je zvláštní, že když někomu nadáváte, tak většinou používáte AJ výrazy, ale naučit se pár dalších slov je pro vás problém.

Příspěvek upravil Libunda: 27.04.2014 - 19:46

Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

Guest_Kvrdlic_*

• Host

Zobrazit příspěvekLibunda dne 27.04.2014 - 19:44 napsal:

Vyjádřím se jen k tomu CZ/AJ.
ANO, jsme české, respektive československé forum, komunita, servery.
Nicméně, cizojazyční národové nerozumějí češtině ani slovo, ale MY VŠICHNI jsme schopní se těch pár základních slovíček anglicky naučit a vlastně je i známe z jiných her.
Takže pro nás žádný problém a ještě vás maminka pochválí, že se ve volném čase učíte anglicky.

Edit: je zvláštní, že když někomu nadáváte, tak většinou používáte AJ výrazy, ale naučit se pár dalších slov je pro vás problém.
nic proti ale proc davat AJ kdyz stejne nekdoho z cizi zeme vykopenete za ping ... hrajou tu prevazne cesi a slovaci tak podle me by sme to meli met jednodusi my a ne 5 lidi kteri maji zrovna dobry ping tak je tu nechate hra ne ? ale je to muj nazor tak kdyz se dozvim ze je to jinak tak klidne

Guest_Kvrdlic_*

• Host
a druha vec nevim proc dalsi zvihodneni pro sponzory jako podle me to je jen na to aby ste meli dalsi sponzory ale nevim proc to delate tak ze ty zbrane se nedostanou k normalnim hracum neni to nake divne ? to zachvily date vse co ste pridali jen pro Sponzory , VIP a Adminy ? aby kazdi platil to muzete zrovna dat placeny server nevim proc to kazite cim dal vic , a cim dal vic lidi si stezuje ze se to zhorsuje

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map

*
POPULÁRNÍ

mily kvrdlo, kdyz se trochu zamyslis, tak si vzpomenes na hrace z chorvatska, anglie, kteri tu hraji prakticky kazdy den... kicky za ping nedostavaji, protoze i s vyssim pingem nelaguji. Nikdo nedostava kick za ping, ale za lagy - v tom je zasadni rozdil, ktery by takovy zkuseny hrac jako ty mel vedet a chapat.

Proc je zvyhodneni pro sponzory? No protoze provoz techto serveru neco stoji... Nejste zahlceni reklamou, nikdo vas nenuti cist reklamni texty jen co se prihlasite na forum... Zakladatele tohoto portalu chteli vse ponechat mimo komercni rovinu, ale ceny rostou, naroky na energii a konektivitu se stale zvysuji... neustale to dotovat z vyplaty majitele proste nelze (skutecne i majitele 4GF musi obcas neco snist).

Najdi nam serverovnu, kde to bude zadarmo.... Az potom neco povidej

RanDy

Sergeant Gold

• Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekKvrdlic dne 27.04.2014 - 20:41 napsal:

a druha vec nevim proc dalsi zvihodneni pro sponzory jako podle me to je jen na to aby ste meli dalsi sponzory ale nevim proc to delate tak ze ty zbrane se nedostanou k normalnim hracum neni to nake divne ? to zachvily date vse co ste pridali jen pro Sponzory , VIP a Adminy ? aby kazdi platil to muzete zrovna dat placeny server nevim proc to kazite cim dal vic , a cim dal vic lidi si stezuje ze se to zhorsuje
Když by Sponzoři neměli žádný výhody nikdo by si to nekupoval a tím pádem by servery nebyly tak kvalitní.Já si myslím že se hráči bez jedný zbraně obejdou,vždyť je to jen zbraň omg která je dost podobná tý běžný AK tak nevím proč z toho děláš vědu a vyzkoušet si jí může každej na rotu :)

PS:Tohle nepíšu protože sám jsem sponzor a tu zbraň mám ale je to můj názor a měl bych stejnej i kdybych sponzora neměl.Hezkej večer přeju :4gf: :)

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká

Zobrazit příspěvekWsxsW dne 27.04.2014 - 17:41 napsal:

60+ to má být věk admina?

Bejt 60 věk adminů, tak dostaneš rákoskou.
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
Dobrá práca :) akorát otázka prečo tá snipa je robená na silenceru ? :)
Odeslaný obrázek

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
kvrdlo neber to z té strany že je to nastaveno tak aby lidi museli platit když něco chtějí..... Ber to tak že když lidi něco přispějí tak za to mají výhody.... Začalo to tak že byly příspěvky a nic za to nebylo. Jen dobrý pocit sponzora.... Teď je to uděláno že kdo chce podpořit chod serveru má za to určité výhody...
Odeslaný obrázek

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 150 Příspěvků:
141
Ahoj,chtěl bych upozornit na chybu nové revize.Když dáte TAB,tak se hra vždy na chvíli sekne,to samé,když nabíhají výsledky hry,hra se kouše,snad to nedělá jen mně.

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
mě to nedělá
Odeslaný obrázek

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 150 Příspěvků:
141
Přeinstaloval jsem ovladače grafiky a už mi to nedělá,omlouvám se,AK je suprové,skvělá práce :).

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
AK47 v poho..a bez dalších zbytečných ovladačů,je božská :thumbup:
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

fritol987

Recruit

• Člen
  • 18 Příspěvků:
1
mne sa neco buglo na lvl hral som server 53 a mal som lvl 104 nejako na zaciatku, siel som is zapalit dojdem spet bol som v spekte a hodim sa do hry a mam lvl 103 ubralo mi to 30 tisic expu preco ??

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
fritol, dodej pbguid a nick ze hry k tvoji identifikaci... zodpovedni se na to podivaji... tento bug uz tu byl a melo to byt uz davno v poradku.. asi neni...

fritol987

Recruit

• Člen
  • 18 Příspěvků:
1
pouziol som generator pg guidu kde som zadal moj cd kluc a vipisalo pb guid dufam ze je spravny:

PG guid : 4a682043
Meno v Hre: :|CiviC|:

Mysacek

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 166 Příspěvků:
161
  • xFire:misak135
  • LocationHodonín,Jižní Morava

Zobrazit příspěvekJ@SON dne 27.04.2014 - 21:26 napsal:

Dobrá práca :) akorát otázka prečo tá snipa je robená na silenceru ? :)

Protože tady žádná snipa s tlumičem/silencerem není ? byla tady M21 s tlumičem--->L96 s tlumičem a to nahradila kuše.
Tak asi proto sem dali nějakou snipu s tlumičem ne ? :P
Jinak tu nevidím jiný důvod.
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Altik

Sergeant Major of the Army

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
Včera som si po dlhšej dobe zas zahral :)

Snipe je dobrá :) zvuk mi pripomína ako hračkársku pištolku :D ale inak super :)

epic fail

Gunner Silver

• Člen
  • 79 Příspěvků:
138
Co jsou 4gf challengs? :)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
to je challenge pro ten posledni custom Slot

RanDy

Sergeant Gold

• Člen
  • 240 Příspěvků:
55
Já ty challenge vůbec nechápu není u nich ani úkol co máš dělat nebo jo?

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Jde o to, že dohromady je 10 custom slots, tzn. možnost vytvořit si až 10 tříd kde si nastavuješ zbraně, perky, granáty. 9 z nich se odemyká pomocí levelu a ta 10 se odemyká tím že musíš nasbírat 255 speciálních kostek. A v té 4GF challenge se zobrazuje, kolik těch kostek jsi již nasbíral.

epic fail

Gunner Silver

• Člen
  • 79 Příspěvků:
138
So crazy! :D

Guest_Kvrdlic_*

• Host
jako neberte to spatne ale tech vyhod je uz podle me dost ne ? chtel jsem obcas este prispivat ale posledni dobou premyslim ze to nema ani cenu a berte to taky jen jako muj nazor proto se tu vyjadruji jako kazdy jiny a jsem rad za kazdou odpoved na to co napisu jsem raci za odpoved at vim co se vam nelibi na tom co si o tom myslim ja nez ty vase minusi ale to je vase vec a Briki nevim jak to je s tema chorvatama atd jedineho cizince znam CheGeVara tak proto jsem to psal jestli tu hraji i jini tak to jsem si nevsiml a tak pred 3-ma rokama se tu vyhazovalo i za spatny ping cizince to si este pamatuji ted uz nako nesleduji kdo koho za co vyhazuje protoze uz me to je nako jedno

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
nejak nechapu logiku tveho zaveru... vyhod pro sponzory je moc, tak jsi se rozhodl radeji nesponzorovat?

zahranicni hraci - driv jich tu bylo fakt malinko, ale o to vyrazneji hraci to byli - Sikira, DraH.... dnes jich je tu mnohem vic, bavi se mezi sebou mimo herni chat, mimo nase TS, takze nejsou tolik videt... ale staci se divat okolo a uvidis sam.

edit: jo a za ping se fakt nevyhazuje a nevyhazovalo... lagy jsou problem, nikoliv ping

Příspěvek upravil Briki: 28.04.2014 - 19:48

5 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 5 návětěvníků, 0 anonymních