Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 23.06.2014 - 16:36
Odesláno 23.06.2014 - 20:57
POPULÁRNÍ
Ja som toho moc nenafotil, spoliehal som na profesionalov. Z takejto akcie su 3 fotky dost malo a tak nejake fotecky pridam z archivu, ktore som zozbieral.
Tieto su fotene z minuleho roku ale na budove sa za ten rok nic vyrazne nezmenilo.
Rok 2014
... spomienkove pohare aj z ineho uhla
... najvernejsi Yeddlak, so zbranou vzdy a vsade. Bola najvacsia skilla pokial nezacala chlastat.
... tohto predstavovat nemusim, podla tvare ho urcite kazdy pozna.
... mimozemstania su svine, precitaju vam myslienky, ale Kasta na nich vyzrál.
... Kastov nahorsi zlozvyk je - 100% abstinent. Po dlhom naliehani sa nam ho podarilo zlomit aspon na jedneho panáčka.
... haaaajzel je to a nie kamarat
... po tomto roku mam silny pocit, ze mavanie z mosta autam a kamionom iducim po dialnici sa stava Yeddle ritualom na kazdom dalsom zraze.
... tu si niekto zadelava na banan.
Tak aspon tolko aj ked peknych fotiek je podstatne viac, ale to si uz nechame pre seba.
Tieto su fotene z minuleho roku ale na budove sa za ten rok nic vyrazne nezmenilo.
Rok 2014
... spomienkove pohare aj z ineho uhla
... najvernejsi Yeddlak, so zbranou vzdy a vsade. Bola najvacsia skilla pokial nezacala chlastat.
... tohto predstavovat nemusim, podla tvare ho urcite kazdy pozna.
... mimozemstania su svine, precitaju vam myslienky, ale Kasta na nich vyzrál.
... Kastov nahorsi zlozvyk je - 100% abstinent. Po dlhom naliehani sa nam ho podarilo zlomit aspon na jedneho panáčka.
... haaaajzel je to a nie kamarat
... po tomto roku mam silny pocit, ze mavanie z mosta autam a kamionom iducim po dialnici sa stava Yeddle ritualom na kazdom dalsom zraze.
... tu si niekto zadelava na banan.
Tak aspon tolko aj ked peknych fotiek je podstatne viac, ale to si uz nechame pre seba.
Odesláno 24.06.2014 - 16:12
Odesláno 24.06.2014 - 16:13
já jen na rychlovku dával 3 fota a spoléhal sem i na ostatní
... haaaajzel je to a nie kamarat ????????? NEZÁVIĎ
... haaaajzel je to a nie kamarat ????????? NEZÁVIĎ
2 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních