Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

DLC

• Nemůžete odpovědět na toto téma
15 odpovědí na toto téma

HlawTaw

Recruit

• Člen
  • 7 Příspěvků:
-22
mam problem se stahnutim mappacku pokazde mi to stahne jen pulku presne 318mb a pak to spadne a ja nevim jak dotahnout ten zbytek

many68

Recruit

• Člen
  • 13 Příspěvků:
5
Mám takovej pocit, že když hraješ mapu kterou nemáš stáhlou tak se ti začne stahovat normálně při připojování ke hře.. Takže bych to neřešil a šel pařit a popčípadě čekal až se stáhne,což trvá tak maximálně 3-6min podle rychlosti internetového připojení..

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
to many68 tohle je ale ohledne cod6 tam bohuzel download system neni tudis tam mapy nestahnes

many68

Recruit

• Člen
  • 13 Příspěvků:
5
Aj,promiň..Špatně jsem koukal,má chyba.Myslel jsem že píše o CoD4..Příště budu lépe koukat ;)

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
3-6minut? Fakt? A co to mas za rychlost? Ted to nemyslim nijak zle, ale zajma me to. Ja treba mapu stahnu za par vterin (50M)
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
jeste porad jsou mezi nami takovi, kteri maji net s downloadem 1-2Mbit/s, sry CGE, ale svych 50M si strc vis kam.... nekteri z nas pochazeji z mist, kde jsou radi za velmi pomalou wifinu, tobe bych ted prdnul 4Mb - prvni psychiatricka lecebna by ti otevirala branu.

many68

Recruit

• Člen
  • 13 Příspěvků:
5
Jelikož bydlím na vesnici asi 20km od města a nejsem na optické síti tak si nemám moc z čeho vybírat hele :) ..

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map

Zobrazit příspěvekmany68 dne 13.05.2011 - 22:28 napsal:

Jelikož bydlím na vesnici asi 20km od města a nejsem na optické síti tak si nemám moc z čeho vybírat hele :) ..

amen

many68

Recruit

• Člen
  • 13 Příspěvků:
5
Jo,díky..Ale nemusíš mě litovat :) .. Jsem rád za to jaký jsem a i za to jaký mam internet :) .. Nepotřebuji stahovat rychlostí x mb/s ;)

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme

Zobrazit příspěvekBriki dne 13.05.2011 - 22:21 napsal:

jeste porad jsou mezi nami takovi, kteri maji net s downloadem 1-2Mbit/s, sry CGE, ale svych 50M si strc vis kam.... nekteri z nas pochazeji z mist, kde jsou radi za velmi pomalou wifinu, tobe bych ted prdnul 4Mb - prvni psychiatricka lecebna by ti otevirala branu.
Nevim proc jsi tak agresivni, ptal jsem se slusne. Doufam, ze jednou neco budes potrebovat, ver mi, ze si vzpomenu.
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
tvuj prispevek mi prisel jako naprostej vysmech... a tvoje "nemyslim to zle" jako totalni alibismus... clovek jako ty, ktery se okolo pocitacu mota zrejme dost dlouho, by mohl tusit jake jsou moznosti pripojeni...

to many: to nebyla litost, ja sam jsem byl na podobnem pripojeni jeste nedavno, tak vim jak to funguje

Příspěvek upravil Briki: 15.05.2011 - 12:10

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Kolem pocitacu se mozna motam, ale mam krome toho i normalni zivot, takze neni obrazovka stredem meho zivota a fakt se nestaram vubec kolem toho, kdo ma jake pripojeni, jakou ma barvu toaletniho papiru nebo cislo bot. Alibisto agresivni.

A jak rikam, jednou neco po me chtej....

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
Nechtěl jsem se míchat do žádných soukromých sporů, ale tady prostě musím reagovat. Charlie, než něco napíšeš, promysli si to - předejde se zbytečným střetům. Navíc začínáš být jako hráč jménem "player" po pár minutách popíráš to, co jsi předtím napsal a to na tebe nevrhá dobré světlo.

cituji:
1) 3-6minut? Fakt? A co to mas za rychlost? Ted to nemyslim nijak zle, ale zajma me to. Ja treba mapu stahnu za par vterin (50M) - fakt se nestaram vubec kolem toho, kdo ma jake pripojeni, jakou ma barvu toaletniho papiru nebo cislo bot

tak zajímá tě to nebo ne?????

2) proč hned vyhrožuješ někomu, kdo s tebou nesouhlasí???

opet cituji:
a) Nevim proc jsi tak agresivni, ptal jsem se slusne. Doufam, ze jednou neco budes potrebovat, ver mi, ze si vzpomenu.
b) A jak rikam, jednou neco po me chtej....
Briki nebyl nijak agresivní, aspon podle mého názoru

tak by mě zajímalo, jaký postoj zaujmeš k mé osobě po tomto příspěvku, protože s tebou nesouhlasím veřejně na foru již podruhé (poprvé ohledně hlasování miss)
myslím, že píšeš v rychlosti a plný emocí a jistě to nemyslíš zle - jen svým projevem popudíš ostatní diskutující

Příspěvek upravil Cleanerman: 15.05.2011 - 18:16

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Na chvili jsem se pozastavil a zrejme nasel odpoved na otazku, kterou resim uz par tydnu. Vic k tomu ke konci, takze v klidu a pomalu, vic to uz resit nebudu, pouze vysvetlim (predem se omlouvam za pripadna nedorozumeni, nejsem konfliktni clovek):

1) 3-6minut? Fakt? A co to mas za rychlost? Ted to nemyslim nijak zle, ale zajma me to. Ja treba mapu stahnu za par vterin (50M)
Mysleno 50M data, to jsem mozna mohl dopsat. Nemyslim si ale, ze by to reakci zmenilo. Pokud je nekdo vztahovacny a chce na to v takovem duchu reagovat, reagoval by na to stejne tak.

2) fakt se nestaram vubec kolem toho, kdo ma jake pripojeni, jakou ma barvu toaletniho papiru nebo cislo bot
To byla reakce na odpoved "clovek jako ty, ktery se okolo pocitacu mota zrejme dost dlouho, by mohl tusit jake jsou moznosti pripojeni". Zajmalo me to momentalne, v tom okamziku, ale ne ze bych bez toho nemohl spat. Netusil jsem, ze tu je nejaky Briki, co si to vezme jako osobni utok, ktery me musi hned vratit. Kdyz se takto bavim mezi jinyma lidma a to je nemusim vubec znat, tak z toho vznikne treba normalni diskuze. Ale ne reakce typu "prvni psychiatricka lecebna by ti otevirala branu". Na takove lidi nejsem zvedavy a tim pro me Briki zkoncil. Zvlastni, ale me to zrovna jako pratelska diskuznu reakce nepripadalo. To rikam na rovinu, protoze takove jednani nemam za potrebi.

3) proč hned vyhrožuješ někomu, kdo s tebou nesouhlasí???
Nebudu si ted brat list pres usta a na rovinu: nerekl bych ani hovno, kdyby nenapsal to co napsal, ale reagoval normalne. Nemam problem s tim, ze se mnou nekdo nesouhlasi, muzu se i mylit, nemam problem priznat chybu, kdyz vim, nebo se diskuzi dopracujeme k tomu, ze jsem nemel pravdu. A jentak mezi reci, ja zde, kde bydlim, nemel nic. Ani 1kB net. Musel jsem si to vybojovat tim, ze jsem volal na O2 aby prisel parkrat technik, s tim jsem pak volal na UPC, ze jim to nejde (nebyla pravda) UPC do par mesicu instalovali kabely a ja mel po pul roce boje internet. V mezicase jsem mel nejaky pitomy mobile internet s USB pripojkou a signalem v lete a slunicku dve carky a zime nebo desti casto vypadky nebo jen jednu carku (plus ze to byl 2M net). A od te doby jsem se nikde nedival ani neptal, kdo co ma. Jen me to zajmalo, nic vic.

4) Navíc začínáš být jako hráč jménem "player" po pár minutách popíráš to, co jsi předtím napsal a to na tebe nevrhá dobré světlo.
Ted te nechci nijak urazit, ale neni mozny, ze to co jsem napsal, by se dalo vylozit nekolika zpusoby? Proc ma hodne lidi tendenci si to vylozit vzdy v tom nejhorsim a tak hned jednat? Tim nemirim na nikoho, ale vseobecne i v zivote.

5) ohledně hlasování miss
Nebudu resit, pro me uzavrena zalezitost.

Ja rad prispeju radou a pomoci, vc. vlastniho pricineni cele COD4 komunite, ale narazime zde na sebe v nekolikati rovinach a je to znat. To jsou studenti, pracujici studenti a pouze pracujici. Vek, myslenkove rozdily a chapani nekterych vyroku si proto kazdy vyklada po svem. Stejnetak vypadaji i reakce. Prestal jsem hrat na vastnim serveru nejenze mam ted hodne prace a jeste hromady zkousek, ale protoze me zabomysi valky, kde kazdy chce mit svuj nazor a ten je nejlepsi, unavili. I z toho duvodu premyslim se na to vybodnout. A narazim na nesouhlas stale vic a vic, takze si myslim, ze jsem se dostal do zlomoveho bodu, kdy je asi na case jit dal. Ted mam opravdu malo casu, takze to nebudu resit, po zkouskach se podivam co bude, nebude. Pripoustim, ze je mozny, ze jsem kapku rozladeny, precejen clovek investuje hromady prace a casu do modu a pak kdyz chce videt nejaky uspech tak misto toho cte stiznosti zleva a zprava, pak resi problemy v zivote atd atd, takze ano, pripoustim, ze ne vzdy musim mit cistou hlavu. A ano, pripoustim, ze jsem klidne mohl na vterinu zavrit oci a nereagovat v toppicu MISS. Udelal jsem to tak jiz vicekrat, ani poradne nevim, jaka okolnost presne byla pohnutkou k reakci na, pro me, zcela bezvyzname tema. Bez urazky.

...nicmene urazit jsem nikdy nikoho nechtel ani napadat. Na dalsi reakce nebudu jiz odpovidat a dekuji za radu - rozmyslim si priste, jestli mi bude stat za to odepisovat do nejakeho toppicu a riskovat nejaky stret, jen protoze bych mohl mit taky svuj nazor. Tim se ted nechci dotknout tebe, protoze toto je mezi Brikim a mnou. Respektive bylo, protoze ja jsem to pro sebe uzavrel poslednim postem.

Mel bych toho jeste vic, ale nema to smysl. Co jsem zazil a cetl (jak zde, tak kolem vlastniho modu vc. mailu i skypu) za posledni dva mesice mi stacilo, takze v tomto duchu se predbezne se vsemi loucim. Tem, co se to tyka poslu jeste PM nebo mail jak ne-/budu mit zajem pokracovat, az budu mit opet vice casu.

PS: Omlouvam se, ze to je tak dlouhe, promazaval a upravoval jsem text nekolikrat, aby byl co nejkratsi a zaroven zachoval myslenky.

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
charlie, ja osobne jsem si s tebou chtel nekdy v klidu promluvit ohledne tveho modu, dat ti nejake postrehy apod. Takova moznost neprisla, resp. jsem te ne TSku nikdy nepotkal... To jen k vysvetleni, jak jsem te vnimal pred tvym postem.
Tvuj post jsem pochopil jako vysmech, pokud to tak nebylo mysleno, tak sry, ale jinak to byt pochopeno ani nemohlo. Jeste jednou si to precti a posud sam, jestli bys svuj vlastni post chtel cist na svou adresu. Ve tvem vysvetleni byla moje "otevrena brana lecebny" byla totalne vytrzena z kontextu, navic alibista agresivni?? V cem jsem alibisticky? Agresivni ano, protoze jsem te rovnou poslal nekam. Ale alibismus absolutne ne.
Jestlize jsem u tebe skoncil, tak ver tomu, ze do seznamu ukoncenych jsem se nedostal jako prvni.

Charlie, chapu, ze nemas lehky obdobi... Myslim, ze to byl Lachy nebo Cuco, kdo tu vysvetloval, ze jsi pred zkouskama, tak chapu, ze muzes byt "rozladeny". Taky jsem si tim prosel... Ale takhle proste ne.

omlouvam se Libundovi za totalni OT...

Guest_Thunder_*

• Host
To všechno, co je zde popsáno vnímám celé jako vzájemné nepochopení, a proto se další debata dostala do dimenze tzv. "worst case scenario", kde vše co může být chápáno špatně, nakonec chápáno špatně je.

Ten "dotaz", co tu Charlie položil, vůbec nemusel myslet zle, a sám za sebe jak ho znám, tak věřím, že ho ani zle nemyslel. Problém je v tom, že si jeho post každý vyložil tak nějak po svém. Není až zase úplně náhoda, že ta skupinka lidí co tu reagovala jakoby podrážděně na jeho dotaz, byla skupinka, která má "horší" internet. Skupinka lidí co problémy s internetem neřeší a je zmlsaná optikou za pár stovek a ani nemusí řešít kolik mega vlastně má, tak ta to špatně nepochopila, ba co více ani ji to nestálo za jakoukoliv reakci. Tímto zde nechci vytvářet nějaké dva pseudobloky, nicméně je to dost možná až na drobné výjimky holý fakt, a proto se tato debata dostala až takto zbytečně daleko. Jinými slovy ad absurdum, kdybychom měli všichni stejný internet, tak by tu vlastně žádný flame nevznikl, jeden druhému bychom tiše přizvukovali a bylo nám všem dobře. :)

Ale tak zpátky do reality...
Na straně jedné dokážu pochopit, že lidi pro které je stabilní ping a 50M "nedosažitelnou" metou(z hlediska svého bydliště a možností z toho vyplývajících) může podobný dotaz "pobouřit" a v krajně absurdním případě si to můžou dokonce vysvětlit jako chvástání či povyšování se nad druhé. Na straně druhé je třeba říct, že nevím, jestli je potom tedy tím nejlepším "řešením" posílat onoho člověka, co položil tento dotaz zrovna do psychiatrické léčebny a zavést tak debatu někam, kam ji nechtěl zavést nikdo z Vás. :shocked:

Situací, kde obě strany mají na velké množství věcí velmi podobný názor jsou stovky, bohužel právě díky překážkám v podobě vzájemného nepochopení interpretace toho, co vlastně chtěl vyjádřit ten druhý vznikají vlákna a debaty o věcech, o kterých nikdy nikdo nechtěl mluvit. :tytyty:

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních