Unban IP
Winduu123
29.06.2014
Zdravím, chtěl bych požádat o unban, Dostal jsem IP-ban za opakované obcházení banu. Ten ban za urážky adminů sice není kvůli mě ale to vám stejně nedosvědčím.
Tak děkuji aspoň za zvážení.
IP:
85.70.140.185
IP:
85.70.140.185
Briki
30.06.2014
tvoje zadost po tlakem novych prispevku utekla z recent topics, proto vyzvedavam vzhuru
Libunda
2.07.2014
Není třeba up v případě takovýho průseráře, nehledě na to, že mě uhání po livechatu a TS.
Briki
2.07.2014
sry, pokazde kdyz napsal, tak to hned ulitlo z recentu... tak aby se to neztratilo... vis o tom, to je dulezite
Damien
8.07.2014
Takže tímto se přiznávám že jsem byl u windua a napsal jsem to tam já
nevěděl jsem že bude mít z toho až takovej průser
Libunda
10.07.2014
Protože umíme z našeho systému vytáhnout kupu zdánlivě nedůležitých údajů, přišli jsme na to,
že tu omluvu nepsal Damien, ale Ty.
Dali jsme Ti šanci se zachovat čestně, jako správnej chlap, ale to zjevně nejsi.
A jelikož si tuto šanci takto ledabyle zazdil a děláš z nás blbce, k UNBANU nedojde.
že tu omluvu nepsal Damien, ale Ty.
Dali jsme Ti šanci se zachovat čestně, jako správnej chlap, ale to zjevně nejsi.
A jelikož si tuto šanci takto ledabyle zazdil a děláš z nás blbce, k UNBANU nedojde.
K4r3l01
10.07.2014
at koukam jak koukam tak damienova ip adresa vazne neni zabanovana.takze mi zacina pripadat ze z nas delas akorat hlupaky
K4r3l01
11.07.2014
Damiene prosimte pro overeni to napis z tveho pc a ne od Winduua tvoje ip se odbanovala i s tvym profilem
Damien
13.07.2014
Nevím jak to mám napsat z mého pc, když ho mám rozbitý, odešel mi procesor a modem. Jsem zase u windua, a mám jen ntb teď.
Libunda
14.07.2014
No jak bylo napsáno již několikrát.
Až budeš Damiene doma (z práznin u windua) vem ten svuj notebook, ze kterého píšeš i teď a napiš to ještě jednou.
Pak se posuneme dál.
Až budeš Damiene doma (z práznin u windua) vem ten svuj notebook, ze kterého píšeš i teď a napiš to ještě jednou.
Pak se posuneme dál.
K4r3l01
25.08.2014
Nejspíš to bude kvulitomu ze damien stále nenapsal ze své IP a co napsal ze už je doma a opět to přišlo z tvé IP je prostě nepresvedcujici az opravdu napíše ze své adresy tak to teprve zacnem resit
Winduu123
26.08.2014
ok, unban nedostanu, jsou tam důvody kvůli kterým to napsat nemůže, nashle
Winduu123
29.08.2014
drž píču, hraješ si na admina a ani brain nemáš, protože mě nemáš rád, nedáš mi unban, wake up.
kdyby něco /cg_brain 1
kdyby něco /cg_brain 1
Libunda
29.08.2014
OK, takže oba dva chlapci permaban, plus ban na forko.
Takové ĺidi opravdu mezi našimi přáteli na forku, na Tsku, ani ve hře nepotřebujeme.
Jsem na nás pyšnej, že jsme nepodlehli fňukání takového ukřivděného a nevychovaného člověka.
Příspěvek upravil Libunda: 29.08.2014 - 18:11
Takové ĺidi opravdu mezi našimi přáteli na forku, na Tsku, ani ve hře nepotřebujeme.
Jsem na nás pyšnej, že jsme nepodlehli fňukání takového ukřivděného a nevychovaného člověka.
Příspěvek upravil Libunda: 29.08.2014 - 18:11