←  Open Warfare - Discussion

For Gamers Fusion

»

XP Bonus

Guest_work_* 16.08.2014

Zdravím dnes okolo 12 jsem přišel na server a měl jsem nahráno 7hodin na bonusu a zničeho nic na 54 jak se změnila mapa tak už sem je neměl,nově tam mám nahráno půl hodiny.. Tohle se mi nestalo poprvé.. Nedostal jsem warn nebo ban prostě nic :( Děkuji za odpověď
Odpovědět

, uživatelova fotka othnielx 16.08.2014

Nemusíš dostat přímo warn, stačí když napíšeš slovo, které by mohlo připomínat, nebo obsahovat sprosté slova, např. sekunda, a je tu fuc atd atd.
Odpovědět

Guest_work_* 16.08.2014

Nic takového jsem nepsal
Odpovědět

, uživatelova fotka GEORGE.cz 16.08.2014

To bude nejaka chyba to vyresi K4 nebo peter, neco podobneho uz tu myslim resil kenny.
Odpovědět

, uživatelova fotka RanDy 16.08.2014

jednou se mi to resetovalo za slovo "reklama" nevím jestli se to už opravilo, zkoušet to nechci :D
Odpovědět

Guest_work_* 16.08.2014

Jenže já nic nepsal to je ten problém ...
Odpovědět

Guest_Kvrdlic_* 16.08.2014

ja nevim proc to furt resite vsak kdyz tu nebyl bonus tak jste neresili ze nemate XP za nic a ted se tu o to furt dohadujete ... ze vas to bavi vsak to je hra ne soutez o nejvetsi lvl :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 16.08.2014

A kdy konkrétně se ti ten bonus resetoval? Jak jsi přišel na server po té 12-té, nebo to bylo později, např. kolem půl třetí?
Odpovědět

Guest_work_* 16.08.2014

Bylo to o něco později nevím kdy přesně mezi jednou a třetí se mi zdá ... Fakt nevím :(
Odpovědět

Guest_work_* 16.08.2014

Zobrazit příspěvekKvrdlic dne 16.08.2014 - 18:02 napsal:

ja nevim proc to furt resite vsak kdyz tu nebyl bonus tak jste neresili ze nemate XP za nic a ted se tu o to furt dohadujete ... ze vas to bavi vsak to je hra ne soutez o nejvetsi lvl :)
Nikdo tady neřeší lvl kvrdliči,problém je ten že já sem tu u toho strávil zbytečně těch 7 hodin když mi to zmizí.....
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 16.08.2014

Ono totiž v té době jsi napsal spoluhráči "lamo" a to jak víš se b3 nelíbí, tak možná proto přišel restart bonusu.
Odpovědět

Guest_work_* 17.08.2014

Ale já fakt nic nepsal hej :(
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 17.08.2014

Včera přesně v 14:34 jsi napsal lamo na serveru 54 a měl jsi nick H&ze a diky tomu se ti vyresetoval bonus
Odpovědět

Guest_work_* 17.08.2014

hmm to je celkem blbé pro mě,protože o ničem takovém nevím :( Ale díky
Odpovědět