Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

XP Bonus

13 odpovědí na toto téma

Guest_work_*

• Host
Zdravím dnes okolo 12 jsem přišel na server a měl jsem nahráno 7hodin na bonusu a zničeho nic na 54 jak se změnila mapa tak už sem je neměl,nově tam mám nahráno půl hodiny.. Tohle se mi nestalo poprvé.. Nedostal jsem warn nebo ban prostě nic :( Děkuji za odpověď

othnielx

Rusher

• V.I.P Člen
  • 277 Příspěvků:
464
Nemusíš dostat přímo warn, stačí když napíšeš slovo, které by mohlo připomínat, nebo obsahovat sprosté slova, např. sekunda, a je tu fuc atd atd.

Guest_work_*

• Topic Starter
  • Host
Nic takového jsem nepsal

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
To bude nejaka chyba to vyresi K4 nebo peter, neco podobneho uz tu myslim resil kenny.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

RanDy

Sergeant Gold

• Člen
  • 240 Příspěvků:
55
jednou se mi to resetovalo za slovo "reklama" nevím jestli se to už opravilo, zkoušet to nechci :D

Guest_work_*

• Topic Starter
  • Host
Jenže já nic nepsal to je ten problém ...

Guest_Kvrdlic_*

• Topic Starter
  • Host
ja nevim proc to furt resite vsak kdyz tu nebyl bonus tak jste neresili ze nemate XP za nic a ted se tu o to furt dohadujete ... ze vas to bavi vsak to je hra ne soutez o nejvetsi lvl :)

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
A kdy konkrétně se ti ten bonus resetoval? Jak jsi přišel na server po té 12-té, nebo to bylo později, např. kolem půl třetí?

Guest_work_*

• Topic Starter
  • Host
Bylo to o něco později nevím kdy přesně mezi jednou a třetí se mi zdá ... Fakt nevím :(

Guest_work_*

• Topic Starter
  • Host

Zobrazit příspěvekKvrdlic dne 16.08.2014 - 18:02 napsal:

ja nevim proc to furt resite vsak kdyz tu nebyl bonus tak jste neresili ze nemate XP za nic a ted se tu o to furt dohadujete ... ze vas to bavi vsak to je hra ne soutez o nejvetsi lvl :)
Nikdo tady neřeší lvl kvrdliči,problém je ten že já sem tu u toho strávil zbytečně těch 7 hodin když mi to zmizí.....

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Ono totiž v té době jsi napsal spoluhráči "lamo" a to jak víš se b3 nelíbí, tak možná proto přišel restart bonusu.

Guest_work_*

• Topic Starter
  • Host
Ale já fakt nic nepsal hej :(

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Včera přesně v 14:34 jsi napsal lamo na serveru 54 a měl jsi nick H&ze a diky tomu se ti vyresetoval bonus

Guest_work_*

• Topic Starter
  • Host
hmm to je celkem blbé pro mě,protože o ničem takovém nevím :( Ale díky

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních