Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

server drama

30 odpovědí na toto téma

maddy

Chief Petty Officer Silver

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha

*
POPULÁRNÍ

Přeji příjemné nedělní odpoledne, jelikož mě celkem štve to co se tu poslední dobou děje, tak jsem se rozhodl napsat takovej menší ubrečenej post. Občas chytnu náladu si zahrát staré dobré OW, tak zapnu klienta a co to mé oko modravé nevidí ? Všichni hrají jen na serveru s číslem 54, nu, je tomu tak. Nic proti tomu serveru nemám, ale je to celkem frustrující, když vám hra poroučí, že musíte hrát jen na jednom serveru, protože ty ostatní zejí prázdnotou. Nevím proč tomu tak je, vlastně vím a moc dobře, všichni si chtějí nahrabat co nejvíce XP a na to je současné nastavení 54 přímo dělané. Proto vás žádám, abyste s tím zkusili něco udělat. Je to celkem lehce řešitelné, stačilo by třeba xp raty na 54 snížit a vyrovnat je s ostatními servery a to by zapříčinilo, že by se lidi zase rozutekli jinam a nemuseli by bejt nuceni hrát jen na 54. Nebo je naopak zase všude zvyšte, to by mělo stejnej efekt. Mně osobně ty expy jsou fuk, jen jak už jsem napsal, neberte to zle, je mi celkem proti srsti, když vás to nutí hrát na jednom serveru, kterej nepatří mezi vaše nejoblíbenější. Peace.

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
:thumbup:
Odeslaný obrázek

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
já mám třeba 114 level - ale poctivě nahranej. :) žádný vesmírný perky ani xp - klasika kill za 150. :D.

Je to jako dřív s céčkama - každej honí lvl- ,ale co pak? nic..... :D

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765
maddy kdyby na 54 nebyl mod SR tak tam hraje stale jen 5 lidi :-) hold tu kazdy honi XP.
Posted Image

Guest_KenNnY_*

• Host
Mě osobně hrabe v hlavě proč zrovna na #54 je takový velký Xp rate? :dry: Je to těma ''Extra mapama ?'' nebo je to tím že je tam ''Team Kill''? :dry: podle mě by se mohl aktivovat i ''Team kill'' na #26 a bylo by to stejné ne? :qutation:
No ale spíše bych to taky vyrovnal ty expy ať lidi netvrdnou na jednom serveru :) a Jak sem tam vylízam na ''TS'' :D Tak slécham že je úbitek adminu takže určitě budou i admini moc rádi že se jim vrací hráči na servery :)
''Takže Vyšší admini -> myslete na ostaní adminy a na ostatní servery a zaměřte se na vše jinak na 4GF rovnou můžete DM,Ass, apod.. servery uzavřít a hrát jen na #54 / #53 ,což by moc 4GF prospělo takže by jste mohly s tím něco udělat,
Je mi líto některých adminů které nebaví hrát jen furt dokolečka S&D a mají určený server a nemají tam hráče :wacko: !!!Balance Server!!! :4gf: :afro:

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
jde o to že těch hráčů je málo... je jedno kolik bude xp.. jen se změní místo kde se bude hrát...
Odeslaný obrázek

Ferdo

Private 1st Class

• Člen
  • 44 Příspěvků:
15
Ja by som tiez daI na 26 viac xp boI to naj server a teraz tam nikto nikdy neni aIebo sa pripojja za dden na 2 mapy a zas nic. keby sa daIo dat viac xp boI by som rad a skusit to mozte !

maddy

• Topic Starter
  • Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Brown: Myslim si, že by jich tam 5 nebylo, vždycky tam hrála specifická skupina lidí, které o expy určitě nešlo. :)

TermixXx: Hráčů určitě není málo, musíš taky brát v potaz, že jsou prázdniny a 54 je prakticky pořád full, většinou mám problém se napojit a čekám třeba 15 minut. No a o té změně místa, kde se hraje, je celej tenhle topic. Jde o to že ti co chtěj expy tak musej hrát na 54, i když by třeba radši hráli na 26/50 ale to je pro ně zase ''nevýhodný'', protože tam nejsou takový expy jako na 54. A kolik je expů není jedno, to by právě způsobilo ten přechod hráčů, co dřív hráli na 26 zpět na 26 :)

Příspěvek upravil maddy: 17.08.2014 - 17:02

othnielx

Rusher

• V.I.P Člen
  • 277 Příspěvků:
464
Já hrávám tam, kde je hodně lidí, ať už na #26, #50, #54, #53, atd. preferuji S&D módy, protože jsem si zvykl že po smrti si můžu odpočinout, ať bude kde chce co bude, ať už TK, expy, atd. je mi jedno, budu hrát tam, kde je hodně lidí, když budou #26, #50, #54 plné upreferuji #26, protože jsem tam hrál prakticky od začátku :). Ale kdyby například na #26 zůstal S&D, Retrieval, na #50 S&D, S&R, a na #54 pouze S&D, tak si myslím, že by se to dalo taky uhrát, každý mód by měl jisté umístění, a nikdo by si nemohl stěžovat, že na #54 je pořád ten blbý mód, když podle mě, je zábavnější když si můžete zahrát třeba i 4x ua kolo :). Toť můj názor

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765
maddy : To mas asi pravdu ale ta specificka skupina o ktere mluvis uz je bohuzel davno pryc :-( hraji tanky a nebo uz nehraji ani cod. Vcera tam byl Kopa Hnoje a vydrzel tam jen 10 minut a jedine co napsal ze je to strasne .A ja mu musim dat za pravdu ,to co se ted deje je k placi a domnivam se ze lepsi to uz nebude. Hraci hraji jen na 54 a 53 a dle meho nazoru kvuli teto aktivite cim dal vice upada 4gf...
Posted Image

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
ale expy jsou tam takové už minimálně rok. Hráči se tam přesunuli pár měsíců zpět... Takže tím to nebude... já osobně hraju 54 a když za kill dostanu 10xp a za plant dostanu 50xp tak tam budu hrát i když na 26 bude za plant a kill 1000xp.... Hráčů sice dost je, ale zase né tolik. Prostě ty časy kdy byly servery plné už jsou bohužel nenávratně pryč.
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
censored

Altik

Sergeant Major of the Army

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
Mňa 26 osobne nebaví.... hráči sa postavia niekde pri respe a strieľajú iba do steny... všetci už poznajú všetky priestrely... hra o ničom.... server 50 to isté...

Příspěvek upravil Altik: 17.08.2014 - 18:25

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
přesně
Odeslaný obrázek

maddy

• Topic Starter
  • Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
To jsou vaše názory, který vám neberu, ale s timhle topicem nemaj co dělat, držte se prosím tématu :)

Altik

Sergeant Major of the Army

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
maddy všetky tieto sťažnosti sú lebo na serveroch s origo mapami nie sú hráči... tak čo si mám o tejto pomyslieť ? :) pred tým bola iba 26 a to vám nevadilo... niekoľko hráčov omrzeli furt tie isté mapy tak šli na 54 a zrazu si každý sťažuje.... zvykni si možno o mesiac bude zas iný server obľúbený...

Příspěvek upravil Altik: 17.08.2014 - 19:58

maddy

• Topic Starter
  • Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
no comment, jak jsem řekl, drž se topicu :)

Guest_Kvrdlic_*

• Host
ja osobne jdu raci taky 26 , 50 , 52 nebo 62 ale vzdy tam cekam tak 20 minut a mam po nalade a raci jdu hrat neco jineho jen tak si skakat po mape a cekat jestli se nekdo pripoji me nebavi chtelo by to aby se vratili hraci a nebo zacli hrat novy a ne jen 2 plne servery a zbytek prazdny

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 213 Příspěvků:
392
Maddy měl si to napsat na hulváta :) nešlo by prostě a jednoduše na všech serverech udělat stejný XPčka? Už je jedno jestli podle 54 a nebo 26. Jeden se vybere a podle toho se nastaví na ostatních. Servery TDM a DM se prostě nastaví nějak tak aby to za mapu dalo tak průměr XPčka ze SaD. Pak se každý může rozhodnou jaký typ chce hrát

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha

*
POPULÁRNÍ

Z mého pohledu obyčejného usera je absolutní blbost aby na některém serveru bylo za platnt, kill atd. víc exp než na jiném serveru, je na každém kde chce hrát a v tomto se s maddym shoduji, že je to nucení hráčů hrát na určitém serveru.

FREE FOR ALL
Odeslaný obrázek

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Hrál jsem tu od samého vzniku 4gf, jako řada z vás. Hrál jsem tu jen DM. SaD mě nebaví. Bohužel servery Dm na 4gf jsou pouze do počtu. Kde je ta doba, kdy na obou serverech bývalo plno? Ta doba se již nevrátí. 4gf mi přirostlo k srdci a i když tu již nehraji, tak stále sleduji dění zde na foru. Nemyslím si, že by to bylo jen vyšším xp na jiných serverech nebo tankama. Hraji na jednom portálu, kde jsou dva servery Dm clasic a neustále tam je 10 -15 hráčů a není vyjimkou tam potkat hráče, kteří tu hráli dříve. To stojí za zamyšlení.

Petr Watzke

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 150 Příspěvků:
141
Také jsem dříve hrál jen DM,ted je 62 pořád prázdná,doba AlihoPohody je pryč,vím,že jeho klan kolikrát provokoval a nebylo to vždy košér,ale on byl jeden z nejlepších v DM a servery byly prakticky pořád narvané,75-80% her vyhrával,ale byla čest ho porazit,byly to zlaté časy,prosím,at se ty časy vrátí :).DM tu byl pořád narvaný,jsem pro návrat aliku a starých dobrých časů,DM forever :).

Maraaa

Corporal Gold

• Sponzor Silver
  • 136 Příspěvků:
207
  • LocationVitkovice
Ahooooj chci zatleskat maddymu že XP na 54 jsou nižší ale co z toho že 26 pořad prázdna Velky pokrok :thumbup: :thumbup: :thumbup:

a ostatní servery tak nějak :)

a Částo hrajeme na serveru 43 tak bych poprosil o zvýšeni jako na TDM a DM děkují moc krát

Příspěvek upravil Maraa: 19.08.2014 - 22:30

Granat

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
126
  • LocationLiberec
Zdravím :)

Tak koukám že jste si zas vybrečely snížení expu na 54.Myslíte si že když jsou snížené expy že zas budou jinde plné servery,podle mě ne,protože dokud bude na 54 Rescue tak ostatní servery budou skoro prázdné.Je mi jedno jestli mi dáte mínus,je to jen můj názor.Zdravím Granat :)

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
Na DM a TDM bylo navyseno. Nedavno

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk

Ochmonekk

Private

• Člen
  • 21 Příspěvků:
32
  • LocationPezinok
jasne že 4gf ma malo hračov ked už to neni cod4,mna už tiež nebavi chodiť na tu 54 lebo tie mapy su strašne a nudne.

Lukky

Chief Petty Officer Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 380 Příspěvků:
1003
  • LocationPraha
Tak se k tomu taky vyjádřím i po snížení XP za kill a sebrání známky na 54 je v odpoledních hodinách stále plno za plant je tam stále 1000XP defus a zníčení bomb 1120XP přesně nevím a proto jsou servery 26,50 prázdný když se tam nic nezměnilo ,na serveru 54 si nahrajou hráči stále více XP, tím NEříkám XP na 54 za plant/defus snížit ale spíš přemýšlet o navýšení XP za tyto ukoly i na serverech #26,50 SaD a dát třeba zkušebně Rescue na server 50, myslím že by to mohlo natáhnou zpět hráče na tyto 2 servery. Dále tu jsou i ostatní servery třeba 43 při Gungame je to dobrý gametype ale bohůžel tam nikdo nehraje a proč? je tam za kill pro některé jen 18XP radši jsou na 54 nebo 53 protože si tam nahrají více XP občas se stane že se tam sejde pár hráčů a to vydrží třeba jen 1-3mapy a konec.Po navýšení XP si myslím že 53 ožila.Dále některé mapy na 26,50 ale to se snad časem vyřeší díky hlasování. A jak navrhoval hráč othnielx - Chainkilling 2 dny to fungovalo a teď nic, nevím zda s tím není nějaký problém.. bylo to docela zajímavý zpestření hry.Hraní je pro zábavu k tomu právě pro některé patří i počet nahraných XP, mírné navýšení XP přeci nikoho nic nestojí, alespoň by byla někdy naděje dosáhnout 230lvl :)

Příspěvek upravil Lukky: 20.08.2014 - 11:11

Hašan

Private 1st Class

• Člen
  • 59 Příspěvků:
95
  • LocationMorava, to je krásná zem :-)
Jj jak říkáš, každopádně ikdyž si zajdu třeba na 26 tak to tam neustále padá, bodejt by tam pak někdo hrál

MASAKR-CZ

Private 1st Class

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 59 Příspěvků:
148
Přesně tak, když už tam někdo náhodou zabloudí na 26 tak to začne všechny kopat za silencer m14 nebo tak něco. Dělá to Backlot, Ambush a ještě nějaká. Myslel jsem, že nebudu reagovat, ale je smutné že je server 26 uplně v pr...., kde jsem hrál minimálně 3roky. Sbírání známek na 54 v 25 lidech je fakt tragédie. Snad nebudu muset začít hrát tanky, kterým se vyhybám už minimálně rok, které hraje 80 procent mé skupiny+30. Server 54 máte plný což jste chtěli a povedlo se, ale za jakou cenu? nevím jestli to není cesta do pekel až to ty lovce Xp přestane bavit ta numizmatika. S přátelským pozdravem Masox

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky

Zobrazit příspěvekPetr Watzke dne 18.08.2014 - 11:22 napsal:

Také jsem dříve hrál jen DM,ted je 62 pořád prázdná,doba AlihoPohody je pryč,vím,že jeho klan kolikrát provokoval a nebylo to vždy košér,ale on byl jeden z nejlepších v DM a servery byly prakticky pořád narvané,75-80% her vyhrával,ale byla čest ho porazit,byly to zlaté časy,prosím,at se ty časy vrátí :).DM tu byl pořád narvaný,jsem pro návrat aliku a starých dobrých časů,DM forever :).
PohodaCampod od alíku som nedávno stretol na tankoch a dobre som si s ním zahral.Ked sme jak jediný ostali brániť Base a samozrejme ostali jak posledný s týmu proti 6 enemy.Nevyhrali sme ale spoluprácou a vzájomným krytím sme ešte 4 dali dole.Pochybujem že sa ešte vráti a po jeho excesoch to asi bude aj dobre :D

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky

Zobrazit příspěvekMASAKR-CZ dne 20.08.2014 - 19:59 napsal:

Přesně tak, když už tam někdo náhodou zabloudí na 26 tak to začne všechny kopat za silencer m14 nebo tak něco. Dělá to Backlot, Ambush a ještě nějaká. Myslel jsem, že nebudu reagovat, ale je smutné že je server 26 uplně v pr...., kde jsem hrál minimálně 3roky. Sbírání známek na 54 v 25 lidech je fakt tragédie. Snad nebudu muset začít hrát tanky, kterým se vyhybám už minimálně rok, které hraje 80 procent mé skupiny+30. Server 54 máte plný což jste chtěli a povedlo se, ale za jakou cenu? nevím jestli to není cesta do pekel až to ty lovce Xp přestane bavit ta numizmatika. S přátelským pozdravem Masox
Ja som tankom úspešne odolával 3 roky :D a teraz +30 chalanov pravidelne stretávam na tankoch.Je mi ale velmi lúto 54,jak bola znásilnená.Len čakám čo s tým zase urobí školsky rok a dúfam že sa to zlepší.Nechápem prečo vôbec sa ten mod daval na 54.Tristopadesášetisíc serverov je dlhodobo prázdnych a musia sprzniť jeden z dvoch ktorý dlhodobo funguje.BOHA KRISTA MARIU prečo nerobíte pokusy na neuspešných a prázdnych serveroch?To nemáte žiadnu fantáziu jak motivovať ludí to otestovať?Hlavne že máte zamknutý test server dat logic.Mohli ste to najprv nahodiť na nejaký zaprdený server kde nikto nechodí a na týždeň to tam pustiť s takými xp jaké ste pre ten gametyp plánovali, hned by sa videlo že to má úspech a mohlo sa to nahodiť na menej navštevovaný server SaD.Verím tomu že väčšina stálic s 54 by ostala na 54.

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních