Prosba o unban
LuK3zz
19.08.2014
Prosba o unban a omluva
Ahoj, dne 18.08.2014 - 13:49 jsem dostal ban za nevhodné chování...
PBGUID:f191d2fa
IP ADRESA:78.156.141.32
Tímto unbanem bych se chtěl omluvit Strejdovy za to co jsem mu napsal a způsobil za problémy a tímto se mu omlouvám... A ještě bych se chtěl omluvit Smokymu za to co jsem napsal byl jsem hodně a hodně nasranej a to způsobilo to co jsem psal a tímto se cítím jako "debil". A tímto s hodně a hodně omlouvám Smokymu a Strejdovy.. Sorry. Byl bych rád za snížení unbanu.
Předem děkuji.
Smoky®
19.08.2014
Dohodnu se se Strejdou a dáme ti vědět. Osobně mě nebaví banovat hráče, ale když to nejsou schopni pochopit slovně, tak jinou možnost nemám.
LuK3zz
19.08.2014
Smoky za toto se ti omlouvám ale když jsme byli na tsku s Remienem tak Granát se ptal Remíka co stěma žebříkama a on říkal že se tam může ale ještě jednou se vám omlouvám

Smoky®
19.08.2014
tyto slovní odpovědi nemůžeš brát doslovně pokavaď dotyčný co ti to říká není přímo na serveru a nezná přesnou situaci o co se jedná, v takovýchto případech vždy záleží na rozhodnutí admina na serveru.
Smoky®
19.08.2014
hmmm po debatě se strejdou jsme dospěli k názoru, že ti ban vyprší 22.08.2014 - 15:10
jakýkoliv prohřešek bude trestán min. 2x vyšším trestem, stačí se chovat slušně a nebudeš mít žádný problém
jakýkoliv prohřešek bude trestán min. 2x vyšším trestem, stačí se chovat slušně a nebudeš mít žádný problém