Žádost o unban :-)
Liška
27.08.2014
Zdravím bývalé kolegy, a hráče
Někdo si ještě vzpomene, někdo raději zapomněl, i tak bych to rád zkusil...
Chtěl bych požádat o unban, tak, abych začal zase s čistým štítem (Nová ip, pbguid, vše....)
Cheater se umí polepšit když se mu zasteskne po starých známých a zase by si rád pokecal a vyblbl....
Změnil jsem bydliště, proto nová Ip, škola za mnou, mám práci a už jsem zodpovědným člověkem který jede na své triko....
Rád bych tímto požádal vyžší radu zda by se k mému "prohřešku" vyjádřili a zda by bylo možné to se mnou zkusit
Cheaty byli takové že nebyli.... Došlo jen k nedorozumnění, ale i tak jsem za cheatera považován... (Vysvětlení si nechám pro určité osoby co si požádají
)
(nejedná se o Unban, spíše o "povolení" u vás hrát pod nickem "Fox", starý key byl tzv. "free" )
Díky za odpověď
Liška Bystrouška :-)
Příspěvek upravil Liška: 27.08.2014 - 14:13
Někdo si ještě vzpomene, někdo raději zapomněl, i tak bych to rád zkusil...
Chtěl bych požádat o unban, tak, abych začal zase s čistým štítem (Nová ip, pbguid, vše....)
Cheater se umí polepšit když se mu zasteskne po starých známých a zase by si rád pokecal a vyblbl....
Změnil jsem bydliště, proto nová Ip, škola za mnou, mám práci a už jsem zodpovědným člověkem který jede na své triko....
Rád bych tímto požádal vyžší radu zda by se k mému "prohřešku" vyjádřili a zda by bylo možné to se mnou zkusit

Cheaty byli takové že nebyli.... Došlo jen k nedorozumnění, ale i tak jsem za cheatera považován... (Vysvětlení si nechám pro určité osoby co si požádají

(nejedná se o Unban, spíše o "povolení" u vás hrát pod nickem "Fox", starý key byl tzv. "free" )
Díky za odpověď
Liška Bystrouška :-)
Příspěvek upravil Liška: 27.08.2014 - 14:13
pro.nic.za.nic
27.08.2014
Liška
29.08.2014
aktuální není, je to spíše žádost typu zda bych mohl začít na novo, pak bych mohl dodat info, starý key už není
Liška
3.10.2014
Našel jsem "starý" cd key, i pbguid (8d3a1d14) key sem psát nebudu.... Kdyby něco, PM
K4r3l01
10.10.2014
ok tedy unban udelen, ale jakekoliv poruseni pravidel bude tvrde potrestano