Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 27.09.2014 - 17:52

POPULÁRNÍ
Aby měl každý stejné podmínky?Asi by mě nebavilo žít ve světě,kde má každý stejné auto,stejný dům,stejnou zahradu.....všechno stejné(původní myšlenka komunismu,aby si lidé nic nezáviděli,bylo by to hezké,ale svět by byl dost nudný a navíc jak jsme z historie poznali,nelze to uskutečnit),v CODU 4 začíná každý na stejných podmínkách,ale každý je jinak dobrý hráč a tudíž získává i nějaké herní výhody,které si svou hrou vybojoval,nelíbila by se mi hra,kde by měl každý hráč všechno zadarmo....závidíme dotyčnému plynovou masku?Vybojoval si jí!!!A tak je to se vším,hra je boj,život je boj.Ve hře začínáme všichni na stejných podmínkách,přirovnal bych to k porodu,všichni jsme se narodili,ale pak už jde každý svou cestou,stejně jako v CODU 4.
Odesláno 28.09.2014 - 08:53

Odesláno 12.10.2014 - 14:50

Skvělé, klobouk dolů. Jen to prosím neudělejte jako většina - zavedeme shop a pomaličku, potichoučku budou hráči nuceni kupovat v shopu, protože věci zadarmo budou mizet.
Hrál sem zde kdysi a jelikož patřím k těm, kteří milují svůj rodný jazyk. Vadí mi, že je teď vše v angličtině. Chápu - asi se vám daří a angličtina se vyplatí, ale proč neudělat multi-jazyk a ať si každý vybere. Český (možná slovenský) portál v angličtině.. no taak. Kde je vlastenectví? Chybí mi to.
Každopádně, super. Vrátil sem se zhruba po 2 letech a nestačím se divit. Fandím.
Hrál sem zde kdysi a jelikož patřím k těm, kteří milují svůj rodný jazyk. Vadí mi, že je teď vše v angličtině. Chápu - asi se vám daří a angličtina se vyplatí, ale proč neudělat multi-jazyk a ať si každý vybere. Český (možná slovenský) portál v angličtině.. no taak. Kde je vlastenectví? Chybí mi to.
Každopádně, super. Vrátil sem se zhruba po 2 letech a nestačím se divit. Fandím.
Odesláno 12.10.2014 - 15:15

Čau V máš pravdu Vadí mi, že je teď vše v angličtině.
Odesláno 12.10.2014 - 18:12

Petr Watzke áno budú mať všetci rovnaké podmienky ale na podstate toho, že skillery a hráči čo to hrajú 12 hodín a viac denne budú mať toho viac sa nič nemení. Predstav si hráča, ktorý ma lvl 60. Ten si nemôže dovoliť hrať s famasom lebo nemá nato lvl. Podla nového štýlu bude mat famas k dispozícii ALE zase si musí nahrať kredity aby si ho mohol dovoliť. Čiže pre hráčov ktorý to hrávajú dlho a majú dobrý skill nebude problém nahrať kredity na čokoľvek. V podstate bude všetko pre všetkých , len si to budu musieť vybojovať ako si napísal ty. Niektorí si myslia že shop v hre bude za real prachy, tak to napíšem hneď aby som to dal na pravú mieru, NIE budú to len virtuálne kredity, ktoré každý hráč bude dostávať za hranie.Čím viac hráč bude hrať tým viac bude mat kreditu na nákup v shope. Uvediem príklad : Hráč bude mať odohratých 30 hodín čistého hrania za ktoré získa 150 kreditov. V shope bude famas za 10 kreditov na 24 hodín a plynová maska za 5 kreditov na 24 hodín tak si to môže kúpiť a bude to používať 10 dní, čo mu možno zvýši skill a ľahšie bude nahrávať kredity ktoré potom môže zase použiť na čo bude chcieť.
Odesláno 12.10.2014 - 22:35

Budou mít sponzoři a VIP nějakou výhodu??? Třeba nějaký kredit boost nb tak něco?
Odesláno 12.10.2014 - 22:38

zatim nic takoveho nezvazujem
Odesláno 12.10.2014 - 22:42

Ale zbraně podle levelu zůstanou je to tak?
Odesláno 12.10.2014 - 22:54

ano shop je urcen pouze pro perky o nicem jinem nevim ale je mozne ze do budoucna pribudou i jine veci ale zatim se planuje pouze a jen pro perky
Odesláno 12.10.2014 - 22:56

Super díky

Odesláno 13.10.2014 - 10:37

jsem zvědav kolik kreditů mi připíšete za těch 6 perku co mam vyhraných z eventu a někdy i hluboko v noci. doufám že to bude tolik kreditu abych si mohl tyto perky užívat všechny najednou minimálně 2 roky v kuse, jinak je to pěkně na ...... .

Odesláno 13.10.2014 - 14:55

neo nikdo te nenutil aby jsi hral o perky nicmene nejaka kompenzace tam bude ale urcite nepocitej s tolika kreditama protoze v tom shopu budou uplne vsechny spec. perky ke koupeni
Odesláno 13.10.2014 - 15:07

Počítaj se do spec. perků i rush speed, survival killer atd.?
btw. jak to zatím vypadá s tím shopem?
btw. jak to zatím vypadá s tím shopem?
Odesláno 13.10.2014 - 18:03

RanDy ano v shopu budou uplne vsechny perky ktere jsme do hry pridali.
a s shopem to vypada tak ze se na nem pracuje
a s shopem to vypada tak ze se na nem pracuje
Odesláno 19.11.2014 - 08:40

Zdar borci kdy se tam chystáte tam tohle tu pecku ?? je to vážně libová věc

Odesláno 19.11.2014 - 11:01

njn tak nebudou perky na trvalo no a co? aspon se trosku zmeni vas styl hry....
skill neni o tom hrat s nejlepsi zbrani a byt prvni, ale hrat s tou nejhorsi a nebyt posledni
HAU
PS: miluju suicide vest
skill neni o tom hrat s nejlepsi zbrani a byt prvni, ale hrat s tou nejhorsi a nebyt posledni
HAU
PS: miluju suicide vest

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!
! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !
Odesláno 19.11.2014 - 11:36

vezmu si jakekoliv perky, empty weapon a coltik 1911 a budu behat jako silenec dale

Odesláno 20.11.2014 - 01:26

Ako to vypada s tou novou zbranou ktorá mala byt pridana?
ak si dobre spomínam mala sa pridať na prelome septembra/oktobra (záři/říjen) a kde tu nič stale nič
dik za odpoved

Odesláno 30.11.2014 - 17:48

bugs, idú vianoce, dostaneme to ako darček :-*
Najlepšie reakcie
- a prečo mi zoberiete moje perky kvoli ktorým som hral dlho do noci ??? Božee
- dostanem ako kompenzáciu brutálne veľké množstvo bodov v SHOP-e ???
- to nieje fér (Omyl, práve teraz to bude fér)
Celé mi to príde páni EventHunteri ( dalej už len EH) postavené na hlavu, eventy totálne kazia morálku, ľudia hrajú len na 26tke, na 54ke... volakedy dávno keď sme ešte ako JoSO klan fungovali, bola 28mička koľko krát dlhé hodiny plná, teraz ? Nič. Mŕtvy server, vid. ostatné.
Podľa mňa by bohate stačilo pridávať a odoberať zbrane, niečo ako sa stalo pri AK47 a Beast, upgradovať zbrane, zvyšovať a znižovať parametre podľa potreby, prípadne (viem, že to chce veľa času a námahy) pridať do hry nejaké efekty, napr matrix mód, niečo čo by "oživilo" ten ohraný engine.
Perky sú super, no netreba to snimi preháňať.
Najlepšie reakcie
- a prečo mi zoberiete moje perky kvoli ktorým som hral dlho do noci ??? Božee
- dostanem ako kompenzáciu brutálne veľké množstvo bodov v SHOP-e ???
- to nieje fér (Omyl, práve teraz to bude fér)
Celé mi to príde páni EventHunteri ( dalej už len EH) postavené na hlavu, eventy totálne kazia morálku, ľudia hrajú len na 26tke, na 54ke... volakedy dávno keď sme ešte ako JoSO klan fungovali, bola 28mička koľko krát dlhé hodiny plná, teraz ? Nič. Mŕtvy server, vid. ostatné.
Podľa mňa by bohate stačilo pridávať a odoberať zbrane, niečo ako sa stalo pri AK47 a Beast, upgradovať zbrane, zvyšovať a znižovať parametre podľa potreby, prípadne (viem, že to chce veľa času a námahy) pridať do hry nejaké efekty, napr matrix mód, niečo čo by "oživilo" ten ohraný engine.
Perky sú super, no netreba to snimi preháňať.
Odesláno 1.01.2015 - 08:47

mně se to libi
jste super

Odesláno 2.01.2015 - 16:02

Neříkám, že ten nový systém je úplně špatný. Ale zas na druhou stranu - přece jen by hráči, kteří nad těmi perky nějaký čas strávili, mohli být nějak odškodněni

Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odesláno 2.01.2015 - 16:55

Začni čitať poriadne a všetko a zistíš že za stare perky dostaneš nahradu v podobe bodov do shopu
Odesláno 2.01.2015 - 23:40

Musim říct, že tohle je velké lákadlo pro nové hráče. Možnost rychlejšího získání levelů a i zbraní. Paráda!
5 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 5 návětěvníků, 0 anonymních