Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 30.11.2014 - 22:01
Odesláno 30.11.2014 - 22:03
Byl jsem svědkem této bezprecedentní události, není to jen ojedinělý případ, útoky ze strany administrátora K1mb4la na naší skupinu jsou zcela cílené a opakují se.
Odesláno 30.11.2014 - 22:25
Taky zadám o potrestaní K1mb4la.Jelikož včera na naši skupinu byla provedena provokace na serveru 26 a K1mb4l tam byl u toho vůbec proti nim nezakročil,a to neni poprvé.Myslím si ze jako admin stím mel něco udělat
Odesláno 30.11.2014 - 22:27
Granate, ty jsi to asi bohužel nepochopil
Odesláno 30.11.2014 - 22:28
Proc pak
Odesláno 30.11.2014 - 22:36
Jestli jste to tam psali ze srandy,tak ja ale ne
Odesláno 30.11.2014 - 23:37
Granat dne 30.11.2014 - 22:25 napsal:
Taky zadám o potrestaní K1mb4la.Jelikož včera na naši skupinu byla provedena provokace na serveru 26 a K1mb4l tam byl u toho vůbec proti nim nezakročil,a to neni poprvé.Myslím si ze jako admin stím mel něco udělat
Odesláno 1.12.2014 - 02:08
loony nevidim zadny dukazni material ani nic podobneho.
az dotycne udaje doplnis, bude se tim nekdo kompetentni zabyvat
az dotycne udaje doplnis, bude se tim nekdo kompetentni zabyvat
Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!
! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !
Odesláno 1.12.2014 - 09:30
POPULÁRNÍ
kick je malo... loony, na potrestani by byl nutny alespon 2 minutovy ban...
jinak pobavili jste
jinak pobavili jste
Odesláno 1.12.2014 - 10:09
Nemám čas, ani náladu a chuť na to, řešit tady takovéto vaše srandičky, provokace.
Proto lock.
Díky tomu, že jsem musel zjišťovat o co jde a jak to je myšlené jsem nemohl dělat hromadu důležitějších věcí zde na forku.
Až si někdo bude stěžovat, že dlouho nereaguju na nějaký unban a vracení lvl, zamyslete se na tím, zda to není právě kvůli takovým blbostem....... !!!
Proto lock.
Díky tomu, že jsem musel zjišťovat o co jde a jak to je myšlené jsem nemohl dělat hromadu důležitějších věcí zde na forku.
Až si někdo bude stěžovat, že dlouho nereaguju na nějaký unban a vracení lvl, zamyslete se na tím, zda to není právě kvůli takovým blbostem....... !!!
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních