←  Videa

For Gamers Fusion

»

Ban omylem ?

Guest_PartyDane_* 5.12.2014

IP adresa: 88.100.213.15

pb guid: 7b71cdda

Dobrý den, přišel jsem asi po 4 dnech na Cod a vyskočil na mě text , že prý jsem dostal ban od server admina .. Přijde mi to divné , protože jsem se ničím neprovinil, proto žádám o přezkoumání a případné řešení. Děkuji předem
PartyDane
Odpovědět

, uživatelova fotka doDo' 5.12.2014

Zrejme ti už dnes neodpovie nikto, takže len pre tvoje info: 12.11.2013 - 17:27 / permanent / multiucet =Helvetica, Arial, sans-serif !important]permanent / multiucet[/font]
... zajtra sa k tomu bližšie vyjadria kompetentní.
Příspěvek upravil doDo': 5.12.2014 - 22:57
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 5.12.2014

Ahoj, a neměnil jsi si cd klíč? Před 4 dny jsi tu sice hrál, ale bylo to na jiném klíči(jiný pbguid). Jak je napsáno výše, tento je víc než rok banovaný, takže jsi na něm nemohl hrát.
Odpovědět

Guest_PartyDane_* 6.12.2014

tak to je velice zvláštní, já jsem si nic neměnil .. snad jedině nějak omylem .. to znamená ,že si budu muset dát jiný cd klíč? a od začátku zase? -.-
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 6.12.2014

To znamená, aby jsi zkusil najít cd klíč, na kterém jsi hrál před těmi 4 dny.
Odpovědět

To nenajdu ..
Odpovědět

Bylo by možné, kdybych změnil CD klíč, získat svuj level zpět? měl jsem asi 300XP od 62. nic moc vím, ale i tak jsem do toho svuj čas dal a od znova se mi zrovna nechce..
Je to celé nějaké divné, před krátkou dobou jsem normálně ještě hrál .. a v podstatě ze dne na den, kdy jsem ani nebyl na PC se stane toto .. moc to nechápu ..
Odpovědět

, uživatelova fotka K1mb4l 6.12.2014

pochybujem že na neoriginálny kľúč ti vrátia LEVEL :) nech prehovoria modré hviezdy :) oni otom vedia viac ...
Odpovědět

tak to je výborné..
Odpovědět

, uživatelova fotka K1mb4l 6.12.2014

originálny CD KEY stojí v podstate teraz už do 10€/300kč :) odpusť si jeden víkend bez chlastu, alebo iných vecí a máš originálny CD KEY a bez starostí :)
Odpovědět

O to mi nejde.. takže když budu mít origo cd-key tak mi level navrátí?
Odpovědět

, uživatelova fotka antifasatan 6.12.2014

jistěže (: navíc všichni máme cod4 rádi, tak proč nepodpořit vývojáře a těch pár korun do toho nevrazit? (:
Odpovědět

dobře, ozvu se tedy až budu mít cd klíč:)
Odpovědět