Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 7.12.2014 - 12:24
Dne 7.12 okolo 12 hodiny jsme se s hráčem Pro bro připojili na server 65. A viděli jsme jak jsi hráč téčko expil zbraně na Trustyknife.
Bohužel mám poškozené demo ale nahrál jsem video frapsem tady je odkaz na youtube: http://youtu.be/1Hz_YC1VVzg
pb guid hráče {*|Téé-cko|*}: 440158b2
pb guid hráče Trustyknife: bd999305
Záznam ze hry: Call of Duty 4
Důvod: nepovolené expení zbraní
Bohužel mám poškozené demo ale nahrál jsem video frapsem tady je odkaz na youtube: http://youtu.be/1Hz_YC1VVzg
pb guid hráče {*|Téé-cko|*}: 440158b2
pb guid hráče Trustyknife: bd999305
Záznam ze hry: Call of Duty 4
Důvod: nepovolené expení zbraní
Odesláno 7.12.2014 - 13:07
povedz mi kto si ich neexpil a duvod Proc ne kdyz jsem mal vsechno gold a padl mi levl a nikto mi ho nevratil ? to ze jsem chtel spat veci ?
Odesláno 7.12.2014 - 13:10
Zavist ?
Odesláno 7.12.2014 - 13:12
Já jsem si je nexpil a 4x mi spadnul lvl a měl jsem pokaždé 2 až 3 věci gold. A navíc je to v pravidlech.
Odesláno 7.12.2014 - 13:21
Tie sem nevidel tak sorry ale taky i RoughWb tam byl a i Pro.Bro ale nanich nenapses ?
Odesláno 7.12.2014 - 13:23
Protože ty jsem neviděl.
Odesláno 7.12.2014 - 13:27
oki no ... Uz to neresim
Odesláno 7.12.2014 - 13:43
Tecko vim že tam byl hrač rouGh WDB ale nestihl jsem jeho pb guid a pokud jse nepletu tak mel personal respawn takze jsi strilel na 1 misto a daval mu hlavy
Odesláno 7.12.2014 - 13:49
Na serveru jsem byl 2 minuty, dostal jsem asi 5 hlav, dal si 2 killy, personal respawn nemám. Do ničeho mě netahejte.
Edit - Žádat o ban za tohle je pěkně hloupý a zbytečný... panebože...
Edit - Žádat o ban za tohle je pěkně hloupý a zbytečný... panebože...
Příspěvek upravil Rough: 7.12.2014 - 13:55
Odesláno 7.12.2014 - 14:07
Tak sorry kamo ja tam taky byl chvilku a videl jsem tě tam tak zato moc sorry
Odesláno 7.12.2014 - 14:35
oki neresme to a slo by to i bez banu dufam uz sem se poucil uz to teda delat nebudu ale prosim lvl mi neberte diky
Odesláno 7.12.2014 - 16:31
POPULÁRNÍ
hm hm hm... trestat to jako expeni xp mi prijde prehnane, expit takto zbran je zas ubohe.... co s tím co s tím....podobnou věc udělalo 90% procent hráčů minimálně jednou.
Je to nečestné a je to v podstatě podvod.
vymluva spadlych lvlu neni přijatelná, protože ti všechny chalenge etc. zůstanou.
zamyslim se nad tím.
Ale pánové by se měli malinko spíš zamyslet nad sebou.
Je to nečestné a je to v podstatě podvod.
vymluva spadlych lvlu neni přijatelná, protože ti všechny chalenge etc. zůstanou.
zamyslim se nad tím.
Ale pánové by se měli malinko spíš zamyslet nad sebou.
Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!
! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !
Odesláno 7.12.2014 - 20:26
Uz sem se zamyslel uz to vice nebudu delat
Odesláno 8.12.2014 - 09:17
Jak správně napsal kolega Smoky,
přece nebudeme trestat každou maličkost, kterou udělal, nebo zkusil téměř každý z vás.
Tohle je opravdu o vlastní soudnosti, o tom být frajer a expit normálně a bejt na to hrdej.
Pokud tohle někdo v sobě nemá, tak ho to nenaučí ani trestání z naší strany.
Lock.
přece nebudeme trestat každou maličkost, kterou udělal, nebo zkusil téměř každý z vás.
Tohle je opravdu o vlastní soudnosti, o tom být frajer a expit normálně a bejt na to hrdej.
Pokud tohle někdo v sobě nemá, tak ho to nenaučí ani trestání z naší strany.
Lock.
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
2 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních