Shop Testování pro - VIP / Sponzory /Adminy
R3MIEN
31.12.2014
Dnes spouštíme Shop v Testovacím režimu pro Vip / Sponzory / Adminy.
Prozatím je dostupná pouze 1 položka a to Double XP:
- 6 Hodin - Za 3000 Creditů
- 12 Hodin - Za 5900 Creditů
- 24 Hodin - Za 9800 Creditů
Zpřístupnění Shopu:
- 1) Připojit se přes Clienta na server
- 2) Napsat příkaz do chatu !sync
- 3) Vybrat odemčený ident v Shopu
Po provedení kroků dojde k spárování účtu forá s herním profilem a získáte možnost nakupovat perky na váš herní účet.
Nakupování není zatím nijak omezeno, jen vaším kontem.
Body do shopu se zobrazují MODROU barvou.
Perky ze shopu se při ztrátě lvl nebudou vracet.
Po spárování CD-klíče s účtem fóra 4GF získá uživatel permanentní přístup k perkům tohoto účtu.
V případě sdílení přihlašovacích údajů k fóru, nebo herních profilů neručíme za ztrátu perků, nebo neoprávněnou manipulaci s účty.
Body do shopu jsou přičítány za akce podporující týmové hraní a úkol daný Gametypem.
Vyhrazujeme si právo na jakékoliv změny kolem shopu tj: (ceny / itemy / počty přičítaných creditů / nebo odstavení testu z jakýchkoliv důvodů)
Před Live spuštěním pro všechny budou konta restartována na 0.
Jakékoliv dotazy nebo informace o nefunkčnosti dávejte do tohoto topicu.
Šťastný nový rok 2015 vám přeje váš 4GF admin tým.
‾‾ɹǝʇǝԀ‾‾
31.12.2014
je mozne, ze je treba restartovat clienta, lebo sme restartovali master server
Hašan
2.01.2015
testl jsem toho tigra a slape to v poho
hele je tam psano na 2 hodky, jak se ten cas bere, odehrany s perkem?

Ghost\
2.01.2015
Hi,
I can't use it there appears a message with choose your account i click on my ident over the confirm button nothing happens
or i'm doing something wrong?
Edit: Got it now i dont had !sync
Příspěvek upravil CwHGhost: 2.01.2015 - 15:22
I can't use it there appears a message with choose your account i click on my ident over the confirm button nothing happens
or i'm doing something wrong?

Edit: Got it now i dont had !sync
Příspěvek upravil CwHGhost: 2.01.2015 - 15:22
K4r3l01
2.01.2015
youmust have check box on your ident if notyou mustgo ingame and write to chat !sync and after that you have check box in client
Lameduck
2.01.2015
Hašan
2.01.2015
K4r3l01
3.01.2015
To se mozna zavede pozdeji ale bylo by to brano na herni cas ve hre nikoliv na herni cas s koupenym perkem
Loony
3.01.2015
Cokoliv, protože koupit si perk na 24 hodin a pak z toho přes polovinu nevyužít je docela na nic.
Guest_Kvrdlic_*
3.01.2015
proto ja jsem dal 6 hodin protoze kdyz si koupis perk tak 6 hodin u toho vydrzis sedet
Witík
3.01.2015
Dnes jsem sebral tu kapsulku co přidává ty body do toho shopu a padla mi hra jakmile jsem jí vzal

Téé-cko
3.01.2015
Super praca aj ked je to pre Vip a sponzorov . 
Ale bol by som zato az sa da ten perk kupit ako teraz cez 3 moznosti a nie ze iba napriklad na 2.tyzdne
Ja osobne by som si to predstavoval priklad : 24 hodin - 2 500 kreditov
1 tyzden - 5 000 kreditov
3 tyzdne 10 000 kreditov
Samozrejme ty sumy som dal male ale tak je to priklad
Příspěvek upravil Téé-cko: 7.02.2015 - 20:12

Ale bol by som zato az sa da ten perk kupit ako teraz cez 3 moznosti a nie ze iba napriklad na 2.tyzdne

Ja osobne by som si to predstavoval priklad : 24 hodin - 2 500 kreditov
1 tyzden - 5 000 kreditov
3 tyzdne 10 000 kreditov
Samozrejme ty sumy som dal male ale tak je to priklad

Příspěvek upravil Téé-cko: 7.02.2015 - 20:12
FreNzY
4.01.2015
Ten shop je přehnanej.. tímhle to jde do kytek.. už to pomalu přestává být to COD, co by to mělo být... Fajn.. nové mapy, super.. nové zbraně?? O.K.. proč ne
ale přídávat tam nějakého drona?? co to je?, to už je future?? To už rovnou můžu jít hrát Crysis.. .Tam je to celé Sci-fi... začíná se to CODko pomalu kazit.... btw.. perky, co si lidi poctivě nahráli, o ně teď příjdou a místo toho teď budou čekat na kapsle na zemi, co padnou za kolo max 2x-3x... heh.. To je vážně skvělej Up->Downdate... Je to můj názor.. Nemá žádnou váhu.. ale jsem hráč cod.. jsem hráč 4gf a chci se také vyjádřit.

Lameduck
4.01.2015
ChOcKoliNo dne 4.01.2015 - 10:52 napsal:
btw.. perky, co si lidi poctivě nahráli, o ně teď příjdou a místo toho teď budou čekat na kapsle na zemi, co padnou za kolo max 2x-3x... heh..
Pokud by jsi si přečetl úvodní příspěvek, věděl by jsi, že body do shopu se získávají plněním úkolů daného gametypu, nebo-li týmovým hraním. Případně zabitím pomocí nože, nebo headshotu. Takže čím víc hraješ a čím víc, např. na SaD, hraješ týmově, tím víc bodů do shopu získáš. Plus hráči budou za odebrané perky nějakým způsobem kompenzováni.
FreNzY
4.01.2015
Dobře, to beru, ale to ostatní to nemění... jsem proti tomu..začíná se COD ztrácet ve vizi budoucnosti.. zůstat originální je rarita = to je umění.. udržet to na úrovni a nepřehánět to... Viz ten "DRON" nebo co to je..
Příspěvek upravil ChOcKoliNo: 4.01.2015 - 22:16
Příspěvek upravil ChOcKoliNo: 4.01.2015 - 22:16
R3MIEN
12.01.2015
pridany perky do shopu na testovani
popisy perku plati z shopu pokud budou ve hre jine tak poprosim napsat do tohoto topicu
totez plati i pro funkcnost
vsechny perky momentalne jsou nastaveny na 6 hodin
ceny se muzou menit a delka testu bude asi do konce tydne
popisy perku plati z shopu pokud budou ve hre jine tak poprosim napsat do tohoto topicu
totez plati i pro funkcnost
vsechny perky momentalne jsou nastaveny na 6 hodin
ceny se muzou menit a delka testu bude asi do konce tydne
Brown*
12.01.2015
Ahoj : 1bug. survive life - stale heka jak pri orgasmu :-)
2bug - kdyz si nestavim clasu bez hlavni zbrane a dobehnu na konec jeho vydrze mame tu orgasmus c.2
pak je chyba na 54 pri votovani mezi sr a sd pri. votuje se SD ma 6 hlasu a sr 4 a stejne hrajeme SR. Uz je tomu tak dlouho tak se divim proc to jeste nikdo nehlasil
od posledni revize se vam buguje smoke, hodim ho 10x a 2x prez nej normalne vidim
behem hry vam spadne client a pak to hracum sice ukazuje modre cisla ale nepripisuje ( nekomu to spadne i se hrou ale kdo nemusi jet prez clienta tomu to nespadne :-) pak jediny rozdil je ,ze jsou mensi expy)
Příspěvek upravil jetoX-: 12.01.2015 - 10:27
2bug - kdyz si nestavim clasu bez hlavni zbrane a dobehnu na konec jeho vydrze mame tu orgasmus c.2
pak je chyba na 54 pri votovani mezi sr a sd pri. votuje se SD ma 6 hlasu a sr 4 a stejne hrajeme SR. Uz je tomu tak dlouho tak se divim proc to jeste nikdo nehlasil
od posledni revize se vam buguje smoke, hodim ho 10x a 2x prez nej normalne vidim
behem hry vam spadne client a pak to hracum sice ukazuje modre cisla ale nepripisuje ( nekomu to spadne i se hrou ale kdo nemusi jet prez clienta tomu to nespadne :-) pak jediny rozdil je ,ze jsou mensi expy)
Příspěvek upravil jetoX-: 12.01.2015 - 10:27
R3MIEN
12.01.2015
Asi to nikoho krom tebe netrapi ze nedava vedet chyby
a mi take vsechno netusime
Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk

Brown*
12.01.2015
taky mi posledni dobou prijde ,ze chyby vam hlasim na ts jen ja.....
hra by byla ihned o necem jinem ,kdyby hraci hlasili chybne veci...
hra by byla ihned o necem jinem ,kdyby hraci hlasili chybne veci...
Smoky®
12.01.2015
remi jen technická nemohlo by tam být dopsáno do jaké třídy perků dotyčný perk spadá?
Perk 1
Perk 2
Perk 3
Perk 1
Perk 2
Perk 3
OHMS4EWER®
12.01.2015
Takze body sa daju na 0 po spusteni shopu ? Vsetci zacnu narovnako.dobre to chapem ?
a cca spustenie bude ?

Tr0jAN
12.01.2015
tak pravdepodobne to bude tak isto, ako pri beta teste VIP/SPON/ADMIN , tiež sme začínali na 0 aj keď sa mi počas bežného hrania pred tým ako začal beta test shopu zarátavať body do shopu samotného ... takže je to podľa mňa fér, takto by došlo len k znevýhodňovaniu bežných hráčov
že ano

OHMS4EWER®
12.01.2015
Aby som vedel ci si mam tie body minut kym sa nedaju na 0 chapes
ked je moznost pouzit ich.

R3MIEN
12.01.2015
Nez bude shop live tak se konta resetnou na 0