Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 28.06.2011 - 20:40

Zdravím, chtěl bych se optat, jestli by nešlo udělat něco proti skákání do spectu během použíti ATOMOVKY někteří hráči při použití atomu zdrhají do spectu a poté se zase vrací, na zpět. Například jestli hráč v průběhu trvání ATOMU skočí do spectu a následném navracení do hry (po ATOMU) začal například hořet nebo by byl kicknut.Popřípadě aby mohli kickovat hráči s VIP. Tak a teď do MĚ ....xD

Odesláno 28.06.2011 - 20:55

Stímhle musím plně souhlasit je pravda že dost hráču utíká do spectru při atomovce a jsem pro udělání změn pro obcházení.

Odesláno 29.06.2011 - 01:13

Odesláno 29.06.2011 - 01:17

Presne jak se tu tvrdi.Melo by se to trestat.Skakni behem NUKE utoku do spectra je nefer vuci ostatnim poctivym hracum co to nedelaji coz je vetsina.Souhlasim s vsemi tremi (Sasano,Komanc a Bris).
Odesláno 29.06.2011 - 05:32

Odesláno 29.06.2011 - 06:57

Ooo.... ano, toto som si vsimol par tyzdnov dozadu a bol som nastvany. Moc nastvany. Dik za pripomenutie, uz viem co som to chcel narychlo fixnut.
Odesláno 29.06.2011 - 07:35

muzes to mnaaue nazvat jako "pozdni nasledky nemoci z ozareni" dejme tomu +10 smrti 
nebo na par minut dat hraci oznaceni "kill"

nebo na par minut dat hraci oznaceni "kill"
Odesláno 29.06.2011 - 08:41

SaSAno dne 28.06.2011 - 20:40 napsal:
Zdravím, chtěl bych se optat, jestli by nešlo udělat něco proti skákání do spectu během použíti ATOMOVKY někteří hráči při použití atomu zdrhají do spectu a poté se zase vrací, na zpět. Například jestli hráč v průběhu trvání ATOMU skočí do spectu a následném navracení do hry (po ATOMU) začal například hořet nebo by byl kicknut.Popřípadě aby mohli kickovat hráči s VIP. Tak a teď do MĚ ....xD 

Jo toje teda kničemu když skačou do spektu.Plně souhlasím se sasanem dal bych automatickej kyck co jinýho snima.(Lidská vynalézavost nezná mezí loool)
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odesláno 29.06.2011 - 08:43

Odesláno 29.06.2011 - 11:15

jo tak za toto davam uz delsi dobu kick nebo warn... myslim ze tam vzdycky napisu obchazeni hp shopu nebo tak neco
Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!
! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !
Odesláno 29.06.2011 - 12:29

souhlasím aby se to nějakým způsobem trestalo...!! protože to není možné a navíc tam zalézají i ti co ten atom sami používají... podle mě je to hodně zbabělé a vůči ostatním hráčům neférové..... snad se to rychle začne nějak řešit a brát na to větší ohled... díky předem

![:smile93[1]:](http://forum.4gf.cz/public/style_emoticons/default/smile93[1].gif)
Odesláno 30.06.2011 - 21:34

Byl bych pro to že pokud skočí během Nuke útoku do spectu tak ho to automaticky další kolo na které se připojí zabije.(třeba opět tou radiaci)
Odesláno 30.06.2011 - 21:54

Zdar..já do spectu neskáču,jelikož se při Atomovce rád opálím,a nechám se roztrhat na cucky
,jinak jsem samozřejmě PROTI zdrhání do spectu

Odesláno 1.07.2011 - 05:52

nwm ale me rikal nakej admin ze kdyz hodim atom a skocim do spec. tak ze me to ty expi prej nepricita nwm kdo ale ptal sem se a rikal me to takhle
Odesláno 1.07.2011 - 13:27

V tomhle má Brnda naprostou pravdu,pokud hráč který akivuje NUKE skočí do specta,tak má z toho nulový zisk.Což je velká škoda,protože stojí docela hodně!"90"Bodů v hardpointshopu.
A ti co utíkaj do specta před NUKEM mají plnou ruku psaní v chatu o tom že používání NUKE je největší zbabělost,trapárna a buhví co ještě!
Každopádně jsem ZA aby únik do specta nebyl možný.
A ti co utíkaj do specta před NUKEM mají plnou ruku psaní v chatu o tom že používání NUKE je největší zbabělost,trapárna a buhví co ještě!
Každopádně jsem ZA aby únik do specta nebyl možný.

Odesláno 13.07.2011 - 21:10

Odesláno 13.07.2011 - 21:40

pohodacamp a homer simpson co si este vymyslite na obchadzanie v hre ked uz aj tomuto sa zamedzi? vy loozry
Odesláno 14.07.2011 - 20:17

Co třeba narychlo změna týmu, to by si mohli vymyslet. Sice je může auto balance vrátit zpátky do původního týmu, ale to bude třeba až po skončení nuke. Nebo tomu se taky zamezilo?
3 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních