Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Nove auto

91 odpovědí na toto téma

pan.Afrokrocan™

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
159
  • LocationVeseuá
Briki averze je a bude... navic je opravněná! Takovy clovek do společnosti nepatří...

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
Toto sem asi nepatrí :)

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100
  • LocationMost pri bratislave

Zobrazit příspěvekTr0j4n dne 9.04.2015 - 08:22 napsal:

prečo 3l ? :D dúfam, že ak si také vozítko kúpiš, dáš to na plyn ... :)
je to nafta odbornik :)
Odeslaný obrázek

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100

Zobrazit příspěvekBriki dne 9.04.2015 - 11:50 napsal:

s prestavbou naftaka na plyn se urcite pocita...

1/ ayd je 19i lety chlapec (dle profilu), koupi si stejne nejakou nepraktickou blbost, kde je jedno jak to funguje, hlavne ze to hezky vypada
2/ vlastnit zbran v 19i letech pri zakonne lhute zbrojaku 21let - to mluvi za vse a potvrzuje to bod 1/

Jsou zde krasne prispevky a doporuceni, ale nic nema smysl... pred chvili to bylo auto za 30tis EUR, ted nam to kleslo na 17tis EUR, za chvili to v realu bude ojeta oktavka s RS oplastovanim za 3000EUR :) Jinak si ten skok nedokazu vysvetlit. Jednou se tu bavime o Audi s cenovkou v oblacich a pak nasleduje vymena za o polovinu levnejsi stary model BMW, i kdyz cenove srovnatelne bavo je v nove verzi lepsi, hezci, praktictejsi a i ten motor dostal novy vstrikovani a je odladenej tak dobre, ze taha X5 jak sportaka...
briki myslim ze sam viem co sa mne paci a nepotrebujem komentare tvojho typu ! PS : nic zlom -_-
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
nic ve zlem, ale presne to jsem napsal... ze si stejne vyberes sam nehlede na rady a doporuceni zde napsana

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • LocationNitra
hej, odborník... keby to auto bolo také skvelé, tak ho nepredáva :D a točiť diesla do vysokých ... paráda. Len si predstav ako bol ten motor jazdený, keď chalan hentak koniky nahana ... motor TIP TOP stav... ty

Téé-cko

Private

• Člen
  • 39 Příspěvků:
2
Nechci nejako mudrovat do aut ... ale pol miliona za 9 rocne auto se mi zda docela dost ... a to dokonce je benzin ... ale tak je to na tobe ... co si uz vyberes ... ale zda se mi to zla volba ...

PS : Udelej jako chces :D :D

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
Jestliže máš podnikatelskej záměr , a je to tvuj sen tak nechápu proč trávíš čas hraním na serverech. To brzy půjdeš ke dnu.
I kdyby se ti to povedlo , tak věř, že to neustojíš. Takovej "bordel" to chce trochu figuru, popř platit výpalný za ochranu (dneska to jinak nejde), a jde i o kejhák, protože přebíráš zákazníky jíný skupině a bereš jim chleba.
Na tohle musíš mít opravdu náturu , na tenhle styl podnikání -a to jen tak nikdo nemá. A věř mi že lidi co se tímto zabývaj , neumí ani PC zapnout, protože mají priority úplně někde jinde.
A pokud se ti podaří dostat do bažiny, tak se z tebe stane v tvejch letech pouze bílej kůň.

#ayd.

#One

• Topic Starter
  • Člen
  • 253 Příspěvků:
100

Zobrazit příspěveksmudla © dne 11.04.2015 - 09:39 napsal:

Jestliže máš podnikatelskej záměr , a je to tvuj sen tak nechápu proč trávíš čas hraním na serverech. To brzy půjdeš ke dnu.
I kdyby se ti to povedlo , tak věř, že to neustojíš. Takovej "bordel" to chce trochu figuru, popř platit výpalný za ochranu (dneska to jinak nejde), a jde i o kejhák, protože přebíráš zákazníky jíný skupině a bereš jim chleba.
Na tohle musíš mít opravdu náturu , na tenhle styl podnikání -a to jen tak nikdo nemá. A věř mi že lidi co se tímto zabývaj , neumí ani PC zapnout, protože mají priority úplně někde jinde.
A pokud se ti podaří dostat do bažiny, tak se z tebe stane v tvejch letech pouze bílej kůň.
nevies prekohopracujem ize o vypalne nemam strach ! -_-

PS :briki neskacems 30000 na 20 ten medo bol tiz vtej cene cca a neboj neskoncim u ojazdenej rs octavke
Odeslaný obrázek

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • LocationNitra
ja neviem aydo, ludia ktorí majú za ušami sa s tým bežne nechvália, a keď sa chvália, majú buď veľké gule, alebo sú idioti.... :)

RedBull...

Private

• Člen
  • 39 Příspěvků:
35
  • HLSW:sedlacek.martin.94@gmail.com
  • LocationBinz Německo
Já bych dal :locked: :locked2: zbytečná konverzace :D
„Oko za oko a svět bude slepý..“

"Strach a peníze, to jsou věci které jsem nikdy neměl.."

Bugs Bunny

MsG

• Člen
  • 164 Příspěvků:
311
  • HLSW:Bugs Bunny
Ja myslím, že je to jasné. Buď ma pravdu krocan alebo ušmudlanec.
Everything will be okay in the end. If it's not by okay, it's not the end.
In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních