Briki averze je a bude... navic je opravněná! Takovy clovek do společnosti nepatří...
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 9.04.2015 - 12:23

Odesláno 9.04.2015 - 13:07

Toto sem asi nepatrí

Odesláno 10.04.2015 - 06:39

Odesláno 10.04.2015 - 06:42

Briki dne 9.04.2015 - 11:50 napsal:
s prestavbou naftaka na plyn se urcite pocita...
1/ ayd je 19i lety chlapec (dle profilu), koupi si stejne nejakou nepraktickou blbost, kde je jedno jak to funguje, hlavne ze to hezky vypada
2/ vlastnit zbran v 19i letech pri zakonne lhute zbrojaku 21let - to mluvi za vse a potvrzuje to bod 1/
Jsou zde krasne prispevky a doporuceni, ale nic nema smysl... pred chvili to bylo auto za 30tis EUR, ted nam to kleslo na 17tis EUR, za chvili to v realu bude ojeta oktavka s RS oplastovanim za 3000EUR
Jinak si ten skok nedokazu vysvetlit. Jednou se tu bavime o Audi s cenovkou v oblacich a pak nasleduje vymena za o polovinu levnejsi stary model BMW, i kdyz cenove srovnatelne bavo je v nove verzi lepsi, hezci, praktictejsi a i ten motor dostal novy vstrikovani a je odladenej tak dobre, ze taha X5 jak sportaka...
1/ ayd je 19i lety chlapec (dle profilu), koupi si stejne nejakou nepraktickou blbost, kde je jedno jak to funguje, hlavne ze to hezky vypada
2/ vlastnit zbran v 19i letech pri zakonne lhute zbrojaku 21let - to mluvi za vse a potvrzuje to bod 1/
Jsou zde krasne prispevky a doporuceni, ale nic nema smysl... pred chvili to bylo auto za 30tis EUR, ted nam to kleslo na 17tis EUR, za chvili to v realu bude ojeta oktavka s RS oplastovanim za 3000EUR

Odesláno 10.04.2015 - 07:16

nic ve zlem, ale presne to jsem napsal... ze si stejne vyberes sam nehlede na rady a doporuceni zde napsana
Odesláno 10.04.2015 - 23:36

hej, odborník... keby to auto bolo také skvelé, tak ho nepredáva
a točiť diesla do vysokých ... paráda. Len si predstav ako bol ten motor jazdený, keď chalan hentak koniky nahana ... motor TIP TOP stav... ty

Odesláno 11.04.2015 - 09:21

Nechci nejako mudrovat do aut ... ale pol miliona za 9 rocne auto se mi zda docela dost ... a to dokonce je benzin ... ale tak je to na tobe ... co si uz vyberes ... ale zda se mi to zla volba ...
PS : Udelej jako chces
PS : Udelej jako chces

Odesláno 11.04.2015 - 09:39

Jestliže máš podnikatelskej záměr , a je to tvuj sen tak nechápu proč trávíš čas hraním na serverech. To brzy půjdeš ke dnu.
I kdyby se ti to povedlo , tak věř, že to neustojíš. Takovej "bordel" to chce trochu figuru, popř platit výpalný za ochranu (dneska to jinak nejde), a jde i o kejhák, protože přebíráš zákazníky jíný skupině a bereš jim chleba.
Na tohle musíš mít opravdu náturu , na tenhle styl podnikání -a to jen tak nikdo nemá. A věř mi že lidi co se tímto zabývaj , neumí ani PC zapnout, protože mají priority úplně někde jinde.
A pokud se ti podaří dostat do bažiny, tak se z tebe stane v tvejch letech pouze bílej kůň.
I kdyby se ti to povedlo , tak věř, že to neustojíš. Takovej "bordel" to chce trochu figuru, popř platit výpalný za ochranu (dneska to jinak nejde), a jde i o kejhák, protože přebíráš zákazníky jíný skupině a bereš jim chleba.
Na tohle musíš mít opravdu náturu , na tenhle styl podnikání -a to jen tak nikdo nemá. A věř mi že lidi co se tímto zabývaj , neumí ani PC zapnout, protože mají priority úplně někde jinde.
A pokud se ti podaří dostat do bažiny, tak se z tebe stane v tvejch letech pouze bílej kůň.
Odesláno 11.04.2015 - 10:51

smudla © dne 11.04.2015 - 09:39 napsal:
Jestliže máš podnikatelskej záměr , a je to tvuj sen tak nechápu proč trávíš čas hraním na serverech. To brzy půjdeš ke dnu.
PS :briki neskacems 30000 na 20 ten medo bol tiz vtej cene cca a neboj neskoncim u ojazdenej rs octavke

Odesláno 11.04.2015 - 19:54

ja neviem aydo, ludia ktorí majú za ušami sa s tým bežne nechvália, a keď sa chvália, majú buď veľké gule, alebo sú idioti....

Odesláno 11.04.2015 - 20:43

Já bych dal
zbytečná konverzace

„Oko za oko a svět bude slepý..“
"Strach a peníze, to jsou věci které jsem nikdy neměl.."
"Strach a peníze, to jsou věci které jsem nikdy neměl.."
Odesláno 12.04.2015 - 08:49

Ja myslím, že je to jasné. Buď ma pravdu krocan alebo ušmudlanec.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních