Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

COD6 aIW CONSOLE

12 odpovědí na toto téma

zlatak

Recruit

• Člen
  • 6 Příspěvků:
-10
Prosím o pomoc píše mi to Toto když pustím hru pres HLSV tak nabíhá hra a mám černou obrazovku nebo někdy vyskočí Error že mám ban na modern warfare 2 nebo něco takového tady je obrázek Odeslaný obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Vojteew

Gunner Silver

• Člen
  • 71 Příspěvků:
-6
V češtině tam je napsane. Máš ban na COD6 .:D

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Zkontroluj jestli nemas k pocitaci pripojen nejakej telefon bluetooth pokud ano tak odpoj restni kompa a nemel by byt problem

zlatak

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 6 Příspěvků:
-10

Zobrazit příspěvekVojteew dne 17.07.2011 - 11:58 napsal:

V češtině tam je napsane. Máš ban na COD6 .:D

Nemám nic ale používám rounter... no a když to píše že mám ban čím to je ? nebo zaco ban není možné že to mám nějak divně nainstalované nebo něco ? já stahl coda někde na netu nainstaloval pak to dlc nebo jak a pak patch vše proběhlo OK a přes hlsv aj normál mě to píše totok .. nemůžete se podívat jestly náhodou nemám ban u vás na serveru ? ale to je asik blbost to bych nemohl hrát přece COD 4 u vás na serveru nebo snad ano ? jo a moje ip je 93.89.101.138

Vojteew

Gunner Silver

• Člen
  • 71 Příspěvků:
-6
Zkus download ZDE.
Snad nedostanu BAN. :(

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
zkousel si to spustit jeno pres plochu a MW2 multak me totiz kdyz to zapnu pres hru(menu) tak me to pise ze nemam CD key.
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Vojteew

Gunner Silver

• Člen
  • 71 Příspěvků:
-6
Pokud nema origo hru tak mu pojede hra jenom pře klient Alter IW Net (Ten muj odkaz) a je v tom jenom multiplayer..

Nawy

Recruit

• Člen
  • 11 Příspěvků:
1
Mne to taky nejde ja se za boha nemuzu pripojitt na 4gf servery mam origo hru ale newimmm damm do conzole ip adresu serveru a nyccc buddd cerno nebo erroorr tak netusimm 800 jen tak zaneco co nejde plsss dikk za raduu.

Vojteew

Gunner Silver

• Člen
  • 71 Příspěvků:
-6
Pokud to pišeš do konzole tak mušiš přepnout do hry dřív něž se začne načítat mapa. Ale jednodužší je to nají podle jména v server listu.

Nawy

Recruit

• Člen
  • 11 Příspěvků:
1
tan je tisicccccc serveruu tak to je nadlouhooo
:kolobok_addon_wall:

Vojteew

Gunner Silver

• Člen
  • 71 Příspěvků:
-6
Až se rozjedou servery tak ti řeknu přený název.

Nawy

Recruit

• Člen
  • 11 Příspěvků:
1
na MW2 tak dikkk peckaaaa.dśi frajerrrrrrrr :kolobok_addon_gamer: :kolobok_addon_gamer: :kolobok_addon_gamer: :kolobok_addon_gamer: :kolobok_addon_gamer: :kolobok_addon_gamer:

zlatak

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 6 Příspěvků:
-10

Zobrazit příspěvekVojteew dne 17.07.2011 - 21:10 napsal:

Zkus download ZDE.
Snad nedostanu BAN. :(

Vše jsem stáhl celej client Extrahoval ho na D:/Modern Warfare2 Pustil jsem ten config změnil jsem si jméno pustil mulťák a hned error you have bean banned from MW2 proč to píše že mám ban ?

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních