Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 16.05.2015 - 09:28
odstraneny chybne mapy
opravena chyba zvuku u perku:
suicide vest
t-radar
opravena chyba zvuku u perku:
suicide vest
t-radar
Odesláno 16.05.2015 - 09:45
remiku muzes se mrknut na ten vraceny lvl
Odesláno 18.05.2015 - 14:47
remiku ja kdiz se napojim do hry tak me to haze do leva do prava nahoru dolu nevis co s tim
Guest_KenNnY_*
Odesláno 18.05.2015 - 15:38
jestly se tu hraje v komentářích o ( + nebo - ) je mi to momentálně jedno chci tím říct že 4GF s prominutím padá do '' sraček '' do slova můžete si to i přiznat vina není na hráčích ale ze strany AT
můj názor na (Revizy)
můj názor na (Revizy)
Odesláno 18.05.2015 - 15:44
Tvoje čeština taky padá, nebo raději spadla, do sraček
Odesláno 18.05.2015 - 16:10
Odesláno 18.05.2015 - 16:37
jojo fnukat umi kazdej ale aby nekdo pomohl to ne je mi z toho k takovy chytraky kteri vse hazej jen na adminy a sami maj jen hubu plnou kecu ale nic vic to vazne zboznuju
Odesláno 18.05.2015 - 17:09
K4 nic proti, ale čím máme pomoct? Já jsem chtěl pomáhat s opravováním bugů na mapách, Brown hledal dost chyb ohledně modu apod., ale čím konkrétně by jsme my, hráči, měli pomoct? S programováním? Předěláváním serverů? Fakt mě nic nenapadá.... Poraď mi.
Odesláno 18.05.2015 - 18:40
tohle nebyla narazka ani tak na tebe ale hlavne na ty co maj plnou hubu kecu a jen si stezuji.
Ohledne map to resi R3 ale taky toho casu moc neni a kdyz je clovek od rana do vecera v praci tak ma uz vazne minimum sil aby jeste delal neco jineho a obcas proste potrebuje pauzu a ohledne chyb v modu tak co vim tak 90% minimalne chyb jsem opravil a bohuzel ty ktere nesli tak jsem vetsinu takovych veci odstavil. a v dobach kdy jsem byl jeste ve vedeni tak by se mi hodila nejaka pomocna ruka v ramci scriptu protoze jsem nad tim travil tolik casu ze to je jeden z duvodu proc jsem ve finale odstoupil proste jsem na to uz nemel bylo toho proste az moc na jednu osobu ktera programovala cod
Ohledne map to resi R3 ale taky toho casu moc neni a kdyz je clovek od rana do vecera v praci tak ma uz vazne minimum sil aby jeste delal neco jineho a obcas proste potrebuje pauzu a ohledne chyb v modu tak co vim tak 90% minimalne chyb jsem opravil a bohuzel ty ktere nesli tak jsem vetsinu takovych veci odstavil. a v dobach kdy jsem byl jeste ve vedeni tak by se mi hodila nejaka pomocna ruka v ramci scriptu protoze jsem nad tim travil tolik casu ze to je jeden z duvodu proc jsem ve finale odstoupil proste jsem na to uz nemel bylo toho proste az moc na jednu osobu ktera programovala cod
Odesláno 18.05.2015 - 18:50
Já vím, že to nebylo narážka na mě, ale prostě mě zajímalo co si představuješ pod pojmem "pomoc od hráčů". Já osobně chápu to vaše pracovní vytížení. Pomocná ruka v rámci scriptu, k tomu nemám co říct.. podle mě najít tady nějakého člověka, který by se nechal zaučit a sám by se zdokonaloval, je nemožné(třeba ne, co já vím). Ohledně map, už jsem to řešil a ptal se na to několikrát, vím že to není jednoduchá práce, co se dá dělat. :-) Chtělo by to víc adminů typu Viper. Aktivní, schopni vyřešit x věcí v co nejkratším časovém úseku, apod.. Samozřejmě vám do toho nechci kecat a radit vám co dělat a jak to dělat, jen si tohle myslím už delší dobu. Dál už nemám co dodat.
Odesláno 18.05.2015 - 19:19
Ohledně adminu s tebou bohužel musim souhlasit takovejch typu viper/brown je tu vazne minimum a chtelo by to novou krev
Odesláno 19.05.2015 - 12:47
Karel... tak napíš sčím by sme hráči mohli pomocť a myslím že vela hráčov by ochotne pomohlo... viem že SCRIPTera alebo človeka na MODY tu asi moc nenajdete ale čo já viem, možno aj taký by sa našiel.... ale osobne hravam 4GF cez 2 roky samozrejme s prestavkami a akože ja som nadmieru spokojný podla mňa Perfektne odvedená práca aj čo sa týka módov, Zbraní a nápadov + tie perky a všetko...za mňa BIG UP ! Takže určite rád ochotne pomôžem a ak mám čím tak priložím ruku k dielu a Reči typu "4GF ide dole" a neviem kam ešte viem že sa to nepočuva/nečíta dobre ale bohužial nemôže za to Len admin team ale tý hráči samotný pretože ani z daleka už tu nehrá tolko hráčov ako kedysi a nie všetci na to majú tolko času alebo nebaví ich to tak ako predtým a ďalšie predsa aj to chovanie tých hráčov niektorých vie odradiť ostatných.... to že sa založil TACTICAL nemá s tým až tak moc spoločné pretože kedysi bola FULLKA na 26,53,50,54 na každy ten server sa vojde 20 ludí tak nech mi nevypravajú že všetkych 80 ludi hrá na terajšom Tacticale #58 -_- občas o 3 poobede tam nieje ani nohy a fakt nie často sa stane že je ozaj Plný.... Možno je to len moj nazor ale vačšinou hru robia tý hráči ktorý tam sú a keď tam nikto nieje komunikatívny tak jasne že odchádzajú.. ani mňa nebaví len tak hrať proste ako keby ten TS alebo ten chat vobec neexistoval... Súhlasím je pravda že 26 a Tactical je asi 5x take XP to beriem ale beriem ohlad aj na to že na TACTICAL je to omnoho tažšie jak napr 26,53 atp tak nemože tam byť rovnaké XP osobne verím tomu že keby bolo XP vyrovnané všade rovnako po serveroch tak Tactical by upadol a chodilo by tam pár hráčov ktorých ten Mod naozaj baví ako napr ja a ešte pár ludí
Čo k tomu dodať ...ja keby môžem rád sčímkolvek pomôžem ak to bude v mojich silách, či už len najmenšia pomoc aj to šetrí čas a určite viac pomôže ako keď je niekto úplne sám na všetko
Čo k tomu dodať ...ja keby môžem rád sčímkolvek pomôžem ak to bude v mojich silách, či už len najmenšia pomoc aj to šetrí čas a určite viac pomôže ako keď je niekto úplne sám na všetko
4GF |#54| TACTICAL
...(^_^)...
...(^_^)...
Odesláno 19.05.2015 - 18:40
Já chci být admin jako viper a brown !!
Odesláno 20.05.2015 - 13:03
Hmm není co dodat,je velká škoda že perky které jsme si poctivě nahrály jsou ted' fuč,nehledně na to že jsme měly být odměněni, a koukám že nic takového není ani nebude,a seru na to abych nakupoval v shopu perky na 6 hod.nebo 1 týden za to mi to nestojí
Odesláno 20.05.2015 - 13:18
Je pravda, že admini se snaží. Ale občas dělají rozhodnutí o komunitě bez komunity. Sám jsem již několikrát navrhoval návrat starého systému s tím rozdílem, že by se nerfnul. Myslím si, že by to uvítalo více hráčů než nějaký perk shop. Ale je to jen můj názor :-)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
Odesláno 20.05.2015 - 14:35
Ikdyž nerad tak se ktomu taky vyjádřím ... co tady na foru poslední dobou čtu od některých hráčů tak mě z toho je na No a co tak jsou perma perky fuč ja jich měl asi 14 a nijak to neřeším myslím že místo odměny bylo to že sis ty perky mohl ještě užít další 2 měsíce po zpřístupnění shopu všem a mezitím nebyl problém si našetřit kredity. Hraji tu cca 5 let a jsem tu spokojen,vývojáře to stálo-stojí spoustu času tak by ste měli být vděčný za ty změny a tu zábavu kterou nám tu dopřávají , že máte kde hrát a nejenom remcat.
velký + že jsou opět viditělný eventy škoda že tam není zařazen i server 43 :-(
na závěr.. Nebylo by špatný když 4gf má svůj FB ho častěji aktualizovat s novinkama na serverech atd...třeba na to není taky moc čas ale myslím že by nebyl problém najít někoho kdy by se toho rád ujmul je tam něco kolem 700lidí .
velký + že jsou opět viditělný eventy škoda že tam není zařazen i server 43 :-(
na závěr.. Nebylo by špatný když 4gf má svůj FB ho častěji aktualizovat s novinkama na serverech atd...třeba na to není taky moc čas ale myslím že by nebyl problém najít někoho kdy by se toho rád ujmul je tam něco kolem 700lidí .
Odesláno 20.05.2015 - 16:15
Presne jak pise lukky kompenzace probehla prave tak ze jste ty perky meli o minimalne 2mesice dyl takze jste mely sve perky a k tomu jste jeste zbiraly kredity. Lukky prave o to jde neni nikdo kdo by mel cas postovat jeste nejake novinky na fb
Odesláno 20.05.2015 - 16:46
do eventu pridan server 43 a trochu balance na pridelovani eventu na servery
pripominam perky z eventu jsou na 2 tydny
pripominam perky z eventu jsou na 2 tydny
Odesláno 20.05.2015 - 17:07
Ad Lukky - 4GF je komunita. A proto vždy musíš počítat s tím, že se najde někdo, komu se návrh nebude líbit. Mimo to - pokud člověk napíše svůj názor, není důvod ho peskovat, že se mu něco nelíbí. Argumentace, že nad tím admini strávili spoustu času je taktéž celkem mimo mísu - ano, odvedli nějakou práci, ale mohli se také zeptat, jak by si to přáli hráči, ne? Přece jen - nápad jednoho člověka může být fajn, ale bez názoru komunity je k ničemu. A paličatost - resp. přístup ,,navrhnuto, napsáno, je to to nejlepší, nestěžujte si" taky není úplně na místě...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
Odesláno 20.05.2015 - 17:40
POPULÁRNÍ
Dobrý podvečer ,
až se zapojíš do real života, tak takovej chybějící perk bude mít pro tebe hodnotu šumivý trávy u lesa.
Dneska tady prudíš kvůli perkum, zítra si najdeš babu, nebo koupíš motorku, a 5 let tě tady nikdo neuvidí.
až se zapojíš do real života, tak takovej chybějící perk bude mít pro tebe hodnotu šumivý trávy u lesa.
Dneska tady prudíš kvůli perkum, zítra si najdeš babu, nebo koupíš motorku, a 5 let tě tady nikdo neuvidí.
Odesláno 20.05.2015 - 18:13
Odesláno 20.05.2015 - 21:30
POPULÁRNÍ
Arcas, Ty máš vážně pocit, že se vás málo ptáme na názory a málo na ně reagujeme?? To tvoje o komunitě bez komunity ??
Všiml sis, proč tu je tolik rozhádaných topiků??
Protože se právě snažíme reagovat na vaše podněty, jenže vy uživatelé jste mnohdy, jak malý rozmazlený dítě.
Chvilku se vám líbí něco, tak si postěžujete, my běžíme to opravit, napravit, upravit - vás to časem omrzí a přijdete s brekem
kvůli úplně něčemu jinýmu a automaticky čekáte, že zase poběžíme všechno překopat !!!
Prostě to tak nejde a taky nejde všechna rozhodnutí se všema veřejně prodiskutovávat, protože bychom se nikdy nedomluvili.
To je prostě náš úděl,
vymýšlet podle nás to nejlepší a od vás pak poslouchat, že je to zase špatně.
Smířil jsem se s tím, ale tyhle kecy " o komunitě bez komunity" mě pak dokážou celkem vytočit.
Na to shopu se začalo dělat více jak před rokem a mnoho lidí na tom strávilo strašně moc hodin volna na to, abychom
to při prvním ne uplně 100% úspěchu vypnuli.
Nehledě na to, že jste to byli právě VY, uživatelé, kteří si stále stěžovali, že tenhle má tohle, tenhle támhleto
a že chcete mít větší možnost výběru a zkoušet i další perky !!!
To VY !!! Je to právě kvůli vám !!!
Další věc v plánu je možnost jistých kompenzací pro jisté skupiny hráčů.
Víc ale neprozradím, protože je myšlenka v ranném stádiu.
Zamyslete se, než zase něco napíšete, pls.
Edit: Lukky: FB bude Tvoje
Všiml sis, proč tu je tolik rozhádaných topiků??
Protože se právě snažíme reagovat na vaše podněty, jenže vy uživatelé jste mnohdy, jak malý rozmazlený dítě.
Chvilku se vám líbí něco, tak si postěžujete, my běžíme to opravit, napravit, upravit - vás to časem omrzí a přijdete s brekem
kvůli úplně něčemu jinýmu a automaticky čekáte, že zase poběžíme všechno překopat !!!
Prostě to tak nejde a taky nejde všechna rozhodnutí se všema veřejně prodiskutovávat, protože bychom se nikdy nedomluvili.
To je prostě náš úděl,
vymýšlet podle nás to nejlepší a od vás pak poslouchat, že je to zase špatně.
Smířil jsem se s tím, ale tyhle kecy " o komunitě bez komunity" mě pak dokážou celkem vytočit.
Na to shopu se začalo dělat více jak před rokem a mnoho lidí na tom strávilo strašně moc hodin volna na to, abychom
Nehledě na to, že jste to byli právě VY, uživatelé, kteří si stále stěžovali, že tenhle má tohle, tenhle támhleto
a že chcete mít větší možnost výběru a zkoušet i další perky !!!
To VY !!! Je to právě kvůli vám !!!
Další věc v plánu je možnost jistých kompenzací pro jisté skupiny hráčů.
Víc ale neprozradím, protože je myšlenka v ranném stádiu.
Zamyslete se, než zase něco napíšete, pls.
Edit: Lukky: FB bude Tvoje
Příspěvek upravil Libunda: 20.05.2015 - 21:50
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 20.05.2015 - 23:27
Libunda dne 20.05.2015 - 21:30 napsal:
A proč jste teda po prvním neúspěchu eventů (které přitahovaly hráče) jste je vypnuli a překopali bez toho, aby se rozjel nějaký topik, kde by se to probralo komunitně?
Odesláno 20.05.2015 - 23:31
treba protoze to zacalo smerovat tam kam jsme nechtely hlavni problem byli event hunteri a timpadem jsme zacali dostavat mraky stiznosti ohledne toho zestali hraci tech serveru proste nemeli sanci se dostat na server to byl asi nejzasadnejsi duvodproc se tabulka schovala.
a propo eventy se nevypnuly jen se odstavil xp bonus
a propo eventy se nevypnuly jen se odstavil xp bonus
Odesláno 21.05.2015 - 06:51
Tak proč se eventy neodstavily jen na některých serverech, napřn 54, 50 a 26 - ty v té době s přítomností hráčů neměly problém a daly se zahrát téměř kdykoliv...
Odesláno 21.05.2015 - 08:02
Tohle je téma o nové revizi, neodbočujme.
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 21.05.2015 - 08:17
POPULÁRNÍ
Už mi to nedá, prostě to musím okomentovat. Ano, já jako věčný průserář, prudič, scriptér, čítr, blah blah blah... Mám k této situaci pár věcí. Přestávám totálně chápat vaší nasranost. Vzpomeňte si na doby, kdy na 4GF nebyly - žádné nové perky, žádné nebo minimum nových zbraní, bedničky přidávající xp, levely, body do HP shopu. Jaké to bylo? Stejně úžasné jako dnes. V těch dobách by mě nenapadlo například na nové perky ani pomyslet. Samozřejmě na zbraně ano, ale to není hlavní téma. Proč si nevážíte toho, co pro nás adminé dělají a čím nás překvapují? Proč jste neustále tak nevděční? Proč jednou, alespoň JEDNOU nejste schopni nahodit úsměv, poděkovat adminům, zajít si na server s radostí a chutí si zahrát pro zábavu... Vy vlezete na server (neříkám že všichni a ty které mám na mysli jmenovat nebudu) a začnete huntit expy. Co vás na tom tak moc baví? VŽDYŤ TAHLE HRA JE PRO ZÁBAVU!!! Ano, uznávám.. taky jsem si kolikrát ztěžoval, nadával jsem na pár věcí, ale po čase mi došlo, že problém nebude v tom, co mi vadí, ale ve mně. Pochopil jsem, že bych měl být rád za všechno, čím nás adminé překvapí. Nedělají to totiž kvůli sobě, kvůli výdělku ale kvůli nám, KOMUNITĚ! Nechte je si oddychnout. Mají i své osobní životy. Chodí do práce, tráví čas s rodinou, ale stejně chodí sem, stejně přes to všechno se snaží tento portál zdokonalovat, vkládat do něj své usilí.. A samozřejmě jak se jim odvděčit, než pomocí nadávek, stížností a neustálého otravování... někteří z vás jsou vážně hrozně sebestřední a arogantní.. Zamyslete se nad sebou, prosím. CoD 4 upadá a hodně rychle, ale přijít sem, začít nadávat adminům do bůhví čeho a chovat se tak hnusně, že po hodině dostanete perma (viz. Freezer) tomu nijak nepomůže. Co víc dodat.. napadají mě akorát samá sprostá slova. (Libu sorry, musel jsem). S pozdravem IBIZA.
tl;dr - Přestaňte se chovat arogantně a sebestředně(nemyšleno na všechny). Zamyslete se nad sebou, přestaňte brečet. Buďte rádi, že se adminé pořád o portál starají, hoďte se do pohody a hrajte pro zábavu.
tl;dr - Přestaňte se chovat arogantně a sebestředně(nemyšleno na všechny). Zamyslete se nad sebou, přestaňte brečet. Buďte rádi, že se adminé pořád o portál starají, hoďte se do pohody a hrajte pro zábavu.
Příspěvek upravil RVVGH: 21.05.2015 - 14:55
Odesláno 21.05.2015 - 09:14
tl;dr
Odesláno 21.05.2015 - 11:13
Zvlastni normalne bych napsal bravo hezky, ale zvlast od ibička mi to prijde docela povrchni peace
Odesláno 21.05.2015 - 11:20
Odesláno 21.05.2015 - 11:27
afrokrocan jestli to napsal aspon z poloviny uprimne tak +1 pro ibizu
Příspěvek upravil K4r3l01: 21.05.2015 - 11:38
Odesláno 21.05.2015 - 11:35
sry překlep
Odesláno 21.05.2015 - 11:38
sry nemylsel jsem tebe papuca ale afrokrocan
Odesláno 21.05.2015 - 20:40
Květnové revize jsou fajn.. Mají z pohledu usera hlavu a patu, bohužel to někteří nevidí...
Odesláno 23.05.2015 - 12:45
Zdravím, nedávno jsem se bavil v hráčem " HRA " a ten mi řekl spoustu zajímavých věcí a docela začínám chápat, proč to tu tak nějak celé upadá. Hráčům, kterým se současné změny nelíbí, tak prostě chodí hrát na jeho server. Můj osobní názor je ten, že tady byl základ DM a fronty na něj, dnes už se hraje prakticky pouze SD a TDM, proč to tak je ? To opravdu jako všichni hráči, co hráli DM odešli, ale kdepak, to si nemyslím. Můj osobní názor je ten ( k Pohodovi už se vracet nebudu, to jsem již řekl dříve) , že hra už je příliš přeplácaná. Možná by nebylo na škodu, že začít s "HROU" bavit a ne ho brát jako člověka, který přetahuje hráče, on prostě jen dává možnost hráčům, kterým se nelíbí, kam se 4gf ubírá, aby si zahráli to, co chtějí, to je celé, budete ho kvůli tomu nenávidět? Není lepší se s ním začít bavit a vzít ho pod sebe, udělat nějaké kompromisní změny, aby se zde zase začalo plnohodnotně hrát ? On vám odebral nějaké hráče a asi celkem dost, proto ho nenávidíte ( ne všichni ), ale ptejte se sami sebe, proč ti hráči odešli. Oni odešli dobrovolně. Narovinu říkám, hra je už přeplácaná, kupování perků je pro mě veliká chyba, hráči kteří si je vybojovali ve hře natrvalo o ně přišli, takže to hráli úplně zbytečně, když mi WG sebere ve WoT Leoparda 1 a nahradí ho něčím jiným, tak s hrou končím, já jsem u té hry strávil nějaký čas, abych ho získal a ten čas byl zbytečný, to samé WT auf 100 ( to by se mělo myslím reálně odebrat časem ) , tak prostě bylo úplně zbytečné ho získávat. Já adminům nic nezazlívám, hru hrajeme zdarma a oni mají plné právo si udělat změny, jaké budou chtít, ale zde bychom asi měli hledat jeden z důvodů, proč to to umírá, je to škoda, ale je to bohužel fakt, který je nepopiratelný....
Odesláno 23.05.2015 - 16:55
všetci tu riešite úpravy a že kvôli tomu všetci odchádzajú pretože sa robia také a také úpravy, pridávajú sa také a také blbosti ... ale viete o čom to je ? je to o samotnej hre, hra sama o sebe upadá už to nieje to čo to bolo ja osobne som stoho trošku nanič keď hra pri ktorej som presedel celú strednú školu mi umiera pred očami a musim sa jej vzdáť pretože podpora z celkového hľadiska prestala byť taká aká ešte do "nedávna" bola vychádzajú nové hry, každý má lepší PC kde si môže dovoliť hrať aj novú hru ktorá ho začne baviť (BF-ka, CS:GO - FOR LIFE, LOL, WoT, teraz po novom GTA V) toto že tu hráči prestávajú hrávať nieje len o samotných úpravách ktoré sa na 4GF konajú je to aj o rokoch danej hry a tak isto veľa ľudí to už ani nebaví sedávať za PC predsa, čo bolo - bolo ale ideme ďalej ... (alebo ako to je ...)
HALOOOOOOO WAKE UP !
tu furt riešite kraviny, bože ... čítať tie litánie niektoré tu je komédia !
btw. maddy ? u nás na promode to tiež takto fungovalo ? tiež sme stále plakali keď vyšla nová verzia z 211 na 216 že nám spravili také a také úpravy ? zlatý promod božeeeeee a vlastne áno opravili bug na crosse na svetlách a preto všetci prestali hrať a komunita upadla
HALOOOOOOO WAKE UP !
tu furt riešite kraviny, bože ... čítať tie litánie niektoré tu je komédia !
btw. maddy ? u nás na promode to tiež takto fungovalo ? tiež sme stále plakali keď vyšla nová verzia z 211 na 216 že nám spravili také a také úpravy ? zlatý promod božeeeeee a vlastne áno opravili bug na crosse na svetlách a preto všetci prestali hrať a komunita upadla
Příspěvek upravil K1mb4l: 23.05.2015 - 16:59
Odesláno 23.05.2015 - 16:55
Zrušte perk shop a máte klid. Tenhle mod jste už moc přeplácaly , Chápu že je to děláte ve svym volným časem, ale jak zde zaznělo někdy by nebylo od věci , udělat zde nějakou anketu ,vždy jaká zbran by mohla být přidaná a to samé s ostatními věcmi . Nikdy se nezavděčíte nikomu ,ale podívejte se po změnách na serveru , kolik máte aktivních hráčů .
4 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 4 návětěvníků, 0 anonymních