Zdravím vás chtěl bych se omluvít Za moje nevhodne chování Měl jsem úmrtí v rodině a dost mě to vzalo byl sem opilý a měl sem strašne nervy tak sem zaútočíl na 4gf omlouvám se timto žadam o unban děkují
IP 85.70.208.161
PB:2cffb4ac
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 3.06.2015 - 18:51

Odesláno 3.06.2015 - 18:55

Odesláno 4.06.2015 - 08:41

POPULÁRNÍ
To si z nás fakt děláš prdel?,..nebo to myslíš vážně?,
To...co jsi předvedl při hře a tady na Live Chatu,to opravdu nemá obdoby.Nazvat vedení+adminteam+celé 4GF.cz..napíšu to slušně,,ženským přirozením,, tak to je hulvádstvím největšího zrna.A to jsi mi potom přímo napsal..codko odinstaluji,a už mě tu neuvidíte.Prosím..o takové tu opravdu nestojíme.
Nejsme hromosvod..aby se tu o nás otíral kdejaký luzr..jsme jenom lidi.A to..že jsi byl pod parou..tě vůbec,ale vůbec neomlouvá.Pokud chlastáš,nelez na servry,aspoň nenaděláš takovou paseku jakou jsi nám předvedl.
ps : Rozhodnutí nechám zcela na vedení 4GF.cz...ale já osobně bych tě v tom nechal máchat půl roku,rok,aby sis to v hlavě srovnal,a pak to zkusil znova...druhou šanci tu dostane
víceméně každý.

Nejsme hromosvod..aby se tu o nás otíral kdejaký luzr..jsme jenom lidi.A to..že jsi byl pod parou..tě vůbec,ale vůbec neomlouvá.Pokud chlastáš,nelez na servry,aspoň nenaděláš takovou paseku jakou jsi nám předvedl.

ps : Rozhodnutí nechám zcela na vedení 4GF.cz...ale já osobně bych tě v tom nechal máchat půl roku,rok,aby sis to v hlavě srovnal,a pak to zkusil znova...druhou šanci tu dostane
víceméně každý.
Příspěvek upravil P@lko: 4.06.2015 - 14:03

Odesláno 9.06.2015 - 08:33

Zkus to po prázdninách.
Topic nechám otevřený, aby si nemusel zakládat nový.
Topic nechám otevřený, aby si nemusel zakládat nový.
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 1.09.2015 - 11:36

Dobrý den ještě jednou bych se chtěl moc omluvít a žadám vás o unban už se to nestane děkují
Odesláno 1.09.2015 - 12:10

Nechci do tebe sokolíku rejt..ale nepsal jsi mi na Live Chatu že na nás adminy a vedení babráky zvysoka sereš..a že jsi Codko stejně odinstaluješ??
Že by ses změnil???tomu nevěřím.
ale přesto...takže ode mne tu šanci máš
ale nechám to na vedení.

ale přesto...takže ode mne tu šanci máš

Odesláno 1.09.2015 - 16:10

Hmmm, co si pamatuji, tak jsi měl velmi silné řeči na adresu admin týmu, jak tě tu už neuvidíme a o unban rozhodně nikdy žádat nebudeš... ale dobrá, popřemýšlím o tom.
Odesláno 4.09.2015 - 16:49

Dostaneš ještě jednu šanci, ale pokud by se situace opakovala a znovu by jsi takto útočil na admin tým, nebo komunitu 4GF, perma ban se ti vrátí bez možnosti unbanu v budoucnu.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních