Zdravím všechny
.Je pravda, že už to bylo nehorázně přeplácané. Ty eventy a kupování perků, to si myslím, že do této hry nepatří a kazí to takovou tu image toho původního jádra hry, nápad to byl určitě dobrý, ale podle mě to sem nepatří. Spíš bych uvažoval stylem udělat každý víkend a svátek akci dvojitých zkušeností na každém serveru, protože současné eventy způsobovaly to, že hráči běhali z jednoho serveru na druhý, dříve prostě hráči hráli na " svých " serverech a myslím si, že to bylo o dost lepší. Vrátit to zpět do roku 2012 je určitě dobrý nápad, ale čas bohužel jako takový už nevrátíte, myslím tím to počáteční nadšení z této hry a z OW modu jako takového. Je to obdobný princip jako s láskou, zamilujete se, zažíváte spolu něco nádherného, nabalujete na to hezké další věci a nakonec zjistíte, že už jste všeho tak nějak přesycení, počáteční nadšení postupně opadá a vy si říkáte, co je sakra špatně, možná jsme měli zůstat u toho základu a nechtít pořád víc a víc, možná jsme neměli dělat tohle nebo tohle, začátek byl přeci úžasný, můžete mít v něčem pravdu, ale základem je zcela úplně něco iného, na začátku bylo totiž to nadšení a úžas z této hry a OW mod s custom mapami tomu dodal ten správný šmrnc, aby to ale nebyl stereotyp, tak se logicky začne uvažovat nad něčím dalším, co hru oživí, zpočátku je to dobré, ale časem začne už být všeho moc a už to tu hru ( vztah ) neoživuje, ale vy už jen začnete přešlapávat na místě a ustrnete ve stereotypu a tohle se přesně stalo, nemohli jste ale nechat OW mod ve stavu roku 2012 a zakonzervovat to, to bychom tu dnes četli zase opačné požadavky, počáteční úžas z přidávání nových zbraní, map a jiných možných úprav vyprchal a ted už se pouze řeší, co přidáme, co ubereme, co upravíme, ale už tu hru neposouváme vpřed, ona totiž už nejde nikam posunout, muj nazor je ten, že ten herní obchod byl už úplně mimo mísu a do této hry nepatří, vy jste vlastně sebrali hráčům perky, které si pracně nahráli podle dřívějšího principu a dali jste je jim k pronájmu, to nebyl krok vpřed, ale krok vzad, to je můj názor. I když ted vrátíte hru do roku 2012, tak se asi nic nezmění, já sám už to nehraji, protože mě to už hrát nebaví, ale rád se občas podívám na někoho, jak hraje, rád se dívám, ale už nehraju, dřívější parta na DM se rozpadla, hráč Pohoda dostal perma ban, byl to sice provokatér, lidi taky urážel, ale v DM byl vedle maršála nejlepší a lidi motivoval chodit na DM, aby ho porazili i mě motivoval, pak odešel a najednou vám odešel někdo, kdo byl sice problematický ve svém chování, ale hrát to uměl a mě samotného už pak přestala tato hra postupně bavit, protože odešel někdo, kdo byl v DM vynikající a na koho jsem se chodil dívat. Takže shrnu to. I když to vrátíte zpět, tak se vám vrátí maximálně tak 10 lidí, spíš počítejte, že se bude jednat o jednotlivce, žádné čekačky např. na DM serveru se již bohužel konat nebudou
, čas je prostě to, co tuhle hru primárně zabíjí. Přeji vám ale co nejvíce štěstí, aby se vrátilo co nejvíce lidí a abych se mýlil, to bych si moc přál
.