Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Odesláno 8.09.2015 - 13:33
Odesláno 8.09.2015 - 13:53
// smudlaツ Jak řekl Ford : kdybych měl posledních 5 dolarů tak 3 dám do reklamy// to je sice pekné ale kvalitné veci si robia reklamu sami
Příspěvek upravil dave101: 8.09.2015 - 13:59
Odesláno 8.09.2015 - 19:21
Odesláno 8.09.2015 - 23:49
Briki dne 4.09.2015 - 17:34 napsal:
Zmizely perky, ale jinak nic.
Je tedy v plánu něco změnit, případně kdy tak nastane?
Skutečně si myslíte, že bez nějaké formy propagace se hráči vrátí zpátky?
FB 4GF.cz ma like u více jak 700 lidí, očekával bych:
- aktualizaci údajů - COD2, WaW, MW2?? SWAT 4?
- jednou týdně tam napsat aspoň jeden blábol, aby 4GF úplně nevymizelo z podvědomí lidí a všímat si reakcí např. "No nekeeee ..... že bych se vrátila k codku? "
- pozvánky na herní večery, kdy se admini připojí a udělají pro lidi něco extra - napr. xpboost, rush hour, low gravity FFA a další - hrál jsem podobné akce na jednom nejmenovaném serveru před cca 2 lety a byla to příjemná změna
(tyhle věci uměl vyborně odhadnout Willik, vzdy dokazal lidi na 57 bavit včetně mp_chuckfps )
Prosím o respektování mého názoru jako návrhu pro další fungování 4GF a ne jako rejpání do admintýmu. Napsat něco jsem musel už z hlediska mého dlouhého účinkování na 4GF a také vzhledem k tomu, že vidím, jak hráči mizí jinam (mimo COD4) i po zveřejnění plánu změn v OW módu.
Toto.
Odesláno 9.09.2015 - 08:56
Je pravda, že když jsem tu hrával dřív, běžely asi tři servery na SaD. Jeden byl s originálníma mapama + třeba winter crash (nejlepší o Vanocích ) a hrála tam skupinka hráčů, kteří neměli zájem o nějaké customy. A pak tu byl druhý a tam se naopak customy hrály a lidé tam byli znuzení originály. Oba servery byly konstatně k praskuntí. A přesně tohle mě na tom bavilo a přesně tohle odlišovalo (tehdy ještě TWSE), od jiných serverů.
Co chci říct je, že přesně na tohle bych směřoval nějakou "kampaň", pokud chcete přilákat hráče. SaD je nejhranější mód a CoD4 rozhodně jako hra neupadá (tam už se můj názor rozchází s Petrem, že sem přijde jen pár jednotlivců, protože zmizelo prvotní nadšení ze hry). Podle mě ne. Směřoval bych to přes facebook a zaměřil se na hlavní "marketing" tam. Je to nejsilnější médium se spoustou mladých lidí co se nudí hned jak přijdou ze školy. Nebo z práce.
Viděl bych to takhle:
1. Alespoň dva adminy na fb stránce co by pravidelně přidávali příspěvky, témata, otázky, ankety a třeba zajímavé screeny ze hry.
2. Byli by zaměřeni na mód SaD a přidanou hodnotu, kterou 4GF nabízí - totiž jiné perky, nové zbraně, custom mapy. (TD a třeba Zombies, které se taky docela hrajou, bych zmiňoval třeba jen na okraj jako bonus)
3. Okořenit to třeba nějakými eventy každý víkendový den, třeba neděle (od - do). Někdo to tu psal - mám na mysli třeba dvojnásobné xp atp.. To by se myslím taky chytlo a lidé by to měli zafixované.
4. Udělat nějaký plán a držet se ho. Například... Měsíčně se k nám přihlásí 5 nových aktivních hráčů a podle toho se i na fb chovat. S hlavním záměrem přilákat hráče.
Odesláno 9.09.2015 - 10:06
Příspěvek upravil maddy: 9.09.2015 - 10:39
Odesláno 9.09.2015 - 10:11
Odchazi spousta zejmena starsich hracu, WOT proste neni takovejhukot. I ja musim uznat, ze mladsim hracum v reakcich nestiham... Nee kecam, ja mam jen pomalej pocitac.
Treba Madness uz to hrat neumi, tak zvani blbosti. Jak by reklo nekolik dalsich lidi, on to neumel nikdy.
jeste reakce:
Deidara - presneeee
Watzke - ty chodis do hry spectovat jine? Hmmm... Tvoje prirovnani k lasce je podle me uplne OUT - presytit vztah jeho budovanim proste nelze
Maddy - kdyby vase generace neutekla na CS:GO, tak by bylo taky lip a nerikej mi, ze CSko je lepsi... Neni...
Coroner - Bejt admin, tak tohle v zivote nenapises. Me treba vadilo i odebirani perku... Ja o svoje DSko neprisel, takze me osobne to bylo jedno, ale system !?!?
Dave - vsechno potrebuje reklamu ve chvili, kdy se nedari. 4GF taky zadnou reklamu nemelo, kdyz bylo na serverech 200lidi, tenkrat to nebylo treba.
Příspěvek upravil Briki: 9.09.2015 - 10:20
Odesláno 9.09.2015 - 10:29
maddy dne 9.09.2015 - 10:06 napsal:
Nejde o to jak je to fancy nebo jaký nový enginyh ra má přece. Tady jde o hratelnost. CoD 2 se hraje taky do teď, stejně tak spousta jiných titulů, co jsou už totálně zastaralý, ale hratelnost to má takřka nesmrtelnou.
Odesláno 9.09.2015 - 10:35
Odešli jsme protože ''competetive'' scéna v podstatě už nebyla a ow, v období kdy tady byly ty perky a všechny ty věci, bylo strašný, nehratelný. CSko je větší hra, neříkám že lepší, ale rozhodně zábavnější, alespoň teda ve vztahu k codku a stadiu ve kterým se teď nachází. Hratelnost obou her bych nerozebíral, to je na každým
Odesláno 9.09.2015 - 10:37
DeidaraIsBack dne 9.09.2015 - 10:29 napsal:
Já vím, ale myslíš že někdo komu je 12 kouká spíš na hratelnost nebo grafiku? Kdyby bylo vše o hratelnosti tak se hraje jen cod2, cod4, cs 1.6. Ale bohužel není
Odesláno 9.09.2015 - 10:51
Odesláno 9.09.2015 - 11:14
Briki dne 9.09.2015 - 10:11 napsal:
Odesláno 11.11.2015 - 20:59
"Strach a peníze, to jsou věci které jsem nikdy neměl.."
Odesláno 20.11.2015 - 15:14
a aby boli vsetky zbrane pristupne od zakladneho Lvl 55 a aby sa dala menit mapa pocas hry napr_od lvl130 dakujem ze sa snazite Pánove zatial co hravam 4GF su najlepsie servre aj ked navstevnost klesla na tie perky bud ich spravte tak ako boli
ze vyhras ostane ti alebo ich vsetky zruste alebo ich spristupnite pre kazdeho aby sa pocas hry dalo menit ked maju byt nejake vyhody tak co najmensie rozdiely a ja si myslím ze navstevnost sa zlepsi je tu dost vela dobrych hracov ktory nepotrbuju ziadne vyhody ani perky
Odesláno 20.11.2015 - 15:21
Odesláno 21.11.2015 - 08:51
Odesláno 22.11.2015 - 18:45
Můj příběh: Začátkem roku 2012 jsem začal hrát 4GF, byl jsem ohromen možnostmi a hratelnosti.
Update 1: Přidány nové mapy, nebavily mě, odpojoval jsem se
Update2: Přidány další mapy, nebavily mě, odpojoval jsem se častěji, k večeru, když jsem přišel ze školy či práce už nebylo co hrát, protože nebyly na výběr originální mapy, a ty přidané nikdo nechtěl hrát. Šel jsem zde na forum, řekl jsem jaký je problém, admini totálně ignoranstky reagovali, ačkoliv skoro nikdy na tdm nehráli, obhajovali změnu, i když kdysi bylo na serveru plno k večeru, a momentálně tam nebyl skoro nikdo. Opravdu jsem si v duchu říkal, že větší lemply jsem v životě neviděl.
Update3: opakoval se Update 2
Update4: Dostal jsem kill s výbušnou kušnou, ihned jsem se odpojil, napsal jsem na forum - dostal jsem opět ignoranstkou odpověd, že to je inovace. - odhlásil jsem se, hrál jsem něco jiného, a 4gf občas.
Update5: Mé killy se nesly ve znaku AK4 beast, Famas a výbušná kušna, nereagoval jsem na forum, protože jsem věděl jak to dopadne. Hru jsem odinstaloval, koupil si btf4 a začal hrát btf4 - zde mám nahraných již 1250 hodin (http://battlelog.bat...s/388428384/pc/), a nemíním tyto herní hodiny zaměnit za OW, i když OW z roku 2012 považuji za nejpovedenější mod ve své herní historii.
Za mě: arogantní chování, kdy se např. povolovalo navrácení levelu jen jednou (přitom stačí pár kliků a level je zpět), nenaslouchání hráčů a dalších věcí zapříčinilo to, že nemám zájem tuto hru již nikdy hrát.
Fintleroy
Odesláno 22.11.2015 - 18:59
Tieto kecy aby to vypnuli su top ...zaujmave je že väčšinou su od ludi ktorý servru nikdy nepomohli a ani jedinemu hračovi
A vôbec hraj piškvorky ked ta všetko serie aspon si ukazal že reči ktore tu o tebe koluju su viac než pravda
Příspěvek upravil Bugs Bunny: 22.11.2015 - 19:04
Odesláno 22.11.2015 - 19:49
Bugs Bunny dne 22.11.2015 - 18:59 napsal:
Tieto kecy aby to vypnuli su top ...zaujmave je že väčšinou su od ludi ktorý servru nikdy nepomohli a ani jedinemu hračovi
A vôbec hraj piškvorky ked ta všetko serie aspon si ukazal že reči ktore tu o tebe koluju su viac než pravda
A vidíš to? Takový arogantní přístup měli admini 4GF. Ono reagovat na kritiku stylem "nikomu chybět nebudeš" , vlastně zapříčinilo to, že servery jsou momentálně prázdné. Vlastně ano, já nikomu (včetně dalších x hráčů) nechybím - ale na serverech je 0 hráčů, a my tu chatujeme.
Příspěvek upravil StanislavRezac: 22.11.2015 - 19:50
Odesláno 22.11.2015 - 20:56
Jinak v podstatě jsi napsal to stejné, jako většina před tebou, takže nic nového. Akorát jen postěžování si, že vedení poslouchalo jen tu skupinu hráčů, která chtěla změny, nové věci, zbraně, atd., ale o tom, že od začátku prázdnin se tu některé věci změnili(např. tebou zmíněné vracení levelu), o tom ani slovo...
Odesláno 22.11.2015 - 20:59
Za tie roky čo tu hram a videl som teba niečo napísať nikdy to nebolo nič okrem sťažnosti, ako sa ti niečo nepači, ako ti niečo nevyhovuje, ako je všetko na hovno.
Sprav si svoj server a ukaž čo dokažeš stale kritizovať vie každy ale mať objektívny pohlad vie malokto.... a zrovna ty si v tej prvej skupine permanentne sťažnosti plač ...horšie jak v školke od fagana ktoremu rozbili babovičku
A ked už riešiš to že bolo jendo vratenie lvl ..... aspon vidieť jaky maš prehlad o 4GF čo sa tu deje a čo nedeje a ptm sa sťažuj....1x a dosť je pisane pravidlo ktore sa v 90% nedodržiava a dodržiava sa len u špecialnych pripadov pre ktorých to je poučenie....
Su tu ludia ktorým sa vracia lvl snad každý mesiac viz okurka paprika atd.....skor než niečo napíšeš over si svoje tvrdenia zbytočne sa strapnuješ a takto sa da pokračovať u každeho tvojho "bodu ako je všetko na hovno"
A vobec načo sa na 4GF serieš ked píšeš ako ťa to nebavi a nehodlaš sa sem vratiť?
Odesláno 23.11.2015 - 00:40
Lameduck: A uznávám, že admini asi chtěli posunout server k lepšímu, to se jim nedá zapřít. Ovšem, největší chyba byla v naslouchání komunity.
Příspěvek upravil StanislavRezac: 23.11.2015 - 01:04
Odesláno 23.11.2015 - 11:03
Odesláno 23.11.2015 - 12:29
Neni pravdou, ze by ti nikdo nenaslouchal, pokud si dobre pamatujes, tak jsme spolu mluvili o zmenach na serverech i o tvych konfliktech s ostatnimi hraci. V te dobe jsem te podporil...
Tentokrat s tebou nemuzu ve vsem souhlasit, jiste mas pravdu ohledne neprilis stastnemu naslouchani komunity... Jenze ono to "naslouchani" ma urcitou historii a prakticky vzdy si nekdo stezoval a nekdo byl nadseny. Zkusenosti vedeni byly takove, ze vzdy se nasel nekdo, kdo si stezoval... Nelze tedy jen naslouchat komunite, ale je nutno mit i vlastni vizi. byli tu hraci, kteri kritizovali i samotne OW - mel se kvuli tomu spustit servere se stock modem? Urcite ne... Odpoved byla jasna, ze 4GF = OW a stock mod nebude - je to arogantni odpoved?
Bohuzel se spolehalo na loajalitu hracu... Spousta hracu odeslo jinam nebo prestalo hrat obecne, ale nepredstavuj si, ze se o tom ve vyssich kruzich nemluvilo. Jeste dnes vzpominam, jak superadmin Peter ukazoval grafy navstevnosti a upozornoval na zoufaly trend. Ale v dobe nejvetsiho poklesu neprobehl zadny update -huh, cim to teda bylo? Mam svuj nazor, ktery si ted necham pro sebe... Kdo vnimal, vi....
Kritiky na vraceni levelu jsou naprosto mimo, chlape. Byla to snaha o to, aby se hraci naucili svuj level zalohovat - dostali podrobny navod jak to delat a jak svou zalohu obnovovat. Postup ale nebyl funkcni pri zmene CDklice, takze se tim eliminovalo riziko kseftovani s levely, obnoveni levelu po obchazeni banu (zde nebo na jinych serverech)... Naprosto skvely system levelu, ktery zde mnaauuu realizoval. Tuto vetu jsem ja sam psal do topiku ohledne zalohovani: "Abychom předešli množství administrativy a sami vás motivovali k zálohování, je pravidlem, že každému hráči umožníme vrácení levelu jen jednou." A jak pise Bugs, tato veta se v 90% nedodrzuje.
Neni vse cernobily, je to kurevsky barevny
Odesláno 23.11.2015 - 13:36
Odesláno 23.11.2015 - 19:52
StanislavRezac dne 23.11.2015 - 00:40 napsal:
Lameduck: A uznávám, že admini asi chtěli posunout server k lepšímu, to se jim nedá zapřít. Ovšem, největší chyba byla v naslouchání komunity.
Píšeš blbosti.....ja sa plácam s adminmi? Na to si kde prišiel ? vždy som napísal svoj nazor či už sa mi niečo pačilo alebo nie.
Ked bol jugger OP napisal som sťažnosť aj ked som vedel že väčšina servru ma za to zhajtuje a admini s tym pravdepodobne nič nespraví .....väčšina ludi mi pisala nech sa nesťažujem že to je blbosť admini ma odpalkovali ...jediny K4 napisal po par vysvetleniach o čo vlastne žiadam že sa na to pozrie a aj sa pozrel myslim že dokonca ubral vtedy juggrovi nejake HPčka ale istý som si neni ....ked sa zrušili eventy stal som za adminmi moj pohlad na server bol vždy 50 na 50 admini - hrači...nepíše ked nevieš a nepoznaš....
Chceš mi tvrdiť že si myslíš že keby bola verzia 2012 doteraz tak by server prosperoval? smiešne ....
Nič ...nech už to je server, firma, auto neprosperuje ked to stagnuje a držať x rokov server na jednej modifikacii a nepodstupovať rozne updaty aj ked riskantne je uplna stagnacia ktorá vždy všetko uvrhne do upadku .... hodne krokov bolo dobrých natiahli sa hrači boli plne 26 50 53 54 62 atd....ale vždy všetko raz upadne ked pridu zle kroky a tie zle kroky prišli na 4GF v poslednom roku ked všetko začalo po nezhodach v admin teame a to vie každy kto chod 4GF sleduje pravidelne a nie ako ty raz za rok a to iab preto aby si sa zas posťažoval ....
Keby bolo podla tvojho a 4GF stagnovalo x rokov na rovnakej modifikacii už davno by bolo 4GF v takom stave v akom je teraz....nič čo je x rokov rovnake nebude ludi zaujmať z toho dôvodu sa aj auta vyrabaju stale nove .....alebo mi snad chceš tvrdit že keby sa škoda120 vyrabala od 70. rokov až doteraz stale by mali ludia o nu zaujem?
EDIT: A vobec...ty tu chceš tvrdiť že zmena ...update...ktorý prišiel 2014 ako vianočný darček bola zmena k horšiemu? zmena ktorá datiahla na server určite minimalne 20 hračov či už nových alebo starych ktorý sa ku hre vratili ?
Příspěvek upravil Bugs Bunny: 23.11.2015 - 20:29
Odesláno 1.01.2016 - 21:10
Guest_KenNnY_*
Odesláno 2.01.2016 - 12:24
nyní sponzoři mohou jen ( Vote kick , Vote next map) ale moc výhod nevidím pro sponzory a málem jsem zapomněl mají zbraně dříve (od nižšího lvlu)
a myslím že by byla většina hráčů rádo kdyby se něco málo přidalo nebo upravilo a nebo něco vrátilo ze starých dobrých dob jako jsou třeba některé zbraně ( Tichá snipa ) např..
Odesláno 2.01.2016 - 19:50
Tichou snipku zpátky :-)
Příspěvek upravil othnielx: 2.01.2016 - 19:50
Odesláno 2.01.2016 - 21:06
Odesláno 3.01.2016 - 10:08
Odesláno 3.01.2016 - 11:32
Odesláno 11.01.2017 - 13:52
8 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 8 návětěvníků, 0 anonymních