Nechapem co tu maju niektory proti a uz vobec nechapem co tu este chcete robit. Ako uz niekto pisal hore to vip tu uplne postrada uz zmysel. Staci sa pozriet kto tu to vip ma, tretina hracov su admini ktory sa tu na to vykaslali,ano niektory z osobnych dovodov ale vācsina kvoli tomu co sa na servroch deje a ze sa uz na to nemohli divat ale to sem nepatri. Dalsia tretina su hraci ktory ho maju len za kamaradickovanie s adminmi trosku vyssej urovne ( lezie lezie po zeleze najde dieru do nej vleze..... Niektory si domyslia na co narazam) a par takych co boli fakt kamaradi s vybranymi adminmi aj bez toho lezenia a cest vynimkam ktore si to vip fakt zasluzili ale to sa da spocitat na dvoch rukach nesikovneho ozrateho chlapa co rezal s dvoma promilena cinkulari.
Nechapem teda preco by aj emo špek ako satan nemohol dostat vip ktore si urcite zasluzi za to kolko casu tejto komunite venuje kolkym hracom pomohol aj v chate aj v hre atd.
A ano pre takych ako term a kachna (nic proti vam nemam) sa ho zastavam prave ja aj ked som rovnaky ako on( nie nenadbieham si n to ze by som aj ja raz on ziadal pretoze on nestojim o ziadne vip ani nic ine)
Takze urcite b som bol bol za pre jeho vip aj ked to zalezi len od adminov.
Tesim sa na minuska .... Ale pravda uz je taka nech si ju niekto pripusti alebo nie staci pozriet na zoznam vip, akurat ju nie kazdy napise verejne.
Vzdy otravny zajac
Sorry za chyby pisane na mobile a nechce sa mi to opravovat
Příspěvek upravil Bugs Bunny: 17.09.2015 - 14:11