Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Žádost o unban

9 odpovědí na toto téma

strejdaMoufan

Recruit

• Člen
  • 3 Příspěvků:
-9
IP - 178.17.10.23
pbguid - bf08e0f2dc8296836cf0173e62576af1

Zdravim, minulej tejden jsem prováděl reinstalaci win, udělal si backup cod4, spustil, piřpojil se, všechno fungovalo, dokonce level mi zůstal. Pár dní na to sem si chtěl zahrát znova a koukám, že mám ban. V banlistu údajně za cheaty na 26 z 6.12., kdy sem ani nehrál. Jelikož sem žádný cheaty nepoužil, tak mi to přišlo divný a zkusil sem teda přeinstalovat i cod, vygeneroval si novej klíč a bum znova ban. Chtěl bych se teda zeptat, z jakýho důvodu ten ban a vůbec tomu zkrátka nerozumim. Codko stíhám jen párkrát v tejdnu na chvilku jako odreagovačku a určitě bych si to nekazil cheatama.
Díky za vyjádření

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
Ozvy se až budeš mít koule na to mluvit pravdu.
Odeslaný obrázek

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Ahoj, ten ban nemáš údajně za cheaty, ale je to skutečně za cheaty. A protože na daném pb guidu hraješ jen ty, tak jsme si docela jistí, že se v tomto případě nejedná o oběť neoriginálního cd klíče.

strejdaMoufan

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 3 Příspěvků:
-9
Já sem neřek, že sem oběť neoriginálního klíče. Klíč sem si změnil sám, protože sem se domníval, že to mělo co dočinění s reinstalací winu a cod a udělal sem si novou čistou instalačku a vytvořil novej profil s jinym klíčem. A když to teda je SKUTEČNĚ za cheaty, tak můžu aspoň vědět za jaký? Protože ať si tomu věříte, nebo ne, tak já sem žádný neměl a to si s sebou vezmu klidně do hrobu, protože to je pravda. Do reinstalace winu šlo všechno naprosto v pohodě a potom bum ban a já netušim za co. Navíc toho 6.12. sem cod nezapnul a to vim s naprostou jistotou, byl sem mimo domov.
PS: Sorry, že rejpu Termix, ale ve 30 napsat ozvY...

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Nemá koule napsat pravdu a ještě bude rejpat kvůli jednomu i/y... To jaký cheat jsi použil by jsi měl vědět nejlíp ty sám. My jsme ti ho do pc nestahovali, ani neinstalovali. A pokud jsi se tedy domníval, že ten ban je kvůli reinstalaci, proč jsi měnil nick a vytvářel nový profil na foru?

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
njn... stane se...
Odeslaný obrázek

strejdaMoufan

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 3 Příspěvků:
-9
Protože sem tady nechtěl na fóru otravovat s reinstalací a vrácení nízkýho lvlu a jak už sem psal, tak sem se domníval, že se nemůžu připojit kvůli tomu přehození profilu na novej win, tak sem založil novej účet s novym klíčem v domnění, že to bude cajk, jak sem taky psal. Ale dokola to furt psát nebudu.. v době banu sem na pc vůbec nebyl a cheaty sem nikdy neměl a za tim si stojim. Když si to tak užíváte, tak ten banán nechte, koneckonců na cod mám čas tak 1-2x tejdně a s naprostou upřímností řikám, že se z toho rozhodně neposeru :) Sice sem se doteď nedozvěděl, za co ten ban mám, ale což.. Už se tu nebudu dohadovat kvůli takový kravině. Mějte se :)

Viper.

Maggot

• Člen
  • 227 Příspěvků:
251
Máš ban za cheaty... To že jsi v době banu nebyl na PC neznamená, že jsi ty cheaty neměl :) Ban se ti dal později podle doloženého dema...
Deathrun

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
To že jsi dostal ban 6.12.2015 neznamena ze si chetaoval zrovna ten den.

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Dobrá, když jsi to doteď nepochopil, napíšu to jinak. Ban máš za používání programu, který ti ukazoval pozice ostatních hráčů. Takovému programu tu říkáme cheat, proto máš ban za cheating na serveru 26, protože to je server na kterém byl důkaz pořízen. To že jsi ban dostal v den kdy jsi nehrál neznamená že jsi cheaty nepoužíval, ale že důkaz o tvém podvádění byl posuzován 6.12. a pořízen byl v některém z předcházejících dnů. Na jeho průkaznosti se shodlo několik adminů. Proto žádost o unban zamítám.

Tímto beru tvou otázku jako zodpovězenou, proto :locked:

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních